SibirskiTigar
Buduća legenda
- Poruka
- 37.417
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
- Kum je njegov drug iz detinjstva Neven Marković, profesionalni fudbaler, član švajcarskog Serveta.A ko je kum?![]()
Za Nadala i Cilica sam siguran (ne racunajuci nase)
Verovatno i Dimitrov sa curom..
- To je uobicajena praksa po svetu, nama je to mozda malo čudno, ali je i lepo dati novac u humanitarne svrhe - nije morao...toliko burzuja ima koji nikad nista nikome ne daju, tako da je to lep gest.jesi cula da su prodali prava za pola miliona $,oko procuri neka slika nista od para![]()
Nisam znala da si pesnikmislim da nema nista od love..procurelo dosta fotki
nego.dobih pp u kome mi kazu da mrzim noleta..ocigledno neki ne kapiraju da dati kritiku ne znaci nekog mrziti
zato sam u cast noleta da pokazem da nemam zle misli prema njemu napravio mali stihic
nema vise stare lole
ozenio nam se drug nole
sad ce zena da vodi glavnu rec
nole je izgubio momacki mec
![]()
Da li neko zna kakvi su No1etovi planovi posle medenog meseca?
Hoce li igrati one velike turnire - ili cekati rodjenje deteta?
Nesto kontam da je prezasicen tenisom i da ga sada interesuju neke druge stvari.
Mislim da će igrati masterse i GS.
Ne verujem da ce praviti neku pauzu (mada bi mu dobro dosla)Uplasila sam se kada je izjavio da ga sada interesuje samo porodica i supruga.
Mada, mi njegovi navijaci, ne mozemo da uticemo na njegove odluke.
Ako odluci da se malo odmori od tenisa, mi tu nista ne mozemo da uradimo.
Ne verujem da ce praviti neku pauzu (mada bi mu dobro dosla)
Fizicki mi deluje iscrpljeno,jedva je izdrzao 5 setova sa deda Rogerom a videli smo kako ga je Rafa slomio u finalu RG.Novak je jedva stajao na nogama i povracao![]()
Cetojevic ili pauza,nema drugeMoraće da vrati Četojevića u tim, da mu da neke nove "Molitve" i "Dijete" da bi mu popravio formu![]()
Moraće da vrati Četojevića u tim, da mu da neke nove "Molitve" i "Dijete" da bi mu popravio formu![]()
Cetojevic ili pauza,nema druge![]()
Kralj ima 33 godine,da je Novak igrao sa Rafom ne bi se lepo proveo...Aha,rekoše neki čiji je ljubimac upravo izgubio finale od nekog koji "nema snage niti forme".
A možda mu i ne treba Četojević,sažalio se na kolege tenisere![]()
Aha,rekoše neki čiji je ljubimac upravo izgubio finale od nekog koji "nema snage niti forme".
A možda mu i ne treba Četojević,sažalio se na kolege tenisere![]()
Kralj ima 33 godine,da je Novak igrao sa Rafom ne bi se lepo proveo...
Sto se videlo u njihova prethodna 4 GS meca,Rafa ga je fizicki slomio u svakom od tih meceva.Tako da ce Novak morati nesto da menja sto se tice fizicke pripreme,Nadal nece nestati sa atp toura (bar se nadam)
Najbolje se vidi ovako:
Poslednja 4 meca na 2 dobijena seta dobio Djovak
Poslednja 4 na 3 dobijena dobio Nadal,nije dobro![]()