Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 238.237
Samo je tebi zanimljivo serloku holmse buaxaxa
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hajde da Nole osvoji jedan turnir bez nepotrebnog foliranja i ja cu mu prvi skinuti kapuHajde da više ne objašnjavamo i ne "uvjeravamo" nekoga ili bilo koga, koji (ne)namjerno izvrću i izbjegavaju relevantne činjenice.
Za svim tim, stvarno nema potrebe. Novak ruši sve granice i rekorde u sportu a izmedju ostalog njegov apsolutni rekord na čelu ATP liste, još nije konačan.![]()
To si ti rekao a ja podrzaoAhahahahah koji ni jedan test ne može da otkrije... "treće oko, di si"![]()
E tako. Ovo je posteno recenoOboriti bukvalno sve rekorde u nekom sportu je nemoguce. Oborio je one najbitnije i to je najvaznije.

Pa po toj logici Nolo ne bi trebalo da slavi jer ce ga mozda za 20 godina neko prestici?Tako se to radi. Obori se rekord pa se onda slavi, a ne kao Roger da slavi unapred.
![]()

Da je pametan iskopao bi doktora Cetojevica gdegod se nalazio.Kad igra Nola u Dubaju, sutra il preksutra?
Ispusi ga onaj spanac u Riu.. Nije ga izgleda uradio dovoljno dr Fuentesov koktel

Већ сам негдје качио, можда чак и на овој теми, али нема везе, није згорег ни поновити градиво.
Pogledajte prilog 1302853

Ne spamuj temu PičkoniDa je pametan iskopao bi doktora Cetojevica gdegod se nalazio.
Taj kad namesti koktel igras na atomski pogon godinama![]()
Majstore, ovo pitanje uopste nisam tebi postavio nego jednom drugom sagovorniku. Osnovno pravilo kulture je da se ne trpas u razgovor dvoje sagovornika, pogotovo ako je taj sagovornik citiran. On nema sta da odgovori i onda ti uleces sa nekim kvaziobjasnjenjima?
U redu je ako nemas svoje misljenje, napisi onda tako u jednoj recenici, ako nisi u stanju da odgovoris na jednostavno pitanje.
Apropo Nolovog vremena vidim da uziva da pravi konferencije gde prica kako su svi nepravedni prema njemu i kako je svima pokazao ali s druge strane ne iznosi nikakve dokaze kojima bi im zapusio usta? Zanimljivo.
Ja nikada nisam rekao to sto si ti napisao... evo pokazi da jesam... demantuj me ili pokazi da si patologijaTo si ti rekao a ja podrzao![]()

Zasto se ukakio? Zato sto nije uradio ono sto bi ti htio? Vidi, Cakamonijevejenemejenejenene, tako zivot ne funktionise.Hoce 50% ali se na kraju ukakioA ti si se ponovo ispalio golube.

Nije njemu lako...jbga makar da ima za pivo, ne bi bio ovakvo smrdalo.Hej Mackoooooniiii.
Ujaaaaaaa....
A priznaj da si vec otvorio pivo...
Ali Novak i dalje samo trenira a jos se ne takmici.
![]()

I ponovo masis temu. Ne mogu ja tebi da zabranim da budes nekulturan, slobodno se trpaj u svako pitanje sto se mene ticeШегрте, не знам да ли си до сада приметио, али ово овде где ми паламудимо (Крстарица) је интернет форум.
Имаш на доста места објашњено шта је то интернет форум, па се информиши. Ево на пример, на википедији:
Интернет форум је веб апликација за провођење дискусија између његових чланова.
https://sr.wikipedia.org/wiki/Форум_(интернет)
А ниси ни ти одговорио на једноставно питање![]()
Svaki novcic ima dve strane. Malo je preuvelicala pricu poredjenjem sa Hitlerom, ali NATO bombardovanje je bilo velika stvar za Albance sa Kosova jer im je omogucilo ovo sto danas imaju, svidjalo se to nama u Srbiji ili ne.SRAMNO! Albanska političarka udarila po Novaku, osvrnula se na Hitlera i NATO bombardovanje
Albanska političarka i nekadašnja ambasadorka tzv. Kosova u Americi, Vlora Čitaku, ponovo je udarila na srpskog tenisera Novaka Đokovića.
Povod za to bio je jedan stari intervju Srbina u kom je on osudio NATO bombardovanje svoje države 1999. godine.
Novak je tada poručuo da nema opravdanja za bombardovanje i ubijanje, kao i da je to tada sve razljutilo u Srbiji i da su ožiljici i danas prisutni. Međutim, na kraju je Đoković rekao je ljudski praštati i da je i on sam radio na tome da može da oprosti.
To je sve prokomentarisla Čitaku i to na vrlo sraman način:
- Šta konkretno opraštaš? Humanitarnu intervenciju NATO pakta koji je stao na put genocidnim ratovima Srbije? Zamisli samo da neki nemački sportista iz 70-tih godina izađe u javnost sa pričom da oprašta SAD i saveznicima što su zaustavili Hitlera - glasila je objava Čitaku na Tviteru.
SD
Primjer kako ljudi zadojeni mržnjom, gube svaku realnost i činjenice..