Novi izgled Foruma Krstarice

Kako vam se svidja novi izgled Foruma Krstarice?

• Svidja mi se

• Ne svidja mi se

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije ni cudo da si navikao, nije se menjao dizajn od kad si ovde ;)

Мењале су се ствари, али поступно и временом су додавани неки новитети, али дизајн и функционалност, која је била савршена, до данас није мењана.
Никада не треба мењати оно што је добро, а поготово не треба тако радикално све живо изменити и довести ствари до непрепознавања. Није нимало чудно, што се огромном броју форумаша, нови изглед Крсте не допада. И ви из администрације озбиљно треба да размислите о томе, јер ви остварујете профит због велике посећености овог форума.

Када се коначно "загрејете" могли би да мало "порадите" и на веома озбиљном проблему, а то је "дречаво" бела позадина.
Директно вас питам: Да ли без намере желите да уништавате вид корисника или имате договор са неком оптичарском радњом?

odvratan mi je ovaj novi izgled foruma.kao da je kopija razbibriga.org i jos dosta slicnih.
uopste nije pregledan niti praktican.
trebao je neko prvo da raspise referendum da li je za promene ili ne.

protestvujem!nepravda pa to ti je!

E bas da razbibrigu nismo kopirali :hahaha:

Krstarici ne treba valjda ugledjivanje na niskobudzetni i kratkotrajni forum da bi i dalje bila no 1 u Srbiji :confused:

Jos jedan predlog. Na pocetnoj strani foruma pored naziva pdf i broja poruka nalazi se dugme za skok na poslednju poruku na pdf. To nam treba ko patki gojzerice, a takvog je dizajna i boje da odvlaci paznju i smeta kod potrage za zeljenim pdf. Tako da bi bilo dobro da se ili ukloni ili da bude obojeno bojom koja je svelija od naziva pdf.

I jos jednom ako moze da se ukloni podvlacenje teksta tokom kucanja poruke. Mnogo smeta.

Poslednja izmena:
Jos jedan predlog. Na pocetnoj strani foruma pored naziva pdf i broja poruka nalazi se dugme za skok na poslednju poruku na pdf. To nam treba ko patki gojzerice, a takvog je dizajna i boje da odvlaci paznju i smeta kod potrage za zeljenim pdf. Tako da bi bilo dobro da se ili ukloni ili da bude obojeno bojom koja je svelija od naziva pdf.

I jos jednom ako moze da se ukloni podvlacenje teksta tokom kucanja poruke. Mnogo smeta.

Podvlacenje teksta nema veze sa nama, vec verovatno sa Firefox-om ako njega koristis:
http://www.technipages.com/firefox-enabledisable-spell-checker.html

Jaaaoj,konfuzno je...
Ne mogu da postavim pozadinu na profilu.............Ovaj plavi okvir mi se svidja,i ovo na cemu pisem i ikonice
A i izgleda mi isfejsbukirano!! Pokusavam da se naviknem,al ne ide :(
Ali bas vestacki izgleda,i teze je za funkcionisanje.
A postoji sigurno 3 a mozda i vise nacina da se ode na svoj profil:-->kad se klikne na nick,na 'vas profil' i na 'Korisnicki profil',i to se sve nalazi gore u istom redu :dash::dash:
Da,poruke nestale,Ovim umanjenim smajlijima ne znam sta se desilo.....sve sve,ali profil je uzas u svakom smislu !
1.Znaci mogli biste da vratite mogucnost stavljanja pozadine na profilu.
2.Da ne bude ovako previse belo i 'mrtvo'
3.Grupe su kategorisane kao--->vase grupe,najnovije grupe i nove grupe........i to mi je malo konfuzno.....
Ali mislim da najvise trebate da poradite na profilima

Jaaaoj,konfuzno je...
Ne mogu da postavim pozadinu na profilu.............Ovaj plavi okvir mi se svidja,i ovo na cemu pisem i ikonice
A i izgleda mi isfejsbukirano!! Pokusavam da se naviknem,al ne ide :(
Ali bas vestacki izgleda,i teze je za funkcionisanje.
A postoji sigurno 3 a mozda i vise nacina da se ode na svoj profil:-->kad se klikne na nick,na 'vas profil' i na 'Korisnicki profil',i to se sve nalazi gore u istom redu :dash::dash:
Da,poruke nestale,Ovim umanjenim smajlijima ne znam sta se desilo.....sve sve,ali profil je uzas u svakom smislu !
1.Znaci mogli biste da vratite mogucnost stavljanja pozadine na profilu.
2.Da ne bude ovako previse belo i 'mrtvo'
3.Grupe su kategorisane kao--->vase grupe,najnovije grupe i nove grupe........i to mi je malo konfuzno.....
Ali mislim da najvise trebate da poradite na profilima

Navici ces se ne brini..slazem se za profile da se ne vidi sve nego da su padajuce opcije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back