micika_bg
Primećen član
- Poruka
- 880
o mom blesavom decku koji kao niko ume da me izbaci iz takta, al ga ipak volim...... :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A zar ne razmisljas kako Ruvima da resis muka?nikolo_paganini:О једној малој што сам је упознао на Крстарици
Како је лепа...
Видиш овако.Моја највећа врлина и највећа мана је то што немам длаке на језику и што сам искрен.Не увијам ништа у обланде.Свако нека формира о мени мишљење онако како хоће.Није ми битно шта ће ко рећи о мени.То сам што сам и немам лице за сваку ситуацију посебно него сам такав какав сам.Свако има прилику да ми буде пријатељ,друг,другарица,деBојкa итд. само једном.Тражим мрву пријатељства а у стању сам да ти дам руку ако треба.Изневери моје поверење и вратићу ти десетоструко.Нема поправног и поновног доказивања и стицања мога поверења.twigy:SUPER.....sada samo polako i uzivaj.... :-D
..a jel ti nije ono kao frka jel cita neko tebi bitan ono sto pises na forumu....
....i da li ce neki zakljucak ili novost saznati iz postova????(a vidim da si iskren maximalno)
twigy:Razumela.....rekao si istinu koja se moze objasniti na vise nacina...mozda vecina nas otkriva sebe ovom virtualnom svetu vise nego sto bi obicnom neznancu....ja forum shvatam kao "ventil" gde mogu u svako doba dana i noci da cukam , da mi nije dosadno, a da opet nekome ne budem dosadna, bez potrebe da se nekome dopadam ili ne.........u pocetku sam bila previse otvorena,kasnije sam napravila neku barijeru jer se pokazalo kao ispravno....upoznala neke likove-nickove....vrlo cesto se pokajala zbog probijanja granice...sve u svemu zavisi ko je ovde sa kojom namerom....
Dakle, samo zez....u sluzbi dobre zabave....
Ziveli.... ;-)
BigZexy2000:Izvini a gdi ti je slika?![]()
twigy:A vidis ja ne mogu da ubacujem slike nego moram posebno da kucam ovo IMG....veceras sam bas citala na forumu sta je sve pojedinima onemoguceno na forumu....
Evo, jos jednommmm...pokusaj da citiras da vidis da li imas "adresu slike"...
![]()
BigZexy2000:ma nije to mici, nego trci jos jedan krug da ne ispadne "lak muskarac"