Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam se vec psihicki i fizicki pripremila.
Cak nosim i narandzastu majicu.
Kad sam bila mladja izvezla sam imenja tadasnje holandske reprezentacije svuda po majici...
Ali, psssst... nemoj nikom da kazes. ;)

Ja sam se vec psihicki i fizicki pripremila.
Cak nosim i narandzastu majicu.
Kad sam bila mladja izvezla sam imenja tadasnje holandske reprezentacije svuda po majici...
Ali, psssst... nemoj nikom da kazes. ;)

Ih bre rodo,pa u toj Holandiji sve sami homo-gejevi !!!

Vidi ovo.Ljubi vas čika doktor...
1276353252175_f.jpg

:balavi:

ziv nisam..sav treperim da li ce mu reci DA ili ga ispaliti ..:think: mozda zato ne dozvoljavaju mobilne na svadbi..ej..da od zvanica traze da ostave mobilen na ulza :dash:
svaka mu cast kao sportisti ali brate .pretera ga kao covek :dash:

To radi obezbedjenje. On sa tim nema veze, čini mi se. A slikanje na svadbi verovatno je povereno za velike pare nekoj novinskoj agenciji pa da im se ne ubacuju padobranci sa slikama. No na Wimbledonu ne smeš da slikaš sa mobilnog. :ok:

ziv nisam..sav treperim da li ce mu reci DA ili ga ispaliti ..:think: mozda zato ne dozvoljavaju mobilne na svadbi..ej..da od zvanica traze da ostave mobilni na ulazu :dash:

Slusaj ti korisnice! Kakvo je to ponasanje?! :mrgreen: Na Novakovu temu si dosao da pricas protiv njega?!!!
Sta ti imas protiv Naseg No1eta "kao covjeka"? Pa on je najbolji ambasador Srbije u svijetu, on je nas ponos i jedan od rijetkih koji nas predstavlja u najsjanijem mogucem svijetlu. Uklapa se u tokove, ponasa se krajnje korektno...i dok igra, tj narocito dok igra, i van terena.

Vaspitan, kulturan, umjeren, covjek sa stilom i manirima. Covjek koji pokazuje svoja osjecanja i iskazuje svoje misljenje.

Ali ima on pravo na intimu, na nesto samo svoje, dosta mu je paparaca, mobilnih telefona, novinara raznih... On se nosi fantasticno sa negativnostima naseg mentaliteta a krasi se sa svim pozitivnim istog.

Nemoj da sam te cula da jos jednu rijec protiv njega kazes, da ne bi bilo problema! :super:

da li si procitala sta si napisala..da citiram za svaki slucaj

Ali ima on pravo na intimu, na nesto samo svoje, dosta mu je paparaca, mobilnih telefona, novinara raznih

ako je hteo intimu nogao je da se ozeni sa svedokom i dva kuma.. sta ce mu onda sve ovo?

on je trazio od zvanica i da ponovim ZVANICA da ostave mobilni telefon na ulazuu i da mogu da prcaju samo ako ih neko od najblize porodice zove..alo o cemu mi ovde pricamo?

... On se nosi fantasticno sa negativnostima naseg mentaliteta a krasi se sa svim pozitivnim istog.

ovo se slazem da se odlicno nosi sa nasim mentalitetom..toliko dobro da je veliki srbin odlucio da se ozeni u stranojj zemlji.

napominjem..ja nista negativno ne govorim..samo prenosim cinjenice.. vencanje u CG a od zvanica se zahreva da ostave mobilne i da samo sa porodicom smeju da pricaju telefonom..ej odredjuje im i sa kim smeju da pricaju

Pravila ponašanja za one koji dolaze na svadbu
Zabranjeni mobilni

- Gostima je od dolaska na Sveti Stefan zabranjeno javljanje telefonom ukoliko ih ne pozivaju članovi porodice, a prilikom ulaska na Kraljičinu plažu biće im oduzeti mobilni telefoni i fotoaparati da ne bi procurili svadbeni snimci.

da li si procitala sta si napisala

Napisem i posaljem ali pratim svoje misli i stojim iza svega sto napisem=pomislim. (Pisem bez cenzure.), no nebitno je to sad...

ako je hteo intimu nogao je da se ozeni sa svedokom i dva kuma.. sta ce mu onda sve ovo?

