Драги Уроше,
Ништа од овога нисам требао ни да напишем, а посебно нисам требао да износим конкретне и опипљиве доказе да је решење из 2004. године фалсификат, а да је Грујићево решење из 2010. године једино право решење, те да га требамо задржати.
Пошто сам изнео те доказе, одмах су кренули напади на мене, да сам лажов, олош, шљам, да хоћу да се по сваку цену запослим у државној управи, да сам завидан што нисам ја нацртао емблазон грба, да продајем смеће на бувљаку, да сам бедник, итд.
Онда су људи који кажу да раде у медицинским наукама почели овде са причом да ће "проверити они мене", да могу "једним позивом" да дознају све о мени, да ћу "видети ја", итд. Као прво, здравстевни радници и људи из света науке не могу да "дигну слушалицу" и "дозанју све" о приватном грађанину.
То могу да ураде сам полицајци, удбаши, војни косовци и криминалци.
Кад ти неко каже такве ствари тако отворено, то је очигледна претња.
Ја сам покушао да објасним, и јавно, и преко приватних порука, да нисам ништа од оних глупости на сајту Б92 написао, али то никога и не занима, то је само изговор, јер ово се не ради о томе, него о заташкавању истине у вези овог случаја, а то је да је решење из 2004. године фалсификат.
Неко хоће да ова прича нестане са Крстарице (и видећеш да ће ускоро нестати), да се лепо разиђу људи који подржавају Грујићево решење, па да се онда изненада појави то "исправљено" решење из 2004. године, које треба да замени Грујићево решење.
То је суштина целе приче. Ко стоји иза тога, чији је то интерес, ја то не знам, али је очигледно јако дебео интерес у питању.
Ја нисам никад крио свој идентитет овде (није било тешко некоме да дозна да сам то ја, и без да кажем своје презиме, јер сам већ написао да се зовем Марко, да ми презиме почиње на слово "М", да сам рођен 1976. године, да сам историчар, да сам рођен у Београду, да су моји пореклом из Лике, да сам одрастао и школовао се у Канади и Америци, итд.).
Ја ништа нисам крио о себи. Сад ми људи врло отворено прете. Само да знаш у каквој држави живиш, Уроше.
Живиш у земљи где медицински научници и здравствени радници кажу да могу да приступе свим твојим личним подацима са једним телефонским позивом, и да ће то да учине, ако не престанеш да пишеш нешто што се њима и њиховим послодавцима не свиђа.
То је кривично дело, иначе, да неко улази у личне податке приватног грађанина, да му прети, итд., осим ако онај који прети није удбаш.
Ја да овакве ствари доживљавам због овог питања сигурно нећу.
Сад ће после овога да пише све и свашта о мени на овом форуму, да сам најгори човек на свету, да сам "проваљен", итд.
То неко пише са разлогом, и нека пише. Ја да се борим против Удбе, зарад очувања емблазона грба Србије? То ми не пада на памет. Нека ме пљују. То ми је хвала што сам уопште изнео ове чињенице о фалсификату из 2004. године.
Видим да је власт медицинских научника из Удбе и нарко-мафије донела велику срећу и просперитет Србији. Нека буде и тако. Кад се појави "најновије" решење, ова тема ће бити давно закључана. Само ће се неки ретки заљубљеници Грујићевог решења (као што смо ја, ти, Лима и још неки) уопште и сетити да је решење које је наводно из 2004. године уствари фалсификат.
Медицински научници из Удбе који мени овде прете ће да ликују тада. Нека буде и тако. Ја сам са овим завршио, јер видим да ни данас не престају претње, а нека сада крене пљување по мени.
Молим све вас медицинске научнике из Удбе да што више пљујете по мени, и (ако може) да још мало претите. Лепо је све то. Зна се да "волите Србију". Види се колико сте јој среће донели. Можете и да наставите са слањем приватних порука, као ово данас што сам добио ("видећеш ти", "дознаћемо где живиш", итд.).
Ово се не односи на Статлера. Ја верујем да је он искрен човек, али да живи у заблуди по овом питању, и да не види ко је овде стварни непријатељ. Али, добро. Шта му ја могу? Он је частан човек по мом мишљењу, за разлику од медицинских радника из Удбе и ових других који ће да "дознају где живим".
Ово баш теби пишем, јер мислим да се скроз добар лик. Настави да будеш то што јеси, а овде немој да верујеш никоме.
Збогом.