O cemu razmisljate sada?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Heroj_ulice:
je li to sve shto ostaje posle ljubavi? i shta nam uopshte ostaje posle nje? telefonski broj koji polako bledi u setjanju?
chashe sa ugraviranim monogramom ukradene u "esplanadi". posle ljubavi ostaje obichaj da se belo vino sipa u te dve chashe i da crta bude na istoj visini.
posle ljubavi ostaje jedan sto u kafani kod "?" i zachudjeni pogled starog kelnera shto nas vidi sa drugima. posle ljubavi ostaje rechenica "divno izgledash, nisi se nishta promenila..." i "javi se ponekad, josh imash moj broj telefona"
i neki brojevi hotelskih soba u kojima smo spavali, i to ostaje posle ljubavi.
posle ljubavi ostaju melodije sa radija koje izlaze iz mode.
ostaju tajni znaci, ljubavne shifre. posle ljubavi ostaje tvoja strana postelje i strah da tje neko iznenada naitji. klak-spushtena slushalica kada se javi tudj glas. hiljadu i jedna laz.
posle ljubavi ostaje rechenica koja luta kao duh po sobi: "ja tju prva u kupatilo" i pitanje:"zar netjemo zajedno?" vishe ne....
posle ljubavi ostaju sauchesnici, chuvari tajni koje vishe nisu nikakve tajne.
posle ljubavi ostaje laka uznemirenost kad u prolazu udahnem "cabachard" na nekoj drugoj, nepoznatoj crnomanjastoj devojci.
prepune pepeljare i prazno srce. navika da se plae dve cigarete istovremeno mada nema nikog u blizini. fotografije snimljene u automatu, taxisti koji nas nikada nisu voleli ("hvala shto ne pushite", a pushili smo) i cvetjarke koje jesu.
posle ljubavi ostaje povredjena sujeta.
metalni ukus promashenosti na usnama.
posle ljubavi ostaju drugi ljudi i druge zene.
posle ljubavi ne ostaje nishta.....
MOMO KAPOR

NEVEROVATAN I PRELEP TEXT
Ponovo se gubis ludaku

cyber_sumadinac:
...i kako cete da se jee***bete ko mrsave svinje

Ko o cemu, baba o ustipcima!!!!A ti To ne radis, ma hajde....pusti decu da se vole
517.gif

Imam jos jednu misao koja me svakog dana tisti? Cime se vi bavite kada ste zaludni po ceo dan na netu? Ajde uvece OK, ali preko celog -ovako lepog dana? Mesto da idete na Adu i uzivate u carima Beogradskog kupalista i svemu u njemu, ajde oni koji su na poslu pa da ih razumem ali ostale ..............................

Bogdan Telenor:
Imam jos jednu misao koja me svakog dana tisti? Cime se vi bavite kada ste zaludni po ceo dan na netu? Ajde uvece OK, ali preko celog -ovako lepog dana? Mesto da idete na Adu i uzivate u carima Beogradskog kupalista i svemu u njemu, ajde oni koji su na poslu pa da ih razumem ali ostale ..............................

Aloooo...ovo je KG, mi NEMAMO Adu!!!! :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad:

Bogdan Telenor:
Da je sa tobom nebi se sekirao! Ljubomora me izjeda, pogotovu dok k.aram druge cure. Ha,ha ha
Zalosti.Mislis da si frajer.Nisi.Ti si seljo.
Ceni to sto imas pored sebe da i bez toga ne bi ostao!
Daj boze i da ti je svoja dala!
A sto se tice slobodnog vremena i neta odgovoricu ti kontra pitanjem.Sta ces ti u sred podne na netu?
Ja sam zavisnik od neta,to je postalo deo mene.Imam ADSL i kada sam u prolazu bacim pogled pa ako ima nesto novo ja postujem itd.

cyber_sumadinac:
A sto se tice slobodnog vremena i neta odgovoricu ti kontra pitanjem.Sta ces ti u sred podne na netu?
Ja sam zavisnik od neta,to je postalo deo mene.Imam ADSL i kada sam u prolazu bacim pogled pa ako ima nesto novo ja postujem itd.
Ja sam na poslu i imam lap top i besplatan internet pa onda da ubijem radno vreme, inace kada sam slobodan komp ni ne pogledam!

cyber_sumadinac:
Ti si brate takav ljopac da je to strasno!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back