Novi izgled Foruma Krstarice

Kako vam se svidja novi izgled Foruma Krstarice?

• Svidja mi se

• Ne svidja mi se

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
1. plavo je tupavo. ona žuta je bila baš prepoznatljiva.
2. nove teme/nove poruke prozor sa sesne strane je potpuno nefunkcionalan. kao zadnjih 5 poruka mi nešto znači, a korisnici pišu na desetine u minuti.
3. povezivanje sa FB i drugim sličnim sajtovim isuvislo. Poenta foruma je u anonimnosti.
4. "Nove poruke" na gornjem baru je takođe potpuno nepotreban link. Šta koga briga šta je neko kucao po temama koje ne prate. samo bzv po navici kliknem na taj link kad hoću da pregledam praćenja.

eto, to je na prvu ruku.

Da li je moguce povecati slova? Na default podesavanjima u Internet exploreru i Operi slova su presitna. Tek sa zumom od 170% postaju kao ranije, ali se avatari i slike tada uvecavaju toliko da zauzimaju pola strane?

Milslim da ako postoji ta mogucnost trebate povecati velicinu slova. Mnogi koliko vidim i ne znaju za zumiranje u brosverima a na default velicini je nemoguce pratiti forum ili ucestvovati na njemu.

Da li je moguce povecati slova? Na default podesavanjima u Internet exploreru i Operi slova su presitna. Tek sa zumom od 170% postaju kao ranije, ali se avatari i slike tada uvecavaju toliko da zauzimaju pola strane?

Milslim da ako postoji ta mogucnost trebate povecati velicinu slova. Mnogi koliko vidim i ne znaju za zumiranje u brosverima a na default velicini je nemoguce pratiti forum ili ucestvovati na njemu.
Ja ne vidim promenu u velicini fonta a vidim da mnogi cak tripuju da je bela boja belja..evo vidis da je ista
thumbnail.aspx

dobro, oceli se uvaziti neka od ovih primedbi? Oćel biti povratka na staro, jer ako neće nevidim smisla u daljem zakeranju?! uzgred meni je sporije otvaranje nego pre?il sampočela da umišljam?:eek:
Meni sve ide brze..od otvaranja do postova..mnogo primedbi je vec usvojeno samo nisi primetila i pratila sta se pise ovde

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back