O cemu razmisljate sada?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
....................o tome kako je ovaj život jedno veliko j***no sranje, i kako sam ja samo jedna od milon baksuza na ovom svetu kojem se samo loše stvari dešavaju, i više se nepitam zašto samo se pitam dokle da li to tako ide da jedna loša stvar uvek za sobom nosi još jednu i tako redom.....................

o tome kakva sam lujka....... lepo kazem sebi da necu odredjeni br mob-a da koristim, al ne mogu ga potpuno iskljuciti, a kad ga ukljucim, zazvoni i to naravno zove onaj ko ne treba vise da me zove.............. hoce li vise da prestane da me muci..........:sad2:

ja mogu da kazem da verujem da ce detetu bolje biti da zivi u rasturenom braku nego u losem...

slazem se....... kako ono kazu - bolje dobar razvod nego los brak................

a ja sam malo pre saznala nesto sto me sokiralo................ koliko god da razmisljam i pokusavam da opravdam doticnu osobu i dalje ne mogu da poverujem............... sad su mi neke stvari definitivno jasnije...................... i shvatam ono sto nisam mogla, tj tu lezi resenje moje misterije dugogodisnje.......................... ja bih to prihvatila da sam znala ranije, ne bi bio problem, samo da je rekao................

Razmisljam o razvodu...

Па зар ниједна друга варијанта не иде

Nazalost ne moze... A tu je i mala beba... sad reci auuuuuu

Значи брука!

ja mogu da kazem da verujem da ce detetu bolje biti da zivi u rasturenom braku nego u losem...
делимично да
slazem se....... kako ono kazu - bolje dobar razvod nego los brak................

a ja sam malo pre saznala nesto sto me sokiralo................ koliko god da razmisljam i pokusavam da opravdam doticnu osobu i dalje ne mogu da poverujem............... sad su mi neke stvari definitivno jasnije...................... i shvatam ono sto nisam mogla, tj tu lezi resenje moje misterije dugogodisnje.......................... ja bih to prihvatila da sam znala ranije, ne bi bio problem, samo da je rekao................

Који си тти лик..где их само нађеш :)

Е још нешто...
Скоро сам упознао једну цуру која има 18 година и која је била три године у браку и каже за себе да је срећно разведена.Нема деце
Па се једна моја радница која има 22 године развела пре месец дана.Има бебу од 3 месеца
Друга моја радница која има 26 година развела се пре пола године и има двоје деце...
Један мој радник који има 30 година и има три брака иза себе и једно дете
Опет један мој радник који има 26 и каже да је срећно разведен а мало дете кући

Где год се окренем разведени бракови,мала деца...

Колико имам осећај жаљења и туге толико бих узео усрану мотку па бих 25 по туру.Шта који ***** гледате када решите да се удате и жените??????
Играте се прављења деце па се онда разводите?
Било вам лепо док сте се јебавали по 10 пута на дан а сада морате да се разводите!
Битно вам је само да се удате и ожените а да и не упознате особу са којом треба да живите!
Колико год се трудим да разумем толико попиздим када чујем овакве ствари

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back