Marcipa
Aktivan član
- Poruka
- 1.414
Zasto nema uredivanje profila, kao sto je bilo? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

5. gde je dugme za skupljanje liste sa poslednjim reputacijama?
hocu da ga sredim u boji 

1. plavo je tupavo. ona žuta je bila baš prepoznatljiva.

Ja ne vidim promenu u velicini fonta a vidim da mnogi cak tripuju da je bela boja belja..evo vidis da je istaDa li je moguce povecati slova? Na default podesavanjima u Internet exploreru i Operi slova su presitna. Tek sa zumom od 170% postaju kao ranije, ali se avatari i slike tada uvecavaju toliko da zauzimaju pola strane?
Milslim da ako postoji ta mogucnost trebate povecati velicinu slova. Mnogi koliko vidim i ne znaju za zumiranje u brosverima a na default velicini je nemoguce pratiti forum ili ucestvovati na njemu.
Meni sve ide brze..od otvaranja do postova..mnogo primedbi je vec usvojeno samo nisi primetila i pratila sta se pise ovdedobro, oceli se uvaziti neka od ovih primedbi? Oćel biti povratka na staro, jer ako neće nevidim smisla u daljem zakeranju?! uzgred meni je sporije otvaranje nego pre?il sampočela da umišljam?![]()
Na pocetnoj strani su eliminisane ikonice pored svakog foruma koje su pokazivala da ima novih poruka, molim potvrdite da je to u redu.
ako moze kad dodjete do profila da bude padajuca opcija za album..grupe..prijatelje..idr..da se vide vise prijatelja a ne na vise stranica..i naravno profil kao sto je bio da se sredjujepisao sam i ponavljam, da bi ih u osnovnoj ponudi bilo više a kad postuješ dobiju normalnu veličinu
Na pocetnoj strani su eliminisane ikonice pored svakog foruma koje su pokazivala da ima novih poruka, molim potvrdite da je to u redu.

Ja ne mogu da se snađem svaki put kad kliknem na korisnički profil zamalo da se odjavim,sve mi to blizu nekako a opet daleko u odnosu na ranije kad su bili iznad samog naziva teme.