Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Opsuj i vredjaj ceo americki narod i predsednika (ma sta inace mislili o njima i o njemu) zato sto ne daju Djokovicu ulaz na turnir, niko ti slovo izmeniti nece.
niko ovde ne vređa Američki narod , nemoj da inputiraš članovima nešto takvo, e a o sadašnjem Američkom predsedniku Bajdenu nema potrebe da ga neko blamuje, on sam je toliko senilnih blamova napravio da se i Američka javnost javno sprda na njegov račun , tako da nemoj da mešaš nepostojeće vređanje na račun Američkog naroda sa komentarima o Bajdenu

niko ovde ne vređa Američki narod , nemoj da inputiraš članovima nešto takvo, e a o sadašnjem Američkom predsedniku Bajdenu nema potrebe da ga neko blamuje, on sam je toliko senilnih blamova napravio da se i Američka javnost javno sprda na njegov račun , tako da nemoj da mešaš nepostojeće vređanje na račun Američkog naroda sa komentarima o Bajdenu
Stajalo 2-3 dana, nakon sto ste verovatno ti ili neko od tvojih kolega, obrisali. Zato je nepostojece, Cudno je da je moj satirican post obrisan u roku od 20 minuta, a taj je preziveo 2-3 dana. Nema veze, nebitno za to. Sustina je nadam se jasna. Nema sale sa likom i delom Djokovica.

Stajalo 2-3 dana, nakon sto ste verovatno ti ili neko od tvojih kolega, obrisali. Zato je nepostojece, Cudno je da je moj satirican post obrisan u roku od 20 minuta, a taj je preziveo 2-3 dana. Nema veze, nebitno za to. Sustina je nadam se jasna. Nema sale sa likom i delom Djokovica.
grešiš druže samo tražimo pošteno da mu se priznaju rezultati koje je on postigao , a ne da se omalovažava u stilu _ on je loš momak sa Balkana _ a ono dvoje su plava krv , jednostavno je

Видио сам тај упис са турниром Јована Деретића и још нешто (можда Несторовић, нисам сигуран) и не видим што би се то брисало. Да, била је спрдња (што ваљда није забрањено) и да, јесте било глупо, али није увредљиво, бар по мојим мјерилима, но, брисали су и мени штошта јер су мјерила различита од човјека до човјека.

grešiš druže samo tražimo pošteno da mu se priznaju rezultati koje je on postigao , a ne da se omalovažava u stilu _ on je loš momak sa Balkana _ a ono dvoje su plava krv , jednostavno je
Ko mu ista omalovazava od rezultata? Vi hocete da proglasite vakcine za nepotrebne zato sto je Novak osvojio AO? Hocete da proglasite Dereticevu istoriju za pravu jer je podrzava Djokovic. Alternativnu medicinu za pravu jer je primenjuje Djokovic. I sta sve jos. Novak da bude iznad zakona Australije ili SAD? Pa ako ga puste onda je pobedio, a ako ga ne puste da udje kako on hoce, onda ga mrze zato sto je Srbin. Od toga se normalnom coveku povraca, kako u Srbiji, tako i van. I zato ce uvek vece opste postovanje imati Nadal i Federer koji gledaju svoja posla i ne bave se ni politikom, a ni zdravstvom. Da je bio pametan, Djokovic bi vec sada imao 25 slemova, i daleko vece postovanje (i voljenje) koje tako zarko zeli i on, a i vi. Ovako, postao je ikona pseudomanijakalnih grupa.

Rezultati su u celom njegovom sadasnjem postojanju u senci njegovog ponasanja i odluka van terena, iako su po skoro svim parametrima najbolji u istoriji sporta. I otici ce u penziju kao najtrofejniji teniser, a za 20 godina ce vecini mladih tenisera pre uzori biti neki drugi teniseri, nego Novak. Samo zbog njegove manije i malogradjanskog mentaliteta.

Ko mu ista omalovazava od rezultata? Vi hocete da proglasite vakcine za nepotrebne zato sto je Novak osvojio AO? Hocete da proglasite Dereticevu istoriju za pravu jer je podrzava Djokovic. Alternativnu medicinu za pravu jer je primenjuje Djokovic. I sta sve jos. Novak da bude iznad zakona Australije ili SAD? Pa ako ga puste onda je pobedio, a ako ga ne puste da udje kako on hoce, onda ga mrze zato sto je Srbin. Od toga se normalnom coveku povraca, kako u Srbiji, tako i van. I zato ce uvek vece opste postovanje imati Nadal i Federer koji gledaju svoja posla i ne bave se ni politikom, a ni zdravstvom. Da je bio pametan, Djokovic bi vec sada imao 25 slemova, i daleko vece postovanje (i voljenje) koje tako zarko zeli i on, a i vi. Ovako, postao je ikona pseudomanijakalnih grupa.

