Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Razmazio nas je mnogo Novak nas Nole uspjesima u prethodnoj deceniji.
Toliko dobra je ucinio za svoju zemlju Srbiju da je obiljezio vrijeme teskoca u vrijeme ponosa.
Samim svojim postojanjem dobrotom ponasanjem na terenu i van njega, da nam nije ostalo nista do da ga volimo .
Ocemo da se osmijeh vrati na Noletovom licu tako cemo i mi biti srecni .:heart::heart::heart:

612318_2016-10-13t093137z-403285308-d1aeugsdinad-rtrmadp-3-tennis-men-shanghai_f.jpg

Djokovic je najbolji i najkorisniji proizvod Srbije u zadnje dve decenije.

Ne bi se smele praviti aluzije da se drogira jer to je oZBILJNO.

naravno, kritike na neka njegova ponasanja su dobrodosla, ali aluzije na drogu je SASVIM NESTO DRUGO!

Djokovic je najbolji i najkorisniji proizvod Srbije u zadnje dve decenije.

Ne bi se smele praviti aluzije da se drogira jer to je oZBILJNO.

naravno, kritike na neka njegova ponasanja su dobrodosla, ali aluzije na drogu je SASVIM NESTO DRUGO!

Pa niko nije pisao da je on drogoš..nego da se dopinguje, kao i većina profi sportista. Šta se praviš nevešt?

A u drugoj polovini sezone ga praši ko stigne :D To nisi primetio? Krenuo je nizbrdo, a samo je bilo pitanje vremena. Za njegov defanzivni tenis je potrebna kondicija, svežina i mladost, kao i refleksi. Kako čovek sa godinama ne postaje ni brži ni hitriji, prirodno je da počne da gubi oko 30. godine ako ne i pre.

Da, izgubio u FINALU USO, u POLUFINALU Šangaja... stvarno loši rezultati. Ko ne dobije sve mečeve, ćelava mu keva?

Pa sta je dopingovanje nego jedan vid drogiranja? Sta se ti pravis nevest?

Drogiranje je rekreativno, a doping je zarad sportskih rezultata.

- - - - - - - - - -

Da, izgubio u FINALU USO, u POLUFINALU Šangaja... stvarno loši rezultati. Ko ne dobije sve mečeve, ćelava mu keva?

I prvi meč na Olimpijskim Igrama :D

I na Wimbledonu je ispao u trećem kolu :D

Malo li je?

Novak je od 2014. do 2015. godine samo od nagrada inkasirao 17.200.000 dolara, odnosno 31.000.000 kada su u pitanju ugovori sa sponzorima.
Poseduje lanac kafića i restorana "Novak Cafe & Restaurant" u Srbiji kao i firmu "Family Sport", koja je specijalizovana za humanitarni rad i postoji od 2005. godine.
"Fondacija Novak Đoković", osnovana 2007, brine se o ranom razvoju i obrazovanju dece u Srbiji.:heart::heart::heart:
Novak često organizuje donatorske večeri sa najuticajnijim ljudima sveta, a, kako se navodi, samo 2014. donirao je 750.000 dolara, nagradu za osvajanje Mastersa u Rimu, kada su Srbiju pogodile razorne poplave.
Na kraju, dodaje se da svetski broj jedan voli sportske automobile, kao i da je 2009. godine izdvojio 2.500.000 miliona dolara za luksuznu jahtu.

92467889558072986f1bad881050541_w640.jpg

http://www.b92.net/sport/tenis/vesti.php?yyyy=2016&mm=10&dd=19&nav_id=1189609

Novak je od 2014. do 2015. godine samo od nagrada inkasirao 17.200.000 dolara, odnosno 31.000.000 kada su u pitanju ugovori sa sponzorima.
Poseduje lanac kafića i restorana "Novak Cafe & Restaurant" u Srbiji kao i firmu "Family Sport", koja je specijalizovana za humanitarni rad i postoji od 2005. godine.
"Fondacija Novak Đoković", osnovana 2007, brine se o ranom razvoju i obrazovanju dece u Srbiji.:heart::heart::heart:
Novak često organizuje donatorske večeri sa najuticajnijim ljudima sveta, a, kako se navodi, samo 2014. donirao je 750.000 dolara, nagradu za osvajanje Mastersa u Rimu, kada su Srbiju pogodile razorne poplave.
Na kraju, dodaje se da svetski broj jedan voli sportske automobile, kao i da je 2009. godine izdvojio 2.500.000 miliona dolara za luksuznu jahtu.