Ovo je za njega intima. To je ono sto je on zelio i kako je on zelio i to treba postovati. On ima moooogo prijatelja sirom planete i 150 zvanica za njega je uzi krug prijatelja, bez mnogo pompe...

on je trazio od zvanica i da ponovim ZVANICA da ostave mobilni telefon na ulazuu i da mogu da prcaju samo ako ih neko od najblize porodice zove..

jer je dao ekskluzivno pravo nekim medijima i ta sredstva idu u fondaciju Novak Djokovic za napustenu djecu Srbije (kao i svi pokloni, u novcu). Uostalom, odakle ti znas da je to licno on trazio i da se licno on bavi time. On ima tim ljudi koji rade za njega i brinu o obezbjedjenju i imidzu. Nama je najlakse osudjivati izgleda, a o cemu oni sve moraju da vode racuna i zasto, kao javne licnosti, to oni znaju, No1e i Jelena...

ovo se slazem da se odlicno nosi sa nasim mentalitetom..toliko dobro da je veliki srbin odlucio da se ozeni u stranojj zemlji

Nazalost je Crna Gora strana zemlja. Nazolost u njoj zivi vise od pola stanovnista koje se izjasnjava i osjeca kao Srbi a nacionalna su manjina, nego necemo o politici.
Evo kako su u toj "stranoj zemlji" docekali Novaka starosjedioci Pastrovici:

492029_imao-se-rasta-roditi-2-foto-vuk-jovanovic_ff.jpg

napominjem..ja nista negativno ne govorim..samo prenosim cinjenice..

Ni ja nista negativno ne govorim vec samo oblikujem tvoje "cinjenice" iz svog ugla, koje nisu nimalo pretenciozno obojene.

Sve u svemu misljenja sam da je Novak odabrao Crnu Goru zato sto je Sv.Stefan ostrvo-hotel i sto je tu mogao da organizuje vjencanje zatvorenog tipa, kakvo je zamislio.
On se ocigledno tu osjeca kao medju svojima jer je gradjanin svijeta a tu se prica nas jezik...
htio je mozda romanticno vjencanje na moru... :heart: ko ce ga znati, njegova stvar!

Svako dobro i srecu mu zelim, juce se u mojoj kuci veselilo! ;)

ziv nisam..sav treperim da li ce mu reci DA ili ga ispaliti ..:think: mozda zato ne dozvoljavaju mobilne na svadbi..ej..da od zvanica traze da ostave mobilni na ulazu :dash:

Wow!

Zamislite skandal kada bi mu Jelena u odlucnom momentu pred strasnim Amfilohijem rekla "Ne!" :eek:

To bi svet vise iznenadilo i zaprepastilo nego da su u Homolju uhvatili zivog vanzemaljca....:sad2:

Ovo je za njega intima. To je ono sto je on zelio i kako je on zelio i to treba postovati. On ima moooogo prijatelja sirom planete i 150 zvanica za njega je uzi krug prijatelja, bez mnogo pompe...

da li primecujes da si sama kontradiktorna.. da govoris stvari koje se medjusobno potiru?

a evo sa cime se potire

jer je dao ekskluzivno pravo nekim medijima i ta sredstva idu u fondaciju Novak Djokovic za napustenu djecu Srbije (kao i svi pokloni, u novcu).

o kakvoj onda imtimi pricamo kad je sopstvenu svadbu komercijalizovao?

zasto je prodavao prava?

mrzelo me je da googlam..uzeo sam prvi rezultat koji sam nasao a to je iz decembra 2011.

On je do tada samo od turnira zaradio preko 32 miliona dolara.

a gde su pare od reklama.

a na to dodaj jos dve ipo uspesne sportske godine.

sta ce mu onda prodaja prava?

za novac koji ide u fondaciu?
moze on sam bez problema da uplati duplo vise od tog novca i da ne oseti...

kao sto rekoh..svaka mu cast kao sportisti.. ali ovo je stvarno smesno kakav cirkus pravi od sopstvene svadbe koju je cak i komercijalizovao.

ja sam osoba koja ako nekog gotivi ne znaci da nece reci da nije u pravu ..ne kapiram toliku ostrascenost i odbranu novaka po svaku cenu :dash:

brate ovaj ceo cirkus oko svadbe mu nije trebao..a zasto ga je napravio.e to je posebno pitanje.

Ja tebe u potpunosti razumijem i dajem ti pravo na tvoje misljenje.
Ja imam drugacije misljenje i ti mene ne razumijes. Pokusacu da objasnim.

"o kakvoj onda imtimi pricamo kad je sopstvenu svadbu komercijalizovao?"

Intima u toku odvijanja same svadbe. "Komercijalizovanje" je simbolican cin... pa naravno da je mislio i na svoje fanove sa kojima voli da podijeli iz svog privatnog zivota.
Imao i zaradjivao jos vise, davao kome misli da treba i koliko... i jos dugo nas uveseljavao svojom licnoscu i svim ljudskim kvalitetima koji ga krase! :D

"ne kapiram toliku ostrascenost i odbranu novaka po svaku cenu"
:heart:

:D

On je porijeklom iz Crne Gore i gdje ce prije nego u svoju Srpsku Crnu Goru, to ti samo zaboravih reci. :D

o kakvoj onda imtimi pricamo kad je sopstvenu svadbu komercijalizovao?

zasto je prodavao prava?

mrzelo me je da googlam..uzeo sam prvi rezultat koji sam nasao a to je iz decembra 2011.

