Jacob
Buduća legenda
- Poruka
- 49.565
Bogdan Telenor:No thanxtwigy:Aloooo...ovo je KG, mi NEMAMO Adu!!!! :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad:[/QUOTE
A sada vas razumem sto ste stalno na net-u! Dođite u BG da vidite sta je zivot.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bogdan Telenor:No thanxtwigy:Aloooo...ovo je KG, mi NEMAMO Adu!!!! :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad:[/QUOTE
A sada vas razumem sto ste stalno na net-u! Dođite u BG da vidite sta je zivot.
AAAAAAAAAAAAAABogdan Telenor:Imam jos jednu misao koja me svakog dana tisti? Cime se vi bavite kada ste zaludni po ceo dan na netu? Ajde uvece OK, ali preko celog -ovako lepog dana? Mesto da idete na Adu i uzivate u carima Beogradskog kupalista i svemu u njemu, ajde oni koji su na poslu pa da ih razumem ali ostale ..............................
Imas laptopa!!Ne seeeeri??Bogdan Telenor:Ja sam na poslu i imam lap top i besplatan internet pa onda da ubijem radno vreme, inace kada sam slobodan komp ni ne pogledam!
Ja sam brate Srbin SumadinacBogdan Telenor:Ti si brate takav ljopac da je to strasno!
hahahahahahacyber_sumadinac:Imas laptopa!!Ne seeeeri??
To kod nas jos nije stiglo!
A kad karas "te" cure jel to radis online na 512kbs
Bogdan Telenor:Imam jos jednu misao koja me svakog dana tisti? Cime se vi bavite kada ste zaludni po ceo dan na netu? Ajde uvece OK, ali preko celog -ovako lepog dana? Mesto da idete na Adu i uzivate u carima Beogradskog kupalista i svemu u njemu, ajde oni koji su na poslu pa da ih razumem ali ostale ..............................
Jacob:Pa sigurno ne cekas da dodje da igrate karte![]()
Hmmmmmmmicika_bg:sta fali pokeru u skidanje ...........![]()
![]()
![]()
Jacob:Hmmmmmm
Nisam se setio toga
Imas kvarnu mastu![]()
Cut tu nemoj da kvaris to dete,imace traume iz detinjstvamicika_bg:pa meni uvek svasta nesto padne na pamet.......![]()
Jacob:Cut tu nemoj da kvaris to dete,imace traume iz detinjstva![]()
Zanimljiva familijamicika_bg:i mene je njena majka skoro svemu naucila ............:wink:
Jacob:Zanimljiva familija
Jel ima neka slobodna sestra![]()
...јојјјјјјmicika_bg:ima.... :wink: