Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne znam u cemu je ovde problem?
Sta fali meditaciji?

- - - - - - - - - -

Sta fali dzamijama?
Jednostavno, to nije nasa vera.
Mi smo Srbi i mi imamo molitvu, a ne meditaciju!
U šoku sam da je Nole pod uticajem ovog šarlatana i nadam se da ce se uskoro vratiti na pravi put.

- - - - - - - - - -

Ne moze se sluziti i Bogu i djavolu istovremeno.
Ili nasa vera i crkva ili sekte i meditacija, covek mora da odluci.

Ne znam u cemu je ovde problem?
Sta fali meditaciji?

- - - - - - - - - -

Mislis?

http://sport.blic.rs/tenis/djokovic-ktitor-crkve-u-vucjem-dolu/8klc267

:malav:

Daje lovu za hramove ali je u duši budista :D Čak ni krst više ne nosi...c c c :cepanje:

- - - - - - - - - -

Sta fali dzamijama?
Jednostavno, to nije nasa vera.
Mi smo Srbi i mi imamo molitvu, a ne meditaciju!
U šoku sam da je Nole pod uticajem ovog šarlatana i nadam se da ce se uskoro vratiti na pravi put.

- - - - - - - - - -

Ne moze se sluziti i Bogu i djavolu istovremeno.
Ili nasa vera i crkva ili sekte i meditacija, covek mora da odluci.

To pravi Nolovi fanovi ne razumeju...njima je sve što on uradi 100% ispravno i sve će učiniti da to odbrane :D Pa makar se ovaj uvaljao u katran i perje i skakao po trgu takav :lol:

Daje lovu za hramove ali je u duši budista :D Čak ni krst više ne nosi...c c c :cepanje:

- - - - - - - - - -

To pravi Nolovi fanovi ne razumeju...njima je sve što on uradi 100% ispravno i sve će učiniti da to odbrane :D Pa makar se ovaj uvaljao u katran i perje i skakao po trgu takav :lol:

Volim i ja Noleta, ali nisam nikakav fanatik i nemam idole, tako da realno vidim situaciju.
Nole je trenutno izgubio duhovni kompas, ali nadam se da ce ga naci.

Poslednja izmena:
Noletova statistika:

v3lT2Al.jpg

Vise nije pravoslavac? :eek:

Ja to ne znam. Bio je - donedavno.
Sad je potpao pod cari meditacija, cudotvornog kamenja i "lako dostiznog" duhovnog mira...
Ali OK. Svi smo to prosli, neka prodje i on i neka se vrati na pravi put;)
Mislim, svako od nas je bar jednom procitao nesto na tu temu...meditacija, inspiracija, samoisceljenja... da bi na kraju svi, zapravo oni inteligentniji od nas, shvatili da je to sve bajka i da je jedina istina u nasoj veri, u Bogu.
Problem je sto je nasa vera malo slozenija i nije bas sve na tacni i na dohvat ruke...;)
Moras da se trudis...

Poslednja izmena:
Vama je to kao.. nesto novo... taj Djokovicev koktel/miks svega i svacega u duhovnom zivotu...
Verovatno zato sto su Britanci pisali o tome... meni je to.. nista posebno, staro stanje Djokovic-konfuzije...
On je uspesan, zelen, Srbin, naivan, dobar... kao vecina nas... prolazi svoju školu... sve ce to na kraju biti OK, imam neki osecaj:ok::super:
Nije on glup;)

ako se vrati na hranu od pre godinu dana ima sanse da se oporavi za 2-3 meseca.

zao mi je sto sam bio u pravu ali veganstvo nije za vrhunske rezultate.

oseca se on dobro ,ali nema snage i energije

Poslednja izmena:
prvo da kazem da je nole moj brat, moj brat. kolicina ljubavi, utrosene energije... za moga brata... nenormalno.

ne mi krivo. sta cu . volem ga.

ali: Ђоковић: Извући ћу поуке

oces qracc. upucao se moj brat. gotovo. kraj.

steta.

Serena je prava bombonica :heart:

Doduše ona ima jače ruke od većine muškaraca sa ATP-a.

A za Đokovića je činjenica da se istopio. Pogledajte sliku ispod pa procenite da li je ranije bio na nečemu ili nije... Pogotovo naspram njegove trenutne forme?

06d9f6b0391f94c377573fec4b577240-getty-508517064.jpg

- - - - - - - - - -

I to su, gledaj čuda, slike iz perioda njegove najveće dominacije. Zaključak izvedite sami :D

pogledajte njegov tonus
a pogledajte serenu

Ha,ha.. a jel ti neko rekao da je i Serena vegan?
Nema to mnogo veze sa hranom. I kada je tukao sve od reda slično se hranio kao i danas.
On ima debeo problem u glavi. Kad se rastosilja brata i onog šamana, gurua Pepea šta li je , moći će da igra tenis.
Ovo što izjavljuje na konferencijama na štampu nije normalno. Sumnjam da uopšte zna šta govori. Mora da mu je Pepe gmaz to sačinio...

Poslednja izmena:
Serena je prava bombonica :heart:

Doduše ona ima jače ruke od većine muškaraca sa ATP-a.

A za Đokovića je činjenica da se istopio. Pogledajte sliku ispod pa procenite da li je ranije bio na nečemu ili nije... Pogotovo naspram njegove trenutne forme?

06d9f6b0391f94c377573fec4b577240-getty-508517064.jpg

- - - - - - - - - -

I to su, gledaj čuda, slike iz perioda njegove najveće dominacije. Zaključak izvedite sami :D
kobila mi je od nje privlacnija,toliko o tvojim kriterijumima i poredjenju

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back