blueangelic
Veoma poznat
- Poruka
- 10.946
ne,ne zavisi....ima nekih stvari na koje ne mozes da utices....kao ja sada....zavisi i od te druge strane.......
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bolje da se zaletim u makedoniju ako vec mogu,mercator nece pobeci nigde........![]()
Čitala sam negde na forumu tvoje današnje postove....izboj je tvoj, ali pazi da ne izvisis (ovo ti savetujem kao žena ženi), nauci da cekas ulov na svojim vratima jer onda Ti vodiš igru....
pozdrav i srecno!
Tebe sam pokusala da razumem xxx puta, tesila i savetovala dok jos nisam imala pojma o kome se radi!Sada znam sve, i drugu pricu ali ne razumem tebe!Razumecu da ovo pises da bi procitao neko ko treba da procita, kome je namenjeno, ali sve ima neku meru, granicu elasticnosti.....tvoji postovi su crni da crnje ne moze da bude!
Zao mi je svakog ko se oseca kao ti, ali shvati da zivot mora da ide dalje,ne mozes nista toliko idealizovati do mere da ne umes da prestanes da patis i ne umes da krenes dalje!!!!....malo sam se nasalila u prethodnom postu, ali stvarno nisam jedina koja misli da si mozda preterala...i jos nesto:Gresis za ona m..., prvo ja ih zaista nemam, ali sam ti u nekoliko navrata rekla javno sta mislim !!!!!!