Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
J5tcb7L.jpg

- Kum je njegov drug iz detinjstva Neven Marković, profesionalni fudbaler, član švajcarskog Serveta.
Za Nadala i Cilica sam siguran (ne racunajuci nase)

Verovatno i Dimitrov sa curom..

- Dimitrov?Stvarno?Moguce...ne znam s kim je sve on privatno blizak/dobar, osim nasih.

jesi cula da su prodali prava za pola miliona $,oko procuri neka slika nista od para:sad2:
- To je uobicajena praksa po svetu, nama je to mozda malo čudno, ali je i lepo dati novac u humanitarne svrhe - nije morao...toliko burzuja ima koji nikad nista nikome ne daju, tako da je to lep gest.
Zasto te novine ne objavljuju nista, ako vec imaju pravo?
Ja sam sad nasla neku sliku, ne znam da li je neko vec postavio.
10540403_757070047648996_5212780776675122541_n.jpg

mislim da nema nista od love..procurelo dosta fotki :)

nego.dobih pp u kome mi kazu da mrzim noleta..ocigledno neki ne kapiraju da dati kritiku ne znaci nekog mrziti :)

zato sam u cast noleta da pokazem da nemam zle misli prema njemu napravio mali stihic

nema vise stare lole
ozenio nam se drug nole
sad ce zena da vodi glavnu rec
nole je izgubio momacki mec

:hvala:

mislim da nema nista od love..procurelo dosta fotki :)

nego.dobih pp u kome mi kazu da mrzim noleta..ocigledno neki ne kapiraju da dati kritiku ne znaci nekog mrziti :)

zato sam u cast noleta da pokazem da nemam zle misli prema njemu napravio mali stihic

nema vise stare lole
ozenio nam se drug nole
sad ce zena da vodi glavnu rec
nole je izgubio momacki mec

:hvala:
Nisam znala da si pesnik:super:
Nisi ti nista strašno napisao...Novak nije svetac, ali dobar je decko za razliku od mnogih nasih bogatasa...
Naravno da svi gresimo, živi smo ljudi...
Meni se, recimo, nije svidela kombinacija njegov tata - Tadic...mislim da su trebali da ostanu izvan politike...

Kad smo vec kod kritika, danas dobih ozbiljne kritike jer mi je jucerasnji utisak dana bila zenidba No1etova.
A trebao je da mi bude utisak dana godisnjica rodjenja Nikole Tesle.

Poslednja izmena:
Uplasila me je malo Novakova izjava da ce se u sledecim mesecima posvetiti svojoj porodici i supruzi Jeleni.
Nece valjda sada da napravi neku veliku pauzu sto se tenisa tice?
Njegova volja.
Sve najbolje mu zelim i njegovoj ljubavi Jeleni.

Uplasila sam se kada je izjavio da ga sada interesuje samo porodica i supruga.
Mada, mi njegovi navijaci, ne mozemo da uticemo na njegove odluke.
Ako odluci da se malo odmori od tenisa, mi tu nista ne mozemo da uradimo.

Uplasila sam se kada je izjavio da ga sada interesuje samo porodica i supruga.
Mada, mi njegovi navijaci, ne mozemo da uticemo na njegove odluke.
Ako odluci da se malo odmori od tenisa, mi tu nista ne mozemo da uradimo.
Ne verujem da ce praviti neku pauzu (mada bi mu dobro dosla) :mrgreen:

Fizicki mi deluje iscrpljeno,jedva je izdrzao 5 setova sa deda Rogerom a videli smo kako ga je Rafa slomio u finalu RG.Novak je jedva stajao na nogama i povracao :sad2:

Ne verujem da ce praviti neku pauzu (mada bi mu dobro dosla) :mrgreen:

Fizicki mi deluje iscrpljeno,jedva je izdrzao 5 setova sa deda Rogerom a videli smo kako ga je Rafa slomio u finalu RG.Novak je jedva stajao na nogama i povracao :sad2:

Moraće da vrati Četojevića u tim, da mu da neke nove "Molitve" i "Dijete" da bi mu popravio formu :mrgreen:

Aha,rekoše neki čiji je ljubimac upravo izgubio finale od nekog koji "nema snage niti forme".
A možda mu i ne treba Četojević,sažalio se na kolege tenisere ;)
Kralj ima 33 godine,da je Novak igrao sa Rafom ne bi se lepo proveo...

Sto se videlo u njihova prethodna 4 GS meca,Rafa ga je fizicki slomio u svakom od tih meceva.Tako da ce Novak morati nesto da menja sto se tice fizicke pripreme,Nadal nece nestati sa atp toura (bar se nadam :confused: )

Najbolje se vidi ovako:

Poslednja 4 meca na 2 dobijena seta dobio Djovak

Poslednja 4 na 3 dobijena dobio Nadal,nije dobro :sad2:

Aha,rekoše neki čiji je ljubimac upravo izgubio finale od nekog koji "nema snage niti forme".
A možda mu i ne treba Četojević,sažalio se na kolege tenisere ;)

Pa da, namerno je "Pustio" Nadala da ga pobedi na RG :dash:

- - - - - - - - - -

Kralj ima 33 godine,da je Novak igrao sa Rafom ne bi se lepo proveo...

Sto se videlo u njihova prethodna 4 GS meca,Rafa ga je fizicki slomio u svakom od tih meceva.Tako da ce Novak morati nesto da menja sto se tice fizicke pripreme,Nadal nece nestati sa atp toura (bar se nadam :confused: )

Najbolje se vidi ovako:

Poslednja 4 meca na 2 dobijena seta dobio Djovak

Poslednja 4 na 3 dobijena dobio Nadal,nije dobro
:sad2:

Pa da, Nadal je daleko bolje pripremljen za te duge mečeve, činjenica. A s obzirom da se Novakova igra dosta svodi na trčanje, zato i gubi od Nadala u dužim mečevima.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back