Ma obrisi ti meni nalog, lako cu ja novi naci. Ne da mi se mail adresa i nalog vodi kao satro clan biblioteke.
Sto se Novaka tice, ja sam se odavno i vise puta izjasnio sta mislim. Sve te rekorde koje je Novak oborio su obarali i drugi. Kada je postojao samo Federer kao apsolutni rekorder, niko nije pisao GOAT. Sada kada je u penziji, sprdate se sa njegovim likom i delom, samo zato sto je Novak trenutno br.1. a Federer i Nadal ipak omiljeniji u svetu. I tako ce ostati dokle god je Novak simbol antivax i Deretic sarlatanstva, a neki drugi teniseri prosto, sporta. Isto kao sto je Svarceneger pojam za bodibilding uprkos tome sto su ga po svim statistikama prestigli 2-3 njih za koje nikad nisi cuo. I to ce tako biti i u tenisu pa makar Novak uzeo 50 slemova. Samo sto je kod vas jos jedan korak dalje, pa vi ne dozvoljavate ni mogucnost da ce se ikada u istoriji vide pojaviti neko ko ce slucajno nekada osvojiti nesto poput Novaka, ili ne daj boze ga prestici u nekom broju statistike.
I jos nesto, ne volis ni ti Novaka, a ni tenis. Ti volis pobedu kao pobedu, a da je taj pobednik neko iz Srbije, i neko ko deli ponasanje vecine provincijske Srbije. (Satro patriotizam, crkva, humanitarac, letuje u CG, mirodjija u svakoj narodnoj corbi, iskace nasmejan iz frizidera...)
Da je Novak najbolji sahista, isto bi se nasla tema o sahu. Da je najbolji klikeras, isto.
Ovo o cemu je ovde 80% postova, uopste nije sportska prica, vec praznjenje prostih emocija na razne teme u kojima je Novak akter. Od antivakserstva, toboz mrznje zapada prema Srbiji/Srbima, ubijanje u pojam Novakovih rivala i njihovih dela, samo zato sto su zivi, i vecito traganje za kavgom sa svakim kome se ne dopada boja njegovog dresa, ili model patika. Na ovoj temi prosto ne prolazi nista sto je cak i ironija na temu Djokovic, a kamoli kritika. Sa druge strane, slobodno okaci sliku "Novak nevakcinisan, pobedio vakcinisanu Australiju" i nemas problem. Opsuj i vredjaj ceo americki narod i predsednika (ma sta inace mislili o njima i o njemu) zato sto ne daju Djokovicu ulaz na turnir, niko ti slovo izmeniti nece. Zato ako se nasalis na Novakov racun, ocekuj packu i brisanje poruka.
Poruke edituju i brisu, a nalog ne brisu. I tako dobijes perfektne teme. Divota.