Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kralj ima 33 godine,da je Novak igrao sa Rafom ne bi se lepo proveo...

Sto se videlo u njihova prethodna 4 GS meca,Rafa ga je fizicki slomio u svakom od tih meceva.Tako da ce Novak morati nesto da menja sto se tice fizicke pripreme,Nadal nece nestati sa atp toura (bar se nadam :confused: )

Najbolje se vidi ovako:

Poslednja 4 meca na 2 dobijena seta dobio Djovak

Poslednja 4 na 3 dobijena dobio Nadal,nije dobro :sad2:
A šta traži onda na teniskim terenima? Da ga bije ko stigne jer nema daha ni za dva seta a ne pet. :manikir:
Inače što se tiče Nadala kako možeš da laprdaš besmislice? Tukao ga je 144. igrač sveta glat 3:1 a ti melješ nešto o finalu sa No1etom. :dash: :dash: :dash:

Pa gde ste mili moji i dragi?
Bila sam na redovnom sistematskom pregledu i imam povisen los holesterol za 1.
Sve ostalo mi je suuuper.

Nisam cestitala Fici za pobedu nad Strufom. Sjajan je Fica. :vatromet:
Mene su tako zvali zbog prezimena kada sam bila u osnovnoj...
A i deda mi se zvao Filip.
Gledate li Hamburg?

Sta mislite o Dastinu Braunu, nemackom teniseru?
Nekoliko godina, citaj: najlepse godine (za igranje tenisa) je utrosio da bi se vozao po Evropi. Bas je hmmm... cudan.
A i igra cudno... pa onda one ogrlice - k`o Bob Marli.

Pa gde ste mili moji i dragi?
Bila sam na redovnom sistematskom pregledu i imam povisen los holesterol za 1.
Sve ostalo mi je suuuper.

Nisam cestitala Fici za pobedu nad Strufom. Sjajan je Fica. :vatromet:
Mene su tako zvali zbog prezimena kada sam bila u osnovnoj...
A i deda mi se zvao Filip.
Gledate li Hamburg?

Sta mislite o Dastinu Braunu, nemackom teniseru?
Nekoliko godina, citaj: najlepse godine (za igranje tenisa) je utrosio da bi se vozao po Evropi. Bas je hmmm... cudan.
A i igra cudno... pa onda one ogrlice - k`o Bob Marli.

Pozdrav i za tebe!

Dastin je prava rege zvezda, mada je sjajan talenat :D Da li će nešto više postići, videćemo...

Za holesterol - zna se: Smanji unos čvaraka, jaja i iznutrica i spustićeš ga :hahaha:

Machony, ja te stvari uopste ne jedem.
U cemu je ``kvaka`` ne znam.
Dastin ima vec 29 godina. Nije tenis shvatao ozbiljno.
Ili je kasno dosao u Nemacku. Mislim da on nije rodjeni Nemac.
Jao, tek sada sam videla da pisem na Noletovoj temi.
Ovo je trebalo za u Kafance.
Pozdrav i tebi Machony od Tijanine mame.
A i ona te puno pozdravlja.

th

1916156154c9f170e73dde126218632_extreme.jpg

Idemo NOLE MAJSTORE ...:heart::heart::heart:

"Conga je manje predvidljiv, ali je igrač koji se oslanja na jake udarce, koji ima snažni servis i dobar forhend. On me je pobeđivao ranije, bio je bolji od najboljih tenisera, tako da zna kako da igra na velikoj pozornici. Siguran sam da će biti agresivan, daće sve od sebe. Ali, igrali smo nedavno na Vimbldonu, bio je to težak meč u tri seta. Znam šta mogu da očekujem od njega, imam dobar skor protiv njega, verujem da ću se dobro pripremiti sa svojim timom“.

Poslije pobjede nad Zilom Simonom od 6:3, 4:6, 6:4 Novak je priznao da je "očigledno" da nije na nivou kojiem zeli da bude.

502960_nole-kzs-foto-ap_ff.jpg

"Mislim da sam bio dobar većim delom meča.
Kraj drugog i početak trećeg seta nisu bili baš sjajni.
Gledam da izvučem pozitivne stvari iz svakog nastupa.
Svestan sam da ne igram na nivou na kom želim da budem i to je očigledno, ali teram sebe da budem sve bolji",

Poslednja izmena:
Ova master je specifičan samo zbog toga što ga do sada kao jedinog nije osvajao i već me nerviraju novinari sa tim non-stop potenciranjem.
Ne mora ni da ga osvoji ali barem neka mu posluži za podizanje forme i neka (kao što sam kaže) tera sebe da bude sve bolji.
Nole to zna i može :D

Mozda nece uci u istoriju kao najbolji svih vremena, ali svakako kao neko ko je pokazivao nevidjenu ravnodusnost u trenucima kada je trebao da blista. Sve ovo podseca na period posle AO 2013 - velika titula, jos veca euforija, a onda strmoglavi pad i njegovo kuliranje u stilu "boli me patka, najbolji sam i ovako i onako".

Poslednja izmena:
Mozda nece uci u istoriju kao najbolji svih vremena, ali svakako kao neko ko je pokazivao nevidjenu ravnodusnost u trenucima kada je trebao da blista. Sve ovo podseca na period posle AO 2013 - velika titula, jos veca euforija, a onda strmoglavi pad i njegovo kuliranje u stilu "boli me patka, najbolji sam i ovako i onako".

Nikada pre njega nismo imali tenisera ni u Top 10. Ovo što je ostvario je dovoljno da bude najbolji srpski teniser svih vremena i................... malo dalje. :ok:

Ne znam sta je sa Novakom.
Tolika nemoc protiv Robreda... Mislim, svaka cast Robredu, igrao je sjajno, on nije imao problem prezasicenosti tenisom, sto je moooozda slucaj sa Novakom.
Nisam cula Novakov komentar i ko sam ja da mu sudim?
On je osoba koja valjda zna sta treba da radi.
Ako ga tenis vise ne interesuje, mada je sinoc nesto malo pokazivao emocija kada mu nije islo... neka prekine sa tenisom ili neka napravi duzu pauzu.
Nemojte me sada lose razumeti, razlozi za lose rezultate jednog tenisera mogu da budu razni.
Ko zna zbog cega Rafa propusta tolike turnire? Pricalo se da se razisao sa Ciskom.
I Berdih je od samog pocetka godine u minus fazi.
Pa mozda je i Novak u minus fazi. Ja mu apsolutno nista ne zameram.

Mozda je fazon, mozda je istina, ali muskarci koji su se mnogo vezali za trudnu zenu ispoljavaju neke trudnicke simptome. ;)
A to sto se borio sa ``vetrom Sinsinatija`` nije nista drugo nego los rad nogu, slabo postavljanje na udarac. Nedostatak koncentracije da se namesti na prijem loptice.
Prosto nije znao gde da stane i doceka Robredov udarac. Zato se tako zanosio.
To je bar neko moje laicko objasnjenje.
Neka napravi duzu pauzu, neka saceka rodjenje deteta, pa neka posle sam odluci sta ce i kako ce.
Tenis se ne moze odradjivati.
Za mene to ne bi bio posao, vec uzivanje koje donosi zaradu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back