kapetanmark
Buduća legenda
- Poruka
- 44.032
Ne glupetajzamisli da se ja vadim da dedove, glup si bre jer si pandur, i tu je kraj svake price, pa najvise viceva ima o vama pandurima... trebao si odmah da se pohvalis, ne bih ti pustio da me olajavas
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne glupetajzamisli da se ja vadim da dedove, glup si bre jer si pandur, i tu je kraj svake price, pa najvise viceva ima o vama pandurima... trebao si odmah da se pohvalis, ne bih ti pustio da me olajavas
Nesvrstana mantra brozova.Наравно да треба заборавити на шарене лаже прикључења ЕУ.
Проблем је што бисте ви да ту шарену лажу замените још већом шареном лажом, прикључењем некаквом истоку где Србији место није. Није ни у ЕУ и НАТО, а још мање јој је место на истоку.
Ја сам све, само не социјалиста.
Dokazani rusofob
Pitala sam te konkretno a nisam dobila odgovor, svakako tvoj odgovor mi je jasan!Ја сам све, само не социјалиста.
Свако левичарење и колективизми су ми страни.
Živela EU, živeo BRIKS, živela Rusija!Доста нам је вас, ЕУ фанатика и присталица ЕУ вредности!!!
Ниси добила а јасан ти је?a nisam dobila odgovor, svakako tvoj odgovor mi je jasan!
Јасно је да си ЕУ левичар, иако негираш то. Није сваки левичар комуниста. Можда те то буни.Ниси добила а јасан ти је?
Занимљиво.
Мада,мислим да је капетанова дефиниција најбоља:Ниси добила а јасан ти је?
Занимљиво.
Dokazani rusofob
Soroseva pudlica
Не знам каква је његова дефиниција.Мада,мислим да је капетанова дефиниција најбоља:
Nisam dobila odgovor na MOJE pitanje , a odgovor koji si mi ti dao je meni jasan a tebi i dalje nejasan.Ниси добила а јасан ти је?
Занимљиво.
Јасно је да си ЕУ левичар, иако негираш то. Није сваки левичар комуниста. Можда те то буни.
Ја нисам никог. И што капетана Марка да ставиш на игнор, па он је један од најпријатнијих људи овог форума.Не знам каква је његова дефиниција.
За 12 година форумашења сам само две или три особе ставио на игнор, и он је један од њих.
Ја нисам никог. И што капетана Марка да ставиш на игнор, па он је један од најпријатнијих људи овог форума.
Сигурно није тако. Утриповао си се нешто. Пробај се смири, попиј нешто и хладне главе још једном размисли о свему.Опседнут је мојим ликом и делом.
Opsednut je on rusijom , a to je i srbofobija pod jedan. Rusija je sekundarna mrznja , srbija je primarna. Rusijak kao jedini iskreni prijatelj u istoriji i pravoslavna je zbog toga njima problem. Zastitnica slobodarskog duha Srbije koji prozapadnjaci zele unistiti. Mi smo im protivnici jer nismo za jaram.Сигурно није тако. Утриповао си се нешто. Пробај се смири, попиј нешто и хладне главе још једном размисли о свему.
Слажем се да су србофобија и русофобију уско везане једна за другу.Opsednut je on rusijom , a to je i srbofobija pod jedan. Rusija je sekundarna mrznja , srbija je primarna. Rusijak kao jedini iskreni prijatelj u istoriji i pravoslavna je zbog toga njima problem. Zastitnica slobodarskog duha Srbije koji prozapadnjaci zele unistiti. Mi smo im protivnici jer nismo za jaram.
Engleska je zakovana na temeljima kolonijalisticke imperije i porobljavanja. Usa je naslednica pirgavih robovlasnika.
rusofobija ne bi kod nesrba i ljudi iz regiona postojala da nije netrpeljivosti prema srbiji. Proizvod je toga.Слажем се да су србофобија и русофобију уско везане једна за другу.
ti cika dule baci kosku ili smajli, ponavljas to "ne glupetaj" bez prestankaNe glupetaj
dule bot kao da ga je dresirao, ja moram da im vadim mast, a mozda su mi u politickim spektru cak blizi od tebe, ako ne racunamo aljeka i sns bandu cijem coporu oni pripadajuЗато, игнор и што даље од њега.
Ја ни русе не разумем.Ma naravno, nisu mi emotivni partneri ili porodica da ih volim. Licno nisam ni rusofil, ni zapadnjak, samo ne mogu da zaboravim razaranje moje zemlje i svakako da kulturoloski vise imam sa Rusima nego sa Amerima. Da nisam ucio engleski namenski ja njih ne bih razumeo, Rusa razumem.
Ја ни русе не разумем.
А учио сам руски кобајаги.
Ми имамо идеолошке поделе и без запада и истока.
Такви смо, по свом питањима, што је добро, да се разумемо, једино...
У вихору грађанског рата, који је код нас беснео у вихору светског,
истакли су се појединци.
Младој комунистичкој фамилији су требали нови јунаци, легенде, митови...
Сви су очекивали део "великог" колача.
Чак и они који нису извирили из своје рупе.
Поред правих јунака,(убили 500 немаца, 2000 усташа и десетине хиљада четника),а ослободила их црвена армија (одатле потиче љубав према русима), провукли су се и лактароши, сецикесе, мутиводе и несоји.
Научили да ништа не треба да се ради, да би се стекло.
Исто тако видела њихова деца и на крају дечија деца, тј. ови данашњи.
Дакле, то више није идеологија, леви и десни, звезда партизан...
то се претворило у идеолошку борбу лењих и злих, против свих осталих.
Koji slobodarski duh? Taj "slobodarski" duh se najbolje video za vreme korone kad su podanički svi sedeli kući i cinkali komšije i prijatelje koji se nisu pridržavali diktaturei čvrsto držali jaram. Ili kad slobodarski gradjanin surdukne otpad u reku ili baci pored puta. (Za to je verovatno kriv Soroš)Opsednut je on rusijom , a to je i srbofobija pod jedan. Rusija je sekundarna mrznja , srbija je primarna. Rusijak kao jedini iskreni prijatelj u istoriji i pravoslavna je zbog toga njima problem. Zastitnica slobodarskog duha Srbije koji prozapadnjaci zele unistiti. Mi smo im protivnici jer nismo za jaram.
Engleska je zakovana na temeljima kolonijalisticke imperije i porobljavanja. Usa je naslednica pirgavih robovlasnika.
ja nikada nisam podrzavao nekog jer se stavljam na neciju stranu iz koristi. To najoblje vidis kod sukoba na bliskom istoku. Uvjek samo gledam Srpski narod . A kada nam i jedni i drugi nijesu prijatelji, ja tu nemam sta podrzavati. On naravno uvjek podrzava usa stranu, a problem je sto ga ja samo podsjetim na to .
nebitan sorosevac koji ovde laze i o identitetu kao i mnogi nesrbi.
Na istok da vam raste pritisak i da pocrkate od muke...Шта још имамо на истоку?
Иран?
Будућа нуклеарна сила. Влажни сан сваког крстиног љубитаља истока
Иран.
Спонзор тероризма на Блиском истоку.
Имамо Индију, милијардерску ромску махалу.
A kada dodju Persijanci, Arapi i Indijci sa tog istoka u Srbiju da se trajno nastane i rade odjednom kreće solidarisanje sa zapadnjačkim desničarima i belom rasom.Шта још имамо на истоку?
Иран?
Будућа нуклеарна сила. Влажни сан сваког крстиног љубитаља истока
Иран.
Спонзор тероризма на Блиском истоку.
Имамо Индију, милијардерску ромску махалу.