Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa jeste, šta tu nije jasno.

Nego to o pojačanoj doping kontroli... ko nam je otkazao turnire kad je pala Šarapova? Povredio koleno u parku... ovaj, u kupatilu... i tako cele godine to koleno...

Videćeš, ljubav između Bekera i Nola neće potrajati... Samo ne znam ko će kome dati šut kartu prvi :D

Pojačana kontrola - Nole igra bez dopinga - Nole ne može da prođe trećerazredne igrače... Ima logike?

Pa da li uopšte postoji teniser sa 100% pobeda?
Sedam titula ove godine, 2 GS, prošle godine 11 titula, 3GS. Vezana 4 slema (prvi posle koliko beše godina?) - a, da, sad ćeš reći nisu u istoj godini, ali ipak, 4 nije vezao ni Federer, ni Nadal...
2 od 4 GS, 4 od 8 mastersa 1000 (deveti tek treba da se igra), pola je osvojio on, pola ostali. Malo li je?

moguce da ima i engleskih prstiju u ovakvom noletovom ponasanju

stalo im je da marej bude prvi

toliko da je moguca neka pretnja novaku

da malo smanji ako mu je do glave i porodice

znamo da englezi ne prezaju od toga

ranije je marej bio slabiji , federer i nadal su bili u kombinaciji

ali sad je marejev trenutak

Novak Đoković H2H sa trenutnih top 20

2. Andy Murray 24:10
3. Stan Wawrinka 19:5
4. Milos Raonic 7:0
5. Kei Nishikori 10:2
6. Gael Monfils 13:0
7. Rafael Nadal 26:23
8. Dominic Thiem 3:0
9. Tomas Berdych 25:2
10. David Goffin 4:0
11. Marin Čilić 14:0
12. Nick Kyrgios ----
13. Roberto Bautista Agut 5:1
14. Roger Federer 23:22 (ona bežanija se ne računa)
15. David Ferrer 16:5
16. Jo-Wilfried Tsonga 16:6
17. Lucas Pouille ----
18. Grigor Dimitrov 5:1
19. Richard Gasquet 12:1
20. Alexander Zverev ----

222:78

S tim što je protiv Federera i Nadala nabio H2H skor tek kada su ovi opali sa svog maksimuma. Dok su bili jaki, Nole im je gledao u leđa obojici :D

Inače, napiši mi skor Nola protiv Rodika i Safina, baš me zanima :D

S tim što je protiv Federera i Nadala nabio H2H skor tek kada su ovi opali sa svog maksimuma. Dok su bili jaki, Nole im je gledao u leđa obojici :D

Ako ćeš već tako, Federer je nabio skor protiv Đokovića kad je ovaj bio balavac od 19-20 godina (prva četiri meča 2006. i 2007.) Nakon toga... računaj. Federer je stariji 6 godina.

Što se Nadala tiče, 2011. je Nadal bio ATP 1, 6 finala, 6 poraza od Đokovića, tako da ta priča o povređenom Nadalu ne pije vodu, koliko god puta je sebi ponavljao. Da se ispravim... 5 finala kao broj 1, posle Vimbldona je bio broj 2...

I da dodam... Uglavnom se sreću u finalima, tu i tamo polufinalima i dva četvrtfinala prošle i ove godine, pa sad, kako povređeni Nadal stigne do finala da tamo Đoković "zloupotrebi njegovu povredu"?

Inače, napiši mi skor Nola protiv Rodika i Safina, baš me zanima :D

Safin - Đoković 2:0
Rodik - Đoković 5:4

Ko zna, možda pronađeš i nekog ko je sa Novakom odigrao jedan meč i pobedio, pa kažeš "A-ha!"

Nastavi da ga mrziš.

Poslednja izmena:
Novak se raspada? Pola velikih turnira osvojio i "raspada se"? Joj, kako je tebi dobroooooo.

A u drugoj polovini sezone ga praši ko stigne :D To nisi primetio? Krenuo je nizbrdo, a samo je bilo pitanje vremena. Za njegov defanzivni tenis je potrebna kondicija, svežina i mladost, kao i refleksi. Kako čovek sa godinama ne postaje ni brži ni hitriji, prirodno je da počne da gubi oko 30. godine ako ne i pre.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back