Mačkoni
Veoma poznat
- Poruka
- 11.710
Zasto?
Svi priznaju, i teniseri i novinari i navijaci da je Federer najveci gospodin medju teniserima, pa cak i medju SVIM sportistima danas.....
Zato što je zaslepljen mržnjom...za žaljenje...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zasto?
Svi priznaju, i teniseri i novinari i navijaci da je Federer najveci gospodin medju teniserima, pa cak i medju SVIM sportistima danas.....
Zasto?
![]()
Novak je samo na dva Grend slema od drugog mesta i dostizanja Pita Samprasa i Rafaela Nadala.
Istrajnost je ono što karakteriše Novakovu karijeru.
Ukoliko ovako nastavi, srpska zvezda će da dostigne i Rodžera Federera po broju Grend slem kruna.
Njegova pobeda na Rolan Garosu opravdava argument da je Đoković najbolji svih vremena, da je već sada ispred Federera - kaže analitičarka "ESPN-a" i dodaje:
- On već sada ima bolji međusobni skor od Nadala, Federera i Mareja.
Nije ga pokolebalo to što je ove godine stigao posle tri izgubljena finala.
Novak sada ima šansu da osvoji kalendarski Grend slem, prvi put od Roda Lejvera, koji je to postigao 1969. godine.

![]()
Novak cetvrti put u Ginisovoj knjizi rekorda
Najbolji teniser svijeta Novak - Nole bice zastupljen i u Ginisovoj knjizi rekorda za 2017. godinu...
Pored njega od tenisera bice zastupljena Serena Vilijams.
NOVOK je oborio rekord zaradivsi neverovatnih 21.646.145 američkih dolara...
Ova vijest objavljena je na zvanicnom sajtu Ginisove knjige rekorda.![]()

Decu učite da se bogato udaju![]()
Иди код ње на часове па да се богато удаш и не пијеш пиво по сеоским крчмама.
Ti ih preporučuješ jer si lično išao?![]()

Ne znam kako vi ostali vidite Noletovu igru u poslednje vreme. Kao da je malo "zakocio". Nekako mekse igra nego pre.
Mozda se nisam dobro izrazila, nijedan drugi izraz mi ne pada na pamet.
Dobro, bio je u krizi letos, to je i potvrdio, a i nemoguce je cele sezone igrati na istom nivou.
Samo ne bih volela da naglo popusti i da pocne da gubi od slabijih.
Znate svi da ga mnogo volim i zaprepastila me je ona njegova izjava da mu vise nije prioritet prvo mesto. Nesto je govorio na tu temu i da se letos emotivno ispraznio.
Samo bih volela da igra sto duze, naravno, da ga gkedam(o) - oni koji ga vole - jos bar 3 - 4 godine. Tek mu je 29.
Ali se plasim da ce izgubiti motivaciju, mada bih ja da sam na njegovom mestu se potrudila da me dete gleda jos dugo, dugo.
Ali, ne zavisi bas sve od Novaka.
Danas sam se bas uplasila Mise Zvereva. Bojala sam se da ce No1e da odustane, ali se to nije dogodilo.
Znam samo da ce sutra protiv Batiste Aguta biti ili lako kao protiv Fonjinija (kojeg izuzetno postujem), ili ce opet biti problema. Ali nadam se da ce No1e da zaigra u finalu protiv Marija onako kako zna, jer ne verujem da Simon moze Marija da iznenadi, mada ko zna. Simon zna kako da secka igru, mozda ce mu to upaliti, mozda nece, ali Endi se bas naostrio celog leta i u izuzetnoj je formi. Tu zbora nema.
Pa videli ste ga danas koliki je, te razvijene noge, pa one bravure koje je pravio.
Navijala sam za mladjanog Davida Gofana. On ce zajedno sa Aleksandrom Zverevim biti buducnost tenisa.
Ali ipak "nikad kao No1e".
No1e, idemo ili " idemo "Nole" - kako mu publika skandira u Sangaju.
Pozdrav mojim prijateljima sa teme.
kad sam pisao da batali kuhinju one babe , smejali ste se .
zdrava hrana malo sutra , za vrhunske uspehe treba mnogo energije
a ne 2 lista zelenisa.

kad sam pisao da batali kuhinju one babe , smejali ste se .
zdrava hrana malo sutra , za vrhunske uspehe treba mnogo energije
a ne 2 lista zelenisa.
I ja mislim da lošije igra od kada je postao vegan...mislim da ponovo treba početi jesti meso...i ponovo angažovati onog nutricionistu Četojevića...