goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Ja ne mogu da se snađem svaki put kad kliknem na korisnički profil zamalo da se odjavim,sve mi to blizu nekako a opet daleko u odnosu na ranije kad su bili iznad samog naziva teme.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Koliko ja znam nije .imam i ja pitanje ... jel admin krste takodje i admin razbibrige ?
Meni .da li postoji jedna osoba na forumu kojoj se svidja novi izgled?![]()
Al si se ti brzo uklopio u ovo "nas"
Daj malo individualnosti Karingtone![]()
Koliko ja znam nije .
Meni .
Hoćeš da kažeš da ti je ranije pisalo umesto You have given out too much Reputation in the last 24 hours, try again later. na srpskom Dali ste previše reputacija u roku of 24 časa , pokušajte kasnije?

Super je! Sad vidim 20 zadnjih reputacija, to je ekstra, josh kad bi povechali broj koji mogu da udelim...puna kapa!
Vidim koverte su nestale a ni kod starog nismo odmah imali opciju uredjivanja profila.
Oni kojima smeta belina bi mozzda mogli da pokushaju da ukinu prikazivanje avatara, to che znatno smanjiti prazan prostor kod kratkih postova.
Ili da dobijemo opciju da ih smanjimo...
sta jos samo da mi ukinu nick i u tri lepe...Da mi uknu avatare, ma nema sansesta jos samo da mi ukinu nick i u tri lepe...
![]()
Super je! Sad vidim 20 zadnjih reputacija, to je ekstra, josh kad bi povechali broj koji mogu da udelim...puna kapa!
Vidim koverte su nestale a ni kod starog nismo odmah imali opciju uredjivanja profila.
Oni kojima smeta belina bi mozzda mogli da pokushaju da ukinu prikazivanje avatara, to che znatno smanjiti prazan prostor kod kratkih postova.
Ili da dobijemo opciju da ih smanjimo...

Zar drugima nije pisalo tako? :shock:![]()
Ne naravno! svima pise na engleskom! evo nek se javi neko ako mu pise na srpskom osim tebe!
ne pise vise, pisalo je na starom forumu..sad jeste na engleskom..bilo bi lepo da vrate stari izgledTakođe imam i dobru volju da saslušam šta bi po vašem mišljenju trebalo promeniti