O cemu razmisljate sada?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A da ja vas malo pocastim dok mi tako smisljate iznenadjenje....

amica-slatke-palacinke.jpg

Smejem se i grizem jezik,
Samo na trenutak osecam se kao ja,
Al' to je tako nevidljivo,
Nesto kao tama izmedju dva treptaja...

Zelim ti pricati o necemu, sasvim nevaznom,
O kisi, o jutru, o svome psu...
Nisam jos naucio kako se iskljucujes,
Cudno je biti tu...

I biti dovoljan,
Biti siguran,
Jako je cudno biti tu...

Hteo bih viknuti,
Razmisljam o tome da se popnem na sto,
Prepoznajem te u sitnicama,
U tvojoj zutoj soljici u kojoj drzis so...

U mirisu narandze, u poruci na ogledalu,
U nacinu na koji pises "U"...
Ne znam kako prestati i hteo bih ti priznati,
Cudno je biti tu...

E bas si smesan
hahaha
Pa pokusavam da napravim profil serijskog ubice i manijaka pa mi ti sluzis kao inspiracija!
Zamisljam te kako se noccu vozis autom (reko si da to volis) i kako odlazis u Sumarice i trazis zrtvu.Ubijas sve koje na Sindi lice

je li to sve shto ostaje posle ljubavi? i shta nam uopshte ostaje posle nje? telefonski broj koji polako bledi u setjanju?
chashe sa ugraviranim monogramom ukradene u "esplanadi". posle ljubavi ostaje obichaj da se belo vino sipa u te dve chashe i da crta bude na istoj visini.
posle ljubavi ostaje jedan sto u kafani kod "?" i zachudjeni pogled starog kelnera shto nas vidi sa drugima. posle ljubavi ostaje rechenica "divno izgledash, nisi se nishta promenila..." i "javi se ponekad, josh imash moj broj telefona"
i neki brojevi hotelskih soba u kojima smo spavali, i to ostaje posle ljubavi.
posle ljubavi ostaju melodije sa radija koje izlaze iz mode.
ostaju tajni znaci, ljubavne shifre. posle ljubavi ostaje tvoja strana postelje i strah da tje neko iznenada naitji. klak-spushtena slushalica kada se javi tudj glas. hiljadu i jedna laz.
posle ljubavi ostaje rechenica koja luta kao duh po sobi: "ja tju prva u kupatilo" i pitanje:"zar netjemo zajedno?" vishe ne....
posle ljubavi ostaju sauchesnici, chuvari tajni koje vishe nisu nikakve tajne.
posle ljubavi ostaje laka uznemirenost kad u prolazu udahnem "cabachard" na nekoj drugoj, nepoznatoj crnomanjastoj devojci.
prepune pepeljare i prazno srce. navika da se plae dve cigarete istovremeno mada nema nikog u blizini. fotografije snimljene u automatu, taxisti koji nas nikada nisu voleli ("hvala shto ne pushite", a pushili smo) i cvetjarke koje jesu.
posle ljubavi ostaje povredjena sujeta.
metalni ukus promashenosti na usnama.
posle ljubavi ostaju drugi ljudi i druge zene.
posle ljubavi ne ostaje nishta.....
MOMO KAPOR

NEVEROVATAN I PRELEP TEXT

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back