Mačkoni
Veoma poznat
- Poruka
- 11.710
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa jeste, šta tu nije jasno.Čestitao Agutu i napisao da je zasluženo pobedio...ccc
Pa jeste, šta tu nije jasno.
Nego to o pojačanoj doping kontroli... ko nam je otkazao turnire kad je pala Šarapova? Povredio koleno u parku... ovaj, u kupatilu... i tako cele godine to koleno...
Videćeš, ljubav između Bekera i Nola neće potrajati... Samo ne znam ko će kome dati šut kartu prvi
Pojačana kontrola - Nole igra bez dopinga - Nole ne može da prođe trećerazredne igrače... Ima logike?
Kog trecerazrednog igraca Nole ne moze da prodje?
Aguta, Veselog, Kverija.... hoćeš još?![]()
Ni jedan od te trojice nije trecerazredni igrac.
Agut je prvi reket Spanije danas...
Sta ti lupetas?
Trecerazredni igraci su oni koji ne ulaze u prvih 200 na ATP listi...
Veseli i Kveri su svetska klasa igrača? Vavrinka koji ga demolira redovno?
Queri je 29 na ATP listi, a Veseli 51....
Svi u prvih 100 su PRVA KLASA TENISERA!
Zamaraju me tvoje gluposti Macak.
Da nisu možda i top 10 igrači njih dvojica?
Još si i slep kod očiju kada je Nol u pitanju.
moguce da ima i engleskih prstiju u ovakvom noletovom ponasanju
stalo im je da marej bude prvi
toliko da je moguca neka pretnja novaku
da malo smanji ako mu je do glave i porodice
znamo da englezi ne prezaju od toga
ranije je marej bio slabiji , federer i nadal su bili u kombinaciji
ali sad je marejev trenutak
federer je skoro pricao da igra najbolji tenis u zivotu
S tim što je protiv Federera i Nadala nabio H2H skor tek kada su ovi opali sa svog maksimuma. Dok su bili jaki, Nole im je gledao u leđa obojici
Ako ćeš već tako, Federer je nabio skor protiv Đokovića kad je ovaj bio balavac od 19-20 godina (prva četiri meča 2006. i 2007.) Nakon toga... računaj. Federer je stariji 6 godina.
Što se Nadala tiče, 2011. je Nadal bio ATP 1, 6 finala, 6 poraza od Đokovića, tako da ta priča o povređenom Nadalu ne pije vodu, koliko god puta je sebi ponavljao. Da se ispravim... 5 finala kao broj 1, posle Vimbldona je bio broj 2...
I da dodam... Uglavnom se sreću u finalima, tu i tamo polufinalima i dva četvrtfinala prošle i ove godine, pa sad, kako povređeni Nadal stigne do finala da tamo Đoković "zloupotrebi njegovu povredu"?
Inače, napiši mi skor Nola protiv Rodika i Safina, baš me zanima
Safin - Đoković 2:0
Rodik - Đoković 5:4
Ko zna, možda pronađeš i nekog ko je sa Novakom odigrao jedan meč i pobedio, pa kažeš "A-ha!"
federer je skoro pricao da igra najbolji tenis u zivotu

Novak se raspada? Pola velikih turnira osvojio i "raspada se"? Joj, kako je tebi dobroooooo.