Alter_Ego_
Stara legenda
- Poruka
- 80.077
Trenutno mi toplo oko srca dok vidim kako Hezbolah nestaje u plamenu.Na istok da vam raste pritisak i da pocrkate od muke...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Trenutno mi toplo oko srca dok vidim kako Hezbolah nestaje u plamenu.Na istok da vam raste pritisak i da pocrkate od muke...
Taj mi je istok, nekako, bliski.Trenutno mi toplo oko srca dok vidim kako Hezbolah nestaje u plamenu.
A Ukrajina te ladi do yaya...Trenutno mi toplo oko srca dok vidim kako Hezbolah nestaje u plamenu.
Varas se.Mislis?
Ja verujem da bi bilo pola-pola.
Sa mnogo vise razumevanja.
Зашто смо онда у прошлости крварили за те јеретике, хрвате, босанце, словенце?М?Varas se.
EU je mahom unija katolickih i protestantskih zemalja, a mnogi Srbi ne zele da imaju ista sa tim jereticima , cak i da niko od njih nije napao Srbiju u proslosti.
Не знамо, нисмо били.Onda razni lazni moralisti i licemeri, koji kobajagi terete zapad za kolonijalne i jos neke zlocine (a sami bi bili na njihovom mestu jos i gori ).
Више су деценија ратовали и далеко више људи и материјалног изгубили немци у ратовима са французима, него са маленом србијом.Jednostavno, vecina Srba ontoloski mrzi Evropu/zapad i sve vezano za istu.
Ko je bre krvario? To je krlj Nosonja pod uticajem Pasica i raznih belosvetskih go*nara pravio Jugoslaviju a ne Srbi.Зашто смо онда у прошлости крварили за те јеретике, хрвате, босанце, словенце?М?
Sta ce jedna Turska u EU i Evropi uopste? Sta je sledece, Uzbekistan kao kandidat/clan EU?Ко то не пушта турску у унију већ 50 година?
Мислиш на претечу европске уније?Ko je bre krvario? To je krlj Nosonja pod uticajem Pasica i raznih belosvetskih go*nara pravio Jugoslaviju a ne Srbi.
Толико о лицемерју.Sta ce jedna Turska u EU i Evropi uopste? Sta je sledece, Uzbekistan kao kandidat/clan EU?
Hoćeš reći da nema pro-EU desničara? Konzervativci, nacional-konzervativci, konzervativni liberali itd.Јасно је да си ЕУ левичар, иако негираш то. Није сваки левичар комуниста. Можда те то буни.
Не разумем шта си хтео овим.
Ala tebi nije dobro.Ko je bre krvario? To je krlj Nosonja pod uticajem Pasica i raznih belosvetskih go*nara pravio Jugoslaviju a ne Srbi.
Sta ce jedna Turska u EU i Evropi uopste? Sta je sledece, Uzbekistan kao kandidat/clan EU?
Pogresan naslov koji treba da glasi:Зашто велики број форумаша жели да преда Србију у руке истока?
Јер улазак у БРИКС то јесте. Као и споразум о слободној трговини са Кином.
Sporazum o slobodnoj trgovini sa NR Kinom
Sporazum o slobodnoj trgovini između Vlade R. Srbije i Vlade NR Kine stupa na snagu 1. jula 2024. godine.
Cilj zaključivanja Sporazuma o slobodnoj trgovini sa NR Kinom je omogućavanje preferencijalnog pristupa kineskom tržištu za proizvode srpskog porekla koje će dovesti do značajnog povećanja izvoza, proširenja investicionih i proizvodnih kapaciteta u R. Srbiji, povećanja konkurentnosti, kao i jačanja sveukupne privredne aktivnosti.
Povlašćeni pristup tržištu od preko 1.3 milijarde stanovnika stavlja naše kompanije u mnogo bolji položaj u odnosu na kompanije iz Evrope i okruženja.
Tekst sporazuma dostupan klikom na link ispod.
https://must.gov.rs/tekst/sr/8529/sporazum-o-slobodnoj-trgovini-sa-nr-kinom.php
То су све слабићи. Слаба вајда од њих. А подложни јудеомасонском утицају.Hoćeš reći da nema pro-EU desničara? Konzervativci, nacional-konzervativci, konzervativni liberali itd.
Taj mi je istok, nekako, bliski.
Mogla je da dodje kod mene na Goliju ili na Pester
Zagadjenje nula
Koji ce moj u beogradu srpskoj Sodomi
Ух, како си ми се спустио, сад...Dakle ti svakako ne
Da je Milan Grol bio na vlasti posle 1945, Jugoslavija bi bila jedan od osnivača Evropske zajednice za ugalj i čelik koja je bila kamen temeljac EU. Tvoj voljeni Josip Broz je osvojio vlast 1945. i on je Jugoslaviju isključio iz procesa evrointegracija.Varas se.
EU je mahom unija katolickih i protestantskih zemalja, a mnogi Srbi ne zele da imaju ista sa tim jereticima , cak i da niko od njih nije napao Srbiju u proslosti.
Onda razni lazni moralisti i licemeri, koji kobajagi terete zapad za kolonijalne i jos neke zlocine (a sami bi bili na njihovom mestu jos i gori ).
Jednostavno, vecina Srba ontoloski mrzi Evropu/zapad i sve vezano za istu.