Novi broj "Šarli ebdoa" u osam miliona primeraka

_nobody_

Veoma poznat
Banovan
Poruka
10.370
Poslednja izmena od moderatora:
Гoтов си!
,,Iebem li ga... U pravu sam,.....''.

Merkelova u Minhenu: Nema oružja za Ukrajinu

Radio-televizija Srbije: Merkelova u Minhenu: Nema oružja za Ukrajinu Radio-telev...
Za govornicama, na pres-konferencijama, u saopštenjima nastavile su se i iskristalisale tri škole mišljenja: američka, ruska i nemačka. Američka je bila emotivna, pa i patetična, nemačka je igrala na "razumnu dozu realizma" (Merkelova) i spuštala loptu na zemlju, dok je ruska koncentrisano podnosila svoj usamljeni status moralnog prestupnika nad "novom Evropom".

I dok su se američka i nemačka strana pojavile u Minhenu, svaka sa svojim krugom navijača, sledbenika, simpatizera, ponekad i huškača, Rusi su u svojoj argumentaciji ostali radikalno sami, budući da je, prema rečima komentatora Bavarske televizije, univerzitetskog profesora iz Regensburga Štefana Birlinga, "99 odsto prisutnih neprijateljski nastrojeno prema ruskim propagandističkim nastupima".

U takvim uslovima diplomatskog linča, gde se dobacivalo, navijalo, pljeskalo i bučno protestovalo, ko bi se uopšte usudio da ustane i postavi pitanje o eventualnim EU greškama u Ukrajini – kad čak ni nemačka kancelarka nije prošla dobro sa svojom rezolutnom izjavom da "za Kijev nema oružja".

Ja se iskreno nadam, Dobri Dekane, da cu sresti Vucica u Minhenu. Po vaz dan ova dva dana setam po Marien Platzu... Da bih ga sreo! :smeker:

Pa da ga pozovem u HofBrauHaus (tamo gde je Hitler poceo svoju politicku karijeru 1919te)... Da popijemo po litar piva. Ja castiim Dekane! My pleasure! :whistling:

_nobody_
 
Poslednja izmena od moderatora:

Back
Top