А 'ел му још Телеком уплаћује по 300.000 евра сваке године?

Mali je stvarno isti Beker :lol:

:lol: Pa vise lici na Bekera nego na Noleta....

- - - - - - - - - -

Predlozio bih mu da u elitnom delu Karakasa otvori taj svoj "Novak Cafe & Restaurant".... Tamo zive veoma bogati ljudi na svetskom nivou...

Sigurno bi odlicno uspeo.

A ja bih mu pomogao - besplatno.

A kao podrška uz njega u Parizu njegov guru Pepe Imaz!!!????

Definitivno je momak prs'o i upao u kandže sektaša.

Sad sam malo gledao na youtube-u o ovom guru špancu, pa nije zgoreg i da ostali pogledaju... Pepe Imaz The Amor & Paz

[emoji49]

Sent from my SM-G930F

EVO STO NOLE REKAO PRED TURNIR U PARIZU

Ulazim kao i u svaki drugi turnir, optimistično, sa željom i nadom da ću da ostvarim što bolji plasman.
Imam visoka očekivanja od sebe, ali se trudim da budem u sadašnjem trenutku i da se usresredim na svaki naredni izazov.
Naredni izazov u ovom trenutku su treninzi i postizanje željenje forme - dostizanja željenog nivoa forme da mogu da trijumfujem protiv bilo kog igrača, pogotovo u dvoranama u Parizu i Londonu, gde sam poslednjih četiri, pet godina imao dosta uspeha...
Gledam samo na sebe i to je praktično jedino što mogu da kontrolišem.
Endi zaista igra izvrstan tenis i definitvno zaslužuje da bude u ovoj poziciji da se bori za prvu poziciju.
U drugom delu sezone nije izgubio puno mečeva, zaista igra najbolji tenis, ima izvanredne rezultate i ja mu čestitam na tome.
Sigurno je vrlo motivisan što se da videti na terenu, ali ne zavisi samo od njega...
Ja ću uzeti stvari u svoje ruke, što bi se reklo 'u se i u svoje kljuse...

sp-novak-djokovic_620x0.jpg

Poslednja izmena:
Bice Noletu tesko da se vrati.
Ne znam zasto nisu tu ona dvojica trenera, ali nije mali i nije pocetnik da ne bi mogao bez trenera. Mada bi meni bilo draze da je bar jedan prisutan.
Ocekivan poraz u dublu. Zaista ne znam zasto igra dubl? Zbog refleksa, igre na mrezi?
Endi igra kao zver. Fokusiran samo na pobedu. Na prvo mesto.
Volela bih da se njih dvojica sastanu u finalu.
Da li ce tako biti, zaista ne znam.
Naravno, uvek sam za Noleta.
Pozdrav.

Šta je ovo majko moja mila!?:eek::eek::eek:
... a Mare pao u trans, ... za sve pare.:dash:

I ovaj guguriška će da mu šalje kosmičku energiju iz lože u Parizu!?

Volim Novaka, i još me drži nada da će se na kraju izboriti sa problemima koji ga sigurno muče, ali po ovome što vidim..,
Marko je debelo zaglibio sa ovim guru-razdeljkom i izgleda da je i Novaka uveo u ovo "odabrano kosmičko" društvance.

Poslednja izmena:
Bice Noletu tesko da se vrati.
Ne znam zasto nisu tu ona dvojica trenera, ali nije mali i nije pocetnik da ne bi mogao bez trenera. Mada bi meni bilo draze da je bar jedan prisutan.
Ocekivan poraz u dublu. Zaista ne znam zasto igra dubl? Zbog refleksa, igre na mrezi?
Endi igra kao zver. Fokusiran samo na pobedu. Na prvo mesto.
Volela bih da se njih dvojica sastanu u finalu.
Da li ce tako biti, zaista ne znam.
Naravno, uvek sam za Noleta.
Pozdrav.

Vrijeme ce sve pokazati.
Novak je prevazisao obojicu trenera .
Borisa Bekera mi nije zao .
Marjan Vajda je pocasni trener to ce ostati tako.
Sve ostalo samo Novak zna zasto je tako .
Naravno nama ostaje da mu vjerujemo i da ga podrzavamo .:heart::heart::heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back