O cemu razmisljate sada?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
........................glupost ja sam ga čitala moja prva komšinica je Muslimanka e da SREĆAN početak početak posta svim islamskim vernicima, knjiga ko knjiga što bi rekao jedan moj profesor, u suštini ko god je čitao Derviš i smrt (a verovatno svi koji su u moje vreme išli u školu) susreo se sa delovima iz Kurana.........bez obzira na to što ne pripadam toj veoispovesti mogu ti reći sindy jako dobro napisano štivo..................

..............o tome kako su neki ljudi mekušci i nemaju znate već šta da vam kažu u lice ono što misle već se skrivaju iza tako glupih izgovora neznam dal da se smejem ili da plačem, strašno................možda mi žene nemamo m**a fizički ali ih sa psiholiške strane imamo.................

e pa evo ja jos nesto da napisem........................ tek sad dodjoh sebi od vesti koje sam cula jos pre neki dan........ jos ne smem da trubim na sav glas, al je nesto mnogo lepo......... u svakom slucaju nikakav decko nema veze s tim, od njih covek ne moze bas Bog zna sta da ocekuje... :roll:
ovo je nesto prelepo, samo da Bog da da sv bude kako treba................. :heart::heart::heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back