BLAJBI
Zaslužan član
- Poruka
- 103.496
Novak se raspada? Pola velikih turnira osvojio i "raspada se"? Joj, kako je tebi dobroooooo.
Ne, on je samo bezobrazan.
Fali moderacija.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Novak se raspada? Pola velikih turnira osvojio i "raspada se"? Joj, kako je tebi dobroooooo.

Djokovic je najbolji i najkorisniji proizvod Srbije u zadnje dve decenije.
Ne bi se smele praviti aluzije da se drogira jer to je oZBILJNO.
naravno, kritike na neka njegova ponasanja su dobrodosla, ali aluzije na drogu je SASVIM NESTO DRUGO!
Pa niko nije pisao da je on drogoš..nego da se dopinguje, kao i većina profi sportista. Šta se praviš nevešt?
A u drugoj polovini sezone ga praši ko stigneTo nisi primetio? Krenuo je nizbrdo, a samo je bilo pitanje vremena. Za njegov defanzivni tenis je potrebna kondicija, svežina i mladost, kao i refleksi. Kako čovek sa godinama ne postaje ni brži ni hitriji, prirodno je da počne da gubi oko 30. godine ako ne i pre.
Pa sta je dopingovanje nego jedan vid drogiranja? Sta se ti pravis nevest?
Da, izgubio u FINALU USO, u POLUFINALU Šangaja... stvarno loši rezultati. Ko ne dobije sve mečeve, ćelava mu keva?

Novak je od 2014. do 2015. godine samo od nagrada inkasirao 17.200.000 dolara, odnosno 31.000.000 kada su u pitanju ugovori sa sponzorima.
Poseduje lanac kafića i restorana "Novak Cafe & Restaurant" u Srbiji kao i firmu "Family Sport", koja je specijalizovana za humanitarni rad i postoji od 2005. godine.
"Fondacija Novak Đoković", osnovana 2007, brine se o ranom razvoju i obrazovanju dece u Srbiji.
Novak često organizuje donatorske večeri sa najuticajnijim ljudima sveta, a, kako se navodi, samo 2014. donirao je 750.000 dolara, nagradu za osvajanje Mastersa u Rimu, kada su Srbiju pogodile razorne poplave.
Na kraju, dodaje se da svetski broj jedan voli sportske automobile, kao i da je 2009. godine izdvojio 2.500.000 miliona dolara za luksuznu jahtu.
![]()
http://www.b92.net/sport/tenis/vesti.php?yyyy=2016&mm=10&dd=19&nav_id=1189609

Mali je stvarno isti Beker![]()
Pa vise lici na Bekera nego na Noleta....Novak je od 2014. do 2015. godine samo od nagrada inkasirao 17.200.000 dolara, odnosno 31.000.000 kada su u pitanju ugovori sa sponzorima.
Poseduje lanac kafića i restorana "Novak Cafe & Restaurant" u Srbiji kao i firmu "Family Sport", koja je specijalizovana za humanitarni rad i postoji od 2005. godine.
"Fondacija Novak Đoković", osnovana 2007, brine se o ranom razvoju i obrazovanju dece u Srbiji.
Novak često organizuje donatorske večeri sa najuticajnijim ljudima sveta, a, kako se navodi, samo 2014. donirao je 750.000 dolara, nagradu za osvajanje Mastersa u Rimu, kada su Srbiju pogodile razorne poplave.
Na kraju, dodaje se da svetski broj jedan voli sportske automobile, kao i da je 2009. godine izdvojio 2.500.000 miliona dolara za luksuznu jahtu.
![]()
http://www.b92.net/sport/tenis/vesti.php?yyyy=2016&mm=10&dd=19&nav_id=1189609

marej podrzava djokovicevu ishranu http://www.njuz.net/endi-mari-podrzao-dokovicev-novi-nacin-ishrane/

Bice Noletu tesko da se vrati.
Ne znam zasto nisu tu ona dvojica trenera, ali nije mali i nije pocetnik da ne bi mogao bez trenera. Mada bi meni bilo draze da je bar jedan prisutan.
Ocekivan poraz u dublu. Zaista ne znam zasto igra dubl? Zbog refleksa, igre na mrezi?
Endi igra kao zver. Fokusiran samo na pobedu. Na prvo mesto.
Volela bih da se njih dvojica sastanu u finalu.
Da li ce tako biti, zaista ne znam.
Naravno, uvek sam za Noleta.
Pozdrav.