Mačkoni
Veoma poznat
- Poruka
- 11.710
Nista od 2 turnira u Americi.
Nije dobro...
Nije dobro...
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a da ti skinem sa lica taj osmeh a ANista od 2 turnira u Americi.
Nije dobro...
Hajde, bas me zanima kako to mislis da izvedes?a da ti skinem sa lica taj osmeh a A
Da nisi ti onaj Big Lale?pomoću trikova , čiribu čiriba )))

Bajden je bio sprecen da zalozi svoj autoritet da Nolo dobije dopustenje.Zvanično: Đoković ne igra Indijan Vels i Majami!
Photo by Clive Brunskill/Getty Images![]()
Novak Đoković nije dobio izuzeće i neće učestvovati na mastersima u Indijan Velsu i Majamiju ni ove godine.
Do poslednjeg časa je Novak čekao potencijalne pozitivne vesti iz SAD, ali se povukao sa turnira pre žreba za kvalifikacije.
Sjedinjene Američke Države i dalje su jedna od retkih zemalja koje zabranjuju ulaz strancima koji nisu vakcinisani protiv virusa korona, a ta politika trebalo bi da se okonča 11. maja. To znači da bi Đoković trebalo da može da učestvuje na US openu, poslednjem grend slem turniru u sezoni, ali za prve masterse u sezoni nije dobio dozvolu.
Đoković je u Kaliforniji slavio pet puta, na Floridi šest, ali ni na jednom ni na drugom turniru nije nastupio od 2019. godine.
Novaka će u glavnom žrebu u Indijan Velsu zameniti Nikoloz Basilašvili, a ukoliko se još neko povuče pre žreba, u glavni će upasti i Dušan Lajović.
Turnir iz Indijan Velsa pratite na kanalima Sport kluba, a žreb je na programu u ponedeljak u ponoć po srednjoevropskom vremenu.
izvor SK
naravno da je bio sprečen , odveli ga na procenu radne sposobnostiBajden je bio sprecen da zalozi svoj autoritet da Nolo dobije dopustenje.
Sad je otisao na temu o Ukrajini gde podrzava nato i naciste.mrnjau jel se radujes
Ima jos da se igra do kraja godine i da te No1e nervira ... samo strpjenja
i oticices sam sa teme gde bacas abrove konstantno bez argumenata i statistike (zvanicno priznate) osim
sto si poturica tj posvajcarica ...
naravno da je bio sprečen , odveli ga na procenu radne sposobnosti

Sad je otisao na temu o Ukrajini gde podrzava nato i naciste.
Svakako je izuzetno glupo.Pogledajte prilog 1306118
"Kralj je mrtav, ziveo kralj"
Dijana Djokovic nakon prve pobede nad Federerom
(Jel uvredljivo?)![]()
Pogledajte prilog 1306118
(Jel uvredljivo?)![]()
Ako se urinira po Federeru, sve je dozvoljeno. Provereno vise putaPogledajte prilog 1306118
(Jel uvredljivo?)![]()

20-0 za Nola.A koji im je ono kolektivni H2H? 9-5 za Novaka?
Odj3baus decko.
20-0 za Nola.
Ma obrisi ti meni nalog, lako cu ja novi naci. Ne da mi se mail adresa i nalog vodi kao satro clan biblioteke.Kolega ocigledno je problem u vama. Ako vam se forum ili ljudi ne dopadaju onda jednostavno nadjete novi. Kazes da je Nole religija a ne sport...hajde eto reci ti iskreno koje sportske rekorde koji su bitni Nole nije oborio? O cemu tacno pricamo? I ti i @Mačkoni jednostavno kenj@te bez ikakvog argumenta.