Niko nije ni rekao da je to usvojeno, već da se table za državne institucije rade sa tim "ćoravim" rešenjem grba...
Ako ne veruješ, POGLEDAJ:
Не само да се раде табле са тим грбом, него се ради тај грб да би се лепио преко другог грба испод на тим таблама...
Добро, сад ми је све јасно...
Не мораш ништа више ни да ми кажеш, ни да ми покажеш...
Ако неко у Београду хоће да види како изгледа то "најновије" решење на застави, нека прошета до зграде Скупштине општине Раковица, и погледа. Имаш две такве заставе испред. Имаш једну испред филијале Комерцијалне банке код Бранковог моста. Имаш једну испред зграде "Лукоила"-а на Новом Београду.
Е, важно је да сам ја "добра верзија" Марка Маљковића, и да пишем све најлепше о Грујићевом решењу овде, док "зла верзија" Марка Маљковића пише све најгоре о Грујићевом решењу на другом сајту... И, што је најбоље, важно је да људи стварно то верују, јер "није могуће" да се неко лажно представља на интернету. Ко зна, можда и не постоји Марко Маљковић? Нема ни те комисије коју Марковић води, иако његово министарство каже да је он води. Нема ни овог Васићевог решења које се користи уместо решења из 2010., а и уместо решења из 2004. Нема ни документованих доказа да је решење из 2004. нацртано још 1994. Ништа од тога нема. Све смо ми то сањали.
Зато је важно да неко буде крив за све то. То могу да будем и ја. Што да не?
Ето, ја признајем да сам крив за све што је лоше у овој земљи, од збрке са грбовима, па све до високе стопе незапослености. Да ја не бих наставио да уништавам Србију и миран сан српског народа, ја се лепо повлачим одавде. Сад ће све бити уреду. Не морате ни да пишете мејлове и писма Марковићу. Што бисте? Иначе не постоји та комисија, а не постоји ни Васићево решење, и оно неће постојати, чак ни кад га буду накачили на зграду Владе Србије. За све сам ја лично крив, тако да ће сви проблеми нестати кад се ја будем повукао, а то је сад.
Касно је. Вероватно спавате. Лепо спавајте.