Ne vidim više onu sisatu plavušu što je svake godine sedela u publici u Dubajiju

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cemu patoloska mrznja prema Nadalu?
2+2=4Cemu patoloska mrznja prema Nadalu?![]()

Pa da, uzgoj pilica u Jemenu nije na nivou iz osamdesetih godina. Ima smisla2+2=4
4, а? Чему патолошка мржња према броју 5?![]()
Zbog pacijentskih rituala a ti noleta?Cemu patoloska mrznja prema Nadalu?![]()
Para nikad dostaMalo mi nije jasna ova njegova želja da se troši na ovim sitnim turirima tipa Adelejd i Dubai a da onda ostane bez snage na USO ili na WTF.
Ja ne znam zasto mu "ne skrati" servu. Ja bih mu cak servirao "underhand". Cisto da ne zna sta da ocekuje.Nema smisla igrati ovako kad ovaj krakati igra i riternuje 10 metara iza linije.. kada ce vise da skrate ovaj prostor iza linije da mi je da znam.. 3-4 metara i odma zid i tribine
Para nikad dosta
Malo mi nije jasna ova njegova želja da se troši na ovim sitnim turirima tipa Adelejd i Dubai a da onda ostane bez snage na USO ili na WTF.
Ma jasno, lik se priprema za FO koji počinje za 3 meseca i koji je btw na šljaciPrijatelju kad je Dubai a kada USO?
Ma jasno, lik se priprema za FO koji počinje za 3 meseca i koji je btw na šljaci
Htedoh da kažem da ovaj deo godine treba da koristi za odmor i porodicu, naročito u ovom periodu karijere kad mu treba više odmora nego pre deset godina. Onda polako priprema za šljaku i RG i igra se sve do kraja USO bez dužeg odmora. Ovi turniri sa tvrdom podlogom posle AO su mu sada posle toliko titula na njima od malog značaja.Prijatelju kad je Dubai a kada USO?
Htedoh da kažem da ovaj deo godine treba da koristi za odmor i porodicu, naročito u ovom periodu karijere kad mu treba više odmora nego pre deset godina. Onda polako priprema za šljaku i RG i igra se sve do kraja USO bez dužeg odmora. Ovi turniri sa tvrdom podlogom posle AO su mu sada posle toliko titula na njima od malog značaja.