Rezultati su u celom njegovom sadasnjem postojanju u senci njegovog ponasanja i odluka van terena, iako su po skoro svim parametrima najbolji u istoriji sporta. I otici ce u penziju kao najtrofejniji teniser, a za 20 godina ce vecini mladih tenisera pre uzori biti neki drugi teniseri, nego Novak. Samo zbog njegove manije i malogradjanskog mentaliteta.
prilično greški u tekstu al aj nek ti bude

spustio je loptu , ajde sa više argumenata , bez prepucavanja
njega boli uvo za argumente..covjek odlucio da se ne vakcinise..cak i ne place toliko sto ga opet amerika nece..to rade glupi novinari piskarajuci naslove po portalima, novinama nebi li se tiraz prodo...nole je 100% svjestan svojih odluka..naravno da ga australija boli jer su ga debili zajebali i nastimali nadalu i napravili novinsku atrakciju od njega..dali covjeku vizu, dopustili i drugim nevakcinasima da igraju i onda u letu promjenili odluku..to samo mogu debili odraditi iz njima dobro poznatiih razloga..

spustio je loptu , ajde sa više argumenata , bez prepucavanja

Kako je spustio loptu kad je napljuvao sve forumase ovde.

Izmislja neke gluposti neki Deretic nesto, niko ovde i ne zna ko je Deretic niti se bavi istorijom na Novakovoj temi.

Pa onda vakcine, lik umislja neke nebuloze i podmece ovde forumasima.

Vi hocete da proglasite vakcine za nepotrebne zato sto je Novak osvojio AO?

Neko stvarno treba da prsne ko lajsna pa da izjavi ovako nesto i da pokusa da podmece forumasima na Novakovoj temi.

Ma obrisi ti meni nalog, lako cu ja novi naci. Ne da mi se mail adresa i nalog vodi kao satro clan biblioteke.

Sto se Novaka tice, ja sam se odavno i vise puta izjasnio sta mislim. Sve te rekorde koje je Novak oborio su obarali i drugi. Kada je postojao samo Federer kao apsolutni rekorder, niko nije pisao GOAT. Sada kada je u penziji, sprdate se sa njegovim likom i delom, samo zato sto je Novak trenutno br.1. a Federer i Nadal ipak omiljeniji u svetu. I tako ce ostati dokle god je Novak simbol antivax i Deretic sarlatanstva, a neki drugi teniseri prosto, sporta. Isto kao sto je Svarceneger pojam za bodibilding uprkos tome sto su ga po svim statistikama prestigli 2-3 njih za koje nikad nisi cuo. I to ce tako biti i u tenisu pa makar Novak uzeo 50 slemova. Samo sto je kod vas jos jedan korak dalje, pa vi ne dozvoljavate ni mogucnost da ce se ikada u istoriji vide pojaviti neko ko ce slucajno nekada osvojiti nesto poput Novaka, ili ne daj boze ga prestici u nekom broju statistike.

I jos nesto, ne volis ni ti Novaka, a ni tenis. Ti volis pobedu kao pobedu, a da je taj pobednik neko iz Srbije, i neko ko deli ponasanje vecine provincijske Srbije. (Satro patriotizam, crkva, humanitarac, letuje u CG, mirodjija u svakoj narodnoj corbi, iskace nasmejan iz frizidera...)

Da je Novak najbolji sahista, isto bi se nasla tema o sahu. Da je najbolji klikeras, isto.

Ovo o cemu je ovde 80% postova, uopste nije sportska prica, vec praznjenje prostih emocija na razne teme u kojima je Novak akter. Od antivakserstva, toboz mrznje zapada prema Srbiji/Srbima, ubijanje u pojam Novakovih rivala i njihovih dela, samo zato sto su zivi, i vecito traganje za kavgom sa svakim kome se ne dopada boja njegovog dresa, ili model patika. Na ovoj temi prosto ne prolazi nista sto je cak i ironija na temu Djokovic, a kamoli kritika. Sa druge strane, slobodno okaci sliku "Novak nevakcinisan, pobedio vakcinisanu Australiju" i nemas problem. Opsuj i vredjaj ceo americki narod i predsednika (ma sta inace mislili o njima i o njemu) zato sto ne daju Djokovicu ulaz na turnir, niko ti slovo izmeniti nece. Zato ako se nasalis na Novakov racun, ocekuj packu i brisanje poruka.

