O cemu razmisljate sada?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
twigy:
SUPER.....sada samo polako i uzivaj.... :-D
..a jel ti nije ono kao frka jel cita neko tebi bitan ono sto pises na forumu....
....i da li ce neki zakljucak ili novost saznati iz postova????(a vidim da si iskren maximalno)
Видиш овако.Моја највећа врлина и највећа мана је то што немам длаке на језику и што сам искрен.Не увијам ништа у обланде.Свако нека формира о мени мишљење онако како хоће.Није ми битно шта ће ко рећи о мени.То сам што сам и немам лице за сваку ситуацију посебно него сам такав какав сам.Свако има прилику да ми буде пријатељ,друг,другарица,деBојкa итд. само једном.Тражим мрву пријатељства а у стању сам да ти дам руку ако треба.Изневери моје поверење и вратићу ти десетоструко.Нема поправног и поновног доказивања и стицања мога поверења.
Немам никог посебно битног на форуму (знам свега 3 особе са којима сам другар од малих ногу) А да ли ће неко нешто сазнати о мени,закључити и сл. није ми битно јер довољно сам јавна,формирана и комплетна личност да нема потребе да се мењам(мењам се само на интелектуалном нивоу у потрази за знањем и вештинама) Многима сам најбољи другар али ја имам само једног најбољег другара.Велики сам романтик али умем да будем и пас :)
Искреност највише боли,понекад чак и вређа.Немој ме схватити буквално.Нисам од оних "Што на ум то на друм"

Razumela.....rekao si istinu koja se moze objasniti na vise nacina...mozda vecina nas otkriva sebe ovom virtualnom svetu vise nego sto bi obicnom neznancu....ja forum shvatam kao "ventil" gde mogu u svako doba dana i noci da cukam , da mi nije dosadno, a da opet nekome ne budem dosadna, bez potrebe da se nekome dopadam ili ne.........u pocetku sam bila previse otvorena,kasnije sam napravila neku barijeru jer se pokazalo kao ispravno....upoznala neke likove-nickove....vrlo cesto se pokajala zbog probijanja granice...sve u svemu zavisi ko je ovde sa kojom namerom....
Dakle, samo zez....u sluzbi dobre zabave....
Ziveli.... ;-)

twigy:
Razumela.....rekao si istinu koja se moze objasniti na vise nacina...mozda vecina nas otkriva sebe ovom virtualnom svetu vise nego sto bi obicnom neznancu....ja forum shvatam kao "ventil" gde mogu u svako doba dana i noci da cukam , da mi nije dosadno, a da opet nekome ne budem dosadna, bez potrebe da se nekome dopadam ili ne.........u pocetku sam bila previse otvorena,kasnije sam napravila neku barijeru jer se pokazalo kao ispravno....upoznala neke likove-nickove....vrlo cesto se pokajala zbog probijanja granice...sve u svemu zavisi ko je ovde sa kojom namerom....
Dakle, samo zez....u sluzbi dobre zabave....
Ziveli.... ;-)

6gxjoz9.gif

05_20.jpg

Slika dana....

"...Najveci putnicki avion na svijetu, Airbus A380, nadlijece Melbourne Airport Golf Club prilikom slijetanja na aerodrom u Melbournu.
Ovo je bio prvi let izvan Evrope ovog giganta, koji ima sedam spratova i kapacitet od 800 putnika.
Jucer je avion prvi put sletio na tlo Australije,na Tullamarine Airport u Melbournu...."

A vidis ja ne mogu da ubacujem slike nego moram posebno da kucam ovo IMG....veceras sam bas citala na forumu sta je sve pojedinima onemoguceno na forumu....
Evo, jos jednommmm...pokusaj da citiras da vidis da li imas "adresu slike"...
05_20.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back