Novi izgled Foruma Krstarice

Kako vam se svidja novi izgled Foruma Krstarice?

• Svidja mi se

• Ne svidja mi se

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jasno mi je da se vremenom moraju dodavati nove funkcije...i da je to išlo postepeno,ne bi bio nikakav problem...Ali zašto često mijenjati (prepoznatljivi i jedinstveni) dizajn? Podsjeća me na ono kad su "plazma keksu"promijenili originalnu ambalažu koja je bila zaštitni znak godinama i sveli je na bezličnu,običnu,kakvih je na hiljade...

Poslednja izmena:
Super je! Sad vidim 20 zadnjih reputacija, to je ekstra, josh kad bi povechali broj koji mogu da udelim...puna kapa!
Vidim koverte su nestale a ni kod starog nismo odmah imali opciju uredjivanja profila.
Oni kojima smeta belina bi mozzda mogli da pokushaju da ukinu prikazivanje avatara, to che znatno smanjiti prazan prostor kod kratkih postova.
Ili da dobijemo opciju da ih smanjimo...

Super je! Sad vidim 20 zadnjih reputacija, to je ekstra, josh kad bi povechali broj koji mogu da udelim...puna kapa!
Vidim koverte su nestale a ni kod starog nismo odmah imali opciju uredjivanja profila.
Oni kojima smeta belina bi mozzda mogli da pokushaju da ukinu prikazivanje avatara, to che znatno smanjiti prazan prostor kod kratkih postova.

Da mi uknu avatare, ma nema sanse:eek: sta jos samo da mi ukinu nick i u tri lepe...:roll:

Ako nekome nije jasno gde je ili kako se koristi neka opcija, neka mi slobodno pošalje pp sa pitanjem.
Takođe imam i dobru volju da saslušam šta bi po vašem mišljenju trebalo promeniti, pa da vidimo i šta može da se uradi po tom pitanju. Predloge pišite ovde na temi, dobro je da svi imamo uvid u to.
I stara verzija je nekima bila u početku loša ili dosadna, ali je vremenom uz vaše predloge i naš rad došla na bolje. Tako će biti i sa ovom novom verzijom. Neko je pomenuo da je loše to što ne postoji navigacija u dnu strane... To je ono što i meni užasno smeta i prva ću se zalagati da se to sredi.
Rešenje nije da jedni druge ucenjujemo ili rasterujemo, već da se zajedno prilagodimo nesumnjivo funkcionalnijem i modernijem forumu. Zato vas molim da imate razumevanja i da slobodno pitate za sve što vam nije jasno. Drage volje bih odgovorila na sva pitanja koja ste danas postavili na ovoj temi, ali sada nemam dovoljno vremena za to. Zato opet ponavljam- slobodno mi pošaljite pp sa pitanjem, potrudiću se da odgovorim najkasnije u toku sutrašnjeg prepodneva.

more cuti tu, oci me bole:rtfm:
i ove gadne ikonice za reputacije:sad2:
i citirane poruke nisu dovoljeno jasno odvojene
i :besna:
al dobro..bice bolje:D

Obrisan je spam(preko 50 poruka), tema se ponovo otvara, a ja vas još jednom podsećam da možete slobodno da iznosite vaše predloge i pitate šta vam nije jasno, kako ovde na temi tako i putem pp-a... I budite strpljivi, još uvek se radi na doterivanju izgleda. ;)

negde sam procitao da mozemo sada sami da ubacimo gif animated avatare,nesto mi to ne polazi za rukom,jeste 100x100 al zar bas mora ispod 30KB ili da zovem Tab-a :)

e da i da dodam ,svidja mi se ,ono je postalo strasno monotono a jos sam rookie ,dosta ubacenih opcija,istumbane stare al nema veze pronasao sam ih,nepotrebno dugme like i facebook barem meni,al sve u svemu dobar posao ljudi

Poslednja izmena:
Nego evo ovde jedno pitanje ili predlog:
kad ukucam pojam u pretragu, izbaci mi samo teme u kojima se pojam nalazi, a ne kao ranije poruke.
Pitanje: El ja neshto ne radim kako treba, tj el treba josh neshto da se podesi
ili
Predlog:
Aj stavite da pretraga upuchuje na poruke ili teme po izboru.
smajli krsta.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back