Poruke edituju i brisu, a nalog ne brisu. I tako dobijes perfektne teme. Divota.
Slazem se sa tvojim stavovima, samo bih dodao da slobodno i dalje pises. Ne mogu nista ni tebi ni meni. Ja sam im trn u oku godinama ali dok god igram po pravilima foruma moje misljenje ostaje vidljivo ovde svima. Dok nas je bilo trojica bili smo prejaki. Sad je realan odnos snaga, 10 prema 2 :D

Poslednja izmena:
Видио сам тај упис са турниром Јована Деретића и још нешто (можда Несторовић, нисам сигуран) и не видим што би се то брисало. Да, била је спрдња (што ваљда није забрањено) и да, јесте било глупо, али није увредљиво, бар по мојим мјерилима, но, брисали су и мени штошта јер су мјерила различита од човјека до човјека.
Pazi zabranjeno je pisati sale na racun onoga sto je sam Nolo izjavljivao, da ceni Deretica i sa Nestorovicem je cak imao neke zajednicke projekte. To je sve kleveta, jel?

Slazem se sa tvojim stavovima, samo bih dodao da slobodno i dalje pises. Ne mogu nista ni tebi ni meni. Ja sam im trn u oku godinama ali dok god igram po pravilima foruma moje misljenje ostaje vidljivo ovde svima. Dok nas je bilo trojica bili smo prejaki. Sad je realan odnos snaga, 10 prema 2 :D
Brisu ti postove, rade sta sami hoce. Najnormalniji post sam imao na odgovor Pilipennde i taj je nestao bez traga. Niti sam koga uvredio, niti sam ista lose napisao. 🤷🏼‍♂️

I svi se prave ludi, a dobro znas i sam kakve su bahanalije od (pseudo) postova na svakoj temi koja se tice Novaka, pa i na ovoj. Da ne pricam o tome da iko drugi sme da postoji osim njega u tenisu. Secas se pre 10-15 godina kada je bio onaj neki turnir u Areni, kada je kasnio pocetak zbog toga sto "navijaci" nisu mogli da se utisaju? E to ti je doslo u tenis sa pojavol Djokovica, a ujedno i na forume i facebook grupe. Tako sam pre citao da je on najveci Srbin posle Pavla i Svetog Save, samo zato sto letuje u CG, otprilike. Narod je pukao kao zvecka.

Ne verujem da ce mi obrisati nalog. Slao sam i juce poruke adminu ali bez odgovora. Ignorisu kao i obicno.

Nije ovdje riječ o meni, već o Novaku Đokoviću i činjenici da je ispisao istoriju. O tome bi svi naslovi trebali da budu! Napravio je nešto čudesno. Nadam se da je ponosan i srećan”.

Kada vas najtrofejniji teniser svih vremena Rodžer Federer pohvali na ovakav način, onda znate da ste uradili nešto veliko.

Знам ја Рехнера са других тема, али он није битан.
Кад смо код Новака...
Његов брат Ђорђе је директор турнира серије 250 код нас у Бањалуци.
Јуче је на прес конференцији потврдио да Новак стиже у Бањалуку.
Биће и остали наши из Дејвис куп тима.
П.С:
турнир је на распореду одмах послије Монте Карла, од 17. до 23. априла.

https://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=505444

Nole koji Dereticeve stavove deli nije za psihijatra, ali onaj ko se tome protivi, jeste.

Eto ti odgovora.
Ti se ne protivis tome posto verovatno nemas pojma o cemu se radi.

A da imas pisao bi na forumu za istoriju, a ne na Novakovoj temi.

Mi ovde nismo opsednuti Novakom kao vi hejteri, ne pratimo sta on deli i gde deli.

A ti dolazis ovde da podmeces nama neke stavove koje nemamo o temama koje nas uopste ne interesuju.

A sve to zato sto si umislio da te Novak proganja sa televizije i da tvoj zivot i stavovi su jedino ispravni i da svi treba samo tebe da slusamo.

Neverovatno.

Mi ovde nismo opsednuti Novakom kao vi hejteri, ne pratimo sta on deli i gde deli.

A ti dolazis ovde da podmeces nama neke stavove koje nemamo o temama koje nas uopste ne interesuju.

A sve to zato sto si umislio da te Novak proganja sa televizije i da tvoj zivot i stavovi su jedino ispravni i da svi treba samo tebe da slusamo.

Neverovatno.
Da pisem na istoriji o teoriji zavere i sarlatanu? 😂

Cela ova tema bi dobrim delom mogla da ode na Teorije Zavere i niko primetio ne bi.

Neverovatno.
Брате.
Стави га на игнор, као ја.
Тамо је и Мачкони и остали мрзитељи.
Нека разговарају сами са собом.
Не хранимо тролове...
само и чекају да се неко закачи на њих, па да му пију крв.
Нека иду тамо где Сунце не сија.

Nije ovdje riječ o meni, već o Novaku Đokoviću i činjenici da je ispisao istoriju. O tome bi svi naslovi trebali da budu! Napravio je nešto čudesno. Nadam se da je ponosan i srećan”.

Kada vas najtrofejniji teniser svih vremena Rodžer Federer pohvali na ovakav način, onda znate da ste uradili nešto veliko.
To je onaj Federer koji je lazni broj 1, los covek i papucar? Sad zasluzuje postovanje odjednom? Vase licemerje nema granice.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back