On je do tada samo od turnira zaradio preko 32 miliona dolara.

a gde su pare od reklama.

a na to dodaj jos dve ipo uspesne sportske godine.

sta ce mu onda prodaja prava?

za novac koji ide u fondaciu?
moze on sam bez problema da uplati duplo vise od tog novca i da ne oseti...

kao sto rekoh..svaka mu cast kao sportisti.. ali ovo je stvarno smesno kakav cirkus pravi od sopstvene svadbe koju je cak i komercijalizovao.

ja sam osoba koja ako nekog gotivi ne znaci da nece reci da nije u pravu ..ne kapiram toliku ostrascenost i odbranu novaka po svaku cenu :dash:

brate ovaj ceo cirkus oko svadbe mu nije trebao..a zasto ga je napravio.e to je posebno pitanje.

Svetske licnosti nemaju intimu.

Mozda samo onda kada su u spavacoj sobi, izmedju 4 zida, ali i tada treba da su na oprezu od nekog paparacija.

Mnogo usta zive od njihove popularmosti, uspeha, od njihovih terevenki, svadbi....

I svi oni se trebaju zadovoljiti.

Obicno se te pare koje se dobijaju u takvim prilikama daju u dobrotvorne svrhe.

Ocekujem da ce to uraditi i Nole, njemu vredni pokloni nisu potrebni.

Moguce je da je svadbu mogao bolje OSMISLITI, to se moze uvek.

Zavisi mnogo od toga ko ce biti pozvan u svadbu i koliko ce osoba biti....

Recimo, bilo bi za njegove kolege po reketu interesantna jedna svadba u starom srpskom nacionalnom stilu, sa srpskim jelima i srpskim ambijentom...

Nabolje svetske restorane i hotele oni su vec odavno prosli, tamo vise nema za njih nista interesantno.

I mora takodje....

Svadba na nekom starom salasu ili manastiru bi bila za goste, po meni, mnogo atraktivnija.

"o kakvoj onda imtimi pricamo kad je sopstvenu svadbu komercijalizovao?"

Intima u toku odvijanja same svadbe. "Komercijalizovanje" je simbolican cin... pa naravno da je mislio i na svoje fanove sa kojima voli da podijeli iz svog privatnog zivota.

ovde se ne prica o obezbedjenju koje blokira paparace..ovde se prica o gostima.. ne kapiram kako po tvojim recima intimu mogu da naruse dragi gosti?

da je mislio na fanove nije morao da prodaje prava, mogao je da "rentira" par fotografa sto radi svako normalan kad se zeni i bilo bi sasvim dosta fotki za fanove

na shvatam toliku odbranu po svaku cenu cak i kad nije u pravu i kad ne radi kako treba.

sa jedne strane opravdavas oduzimanje mobilnih zbog intime a sa druge odobravas komercijalizaciju svadbe koja narusava intimu.

ovde se ne prica o obezbedjenju koje blokira paparace..ovde se prica o gostima.. ne kapiram kako po tvojim recima intimu mogu da naruse dragi gosti?

da je mislio na fanove nije morao da prodaje prava, mogao je da "rentira" par fotografa sto radi svako normalan kad se zeni i bilo bi sasvim dosta fotki za fanove

na shvatam toliku odbranu po svaku cenu cak i kad nije u pravu i kad ne radi kako treba.

sa jedne strane opravdavas oduzimanje mobilnih zbog intime a sa druge odobravas komercijalizaciju svadbe koja narusava intimu.

Ti upravo radis ono od cega Novak bjezi i ja necu da ti pomazem u tome.

samo ga ti brani..tako si branio i djaju :lol:

Branio Džaju i taj lepo opet došao na svoje staro mesto. :ok:
Znači Ilke je bio u pravu. :manikir:

Ovde se radi o zameni teza, Tabe. Poistovećuješ No1eta sa službom obezbedjenja. Lično mislim da Nole ovaj podatak o oduzimanju telefona ni ne zna. :ok:
To što kažeš da je medijalizovao svadbu. A kako misliš da je mogao drugačije da uradi? To je imidž sveta u kome ti i ja ne pripadamo. To je radio njegov tim pod uticajem sponzora i svega okolo što se u svetu biznisa dogadja i okreće. A sigurnosne momente tu odredjuju stručnjaci. I ne verujem da se trelefoni oduzimaju svakoj zvanici. Lično mislim da se tu radi o gostima iz dedtinjstva pogotovu sa Jelenine strane. A ni No1e tu ne oskudeva.
A tebi lično da kažem. Kad me budeš zvao na svadbu poneću i telefon i fotoaparat da te lovim i posle objavim na Tajnom kanalu. :manikir:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back