O cemu razmisljate sada?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zato pamet u glavu i i ne veruj toliko,prvo proceni pa onda sve ostalo,nisi mala,procita se odmah kakav je ko.ja vise na te fore i ne padam,jer tacno znam sta misli,sta hoce i ostalo.

u tome je fora........ znas kad se neko kune da nije kao drugi, a to se pritom i vidi, a to ne vidim samo ja nego svi........... a opet ispadne sve bzvz.................... mora da ja u necemu gresim, samo ne znam u cemu...........................

e,to moraš sama sa sobom da rasčistiš.šta hoćeš,šta želiš,šta misliš pa kad budeš spremna onda stupaš u vezu.

on je sve sto hocu i sve sto mi treba, da nije tako ne bih se upustala u vezu sa njim, pogotovo sto imamo isto drustvo............ da sam mislila da nije ok ne bih mu ni dozvolila da mi se toliko priblizi i ne bi bilo nista............... a sad jbga..................

u tome je fora........ znas kad se neko kune da nije kao drugi, a to se pritom i vidi, a to ne vidim samo ja nego svi........... a opet ispadne sve bzvz.................... mora da ja u necemu gresim, samo ne znam u cemu...........................

......................mici svi se oni kunu da su drugačiji od drugih a manje više svi su isti i to kad im kažeš jako im smeta, znam neke koji su se kleli i deci imena smišljali, i "planirali" što šta i što šta obećavali a da im niko to nije tražio pa su opet na kraju ispali isti jer vremenom se opuste i pokažu svoje pravo lice...............

........................celo veče razmišljam o sms poruci koju mi je jacamaca poslala, jeste da mi neke stvari verovatno još uvek nedopiru do mozga ali hvala u svakom slučaju, volela bih da sam bila pored tebe pa da uzmem praćku i kamen :whistling:......

грешиш!
Почни да гледаш ове наше Шумадинце који су расли на Белом 'лебу а престани да гледаш оне што су порасли од козјег млека и на камену.

=micika_bg;7348906]on je sve sto hocu i sve sto mi treba...
:???::???::???::???:

......................mici svi se oni kunu da su drugačiji od drugih a manje više svi su isti i to kad im kažeš jako im smeta, znam neke koji su se kleli i deci imena smišljali, i "planirali" što šta i što šta obećavali a da im niko to nije tražio pa su opet na kraju ispali isti jer vremenom se opuste i pokažu svoje pravo lice...............
Што пре мораш да се отресеш прошлости.Баш си депресивна у последње време

fk8qcy-1.jpg

грешиш!
Почни да гледаш ове наше Шумадинце који су расли на Белом 'лебу а престани да гледаш оне што су порасли од козјег млека и на камену.

:???::???::???::???:

Што пре мораш да се отресеш прошлости.Баш си депресивна у последње време

............e ti si nini stvarno drugarčina, kako si ti nežan kad je neko s*****n, slobodno reci nije u poslednje vreme već zadnjih 6 meseci.............svesna sam ja..............al nemogu protiv sebe i svog srca................

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back