Да, заиста је Статлер "доказао" да сам варалица, јер сигурно "није могуће" да се неко лажно представља на интернету. Нико на свету не зна како се ја зовем и да сам историчар, па је немогуће да је неко укуцао моје име и презиме на сајту Б92, где иначе не траже регистрацију за коментаторе, и где никад не проверавају нечији идентитет. Доказао је, нема шта. Чуди ме да није иследник у МУП-у.
Онај "клон" (са целих 5 коментара) који је рекао да моја векторизација грба РС на Википедији "не одговара оригиналу", нека погледа како је изгледао оригинал. Овако је изгледала званична верзија коју је користила Влада Републике Српске :
А, овако изгледа моја векторизација:
Ето, и ово је "чист доказ" да сам ја "варалица".
Она "друга верзија" грба РС се само неформално користила на неким местима, а највише на сајту Покрета за слободну Српску (оно што је "клон" приказао је иначе један од сајтова тог покрета). Права и званична верзија је ова коју сам ја накачио, али изгледа да неко хоће да свима нама избрише сећање, као да живимо у оном Орвеловом роману "1984".
Некаква "векторизација" те "друге верзије" грба РС јесте постојала једно кратко време на Википедији пре него што сам накачио векторизацију званичне верзије, само што је била толико лоше и аматерски урађена, да је то било страшно, а и није била верна правој и званичној верзији грба РС (нека је неко скине у SVG формату са Викимедије, отвори у одговарајућем компјутерском програму и погледа, ако ми не верује).
Жељко Хеимер иначе није хрватски хералдичар, као што рече онај "клон", него хрватски експерт на заставе. Он је на свом сајту поставио цртеж грба РС, који је 
у потпуности веран оригиналу (као и моја векторизација). Хеимер само прецртава заставе и грбове, он ништа не измишља, нити додаје или одузима.
Википедија иначе уважава Хеимеров сајт као извор за тачне и прецизне информације о историјском изгледу грба или заставе једне државе.