Linejna
Veoma poznat
- Poruka
- 10.878
Ne verujem da ce Novak ici u Madrid.
Mozda ce i Rim da propusti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne verujem da ce Novak ici u Madrid.
Ja mislim da pocinje turnir u Bukurestu... ali nema vrhunskih igraca iz prvih deset.
A od vecih turnira valjda Barselona je na redu. Ali Novak nece igrati, posto je ovo njegova tema.
Izgleda da ce sve igrati...Ne verujem da ce Novak ici u Madrid.
Text ne nagoveštava to što si kazao.![]()
Ukoliko sve prođe prema očekivanjima, učešće na mastersu u Madridu, koji počinje 5. maja, ne bi trebalo da dođe u pitanje, baš kao ni nastup u Rimu sedam dana kasnije, odnosno na grend slemu u Parizu. Ipak, treba sačekati kraj aprila, kada prođe period odmora koji su Đokoviću preporučili lekari.
A sada moram da idem.
Novaku zelim da se sto pre oporavi.
A i svima koji su povredjeni.
Eto, ja samoj sebi zelim brz oporavak, kad se niko nije setio da mi ga pozeli...
S obzirom da navijaš za opasnog ništa ti ne verujem... al' ajd srećan oporavakA sada moram da idem.
Novaku zelim da se sto pre oporavi.
A i svima koji su povredjeni.
Eto, ja samoj sebi zelim brz oporavak, kad se niko nije setio da mi ga pozeli...
Pa da,nista mu nije
Ja sam pisao da se folira.A mi kad smo pisali da to nije neka povreda, hteli ste da nas obesite![]()
Tacno onaj scenario koji smo rekli,malo se slegla prasina i naravno stize informacija kako povreda nije ozbiljnije prirodeĐoković: Biću spreman za Madrid
Najnoviji lekarski pregledi pokazali da povreda desne ruke našeg najboljeg tenisera nije ozbiljnije prirode: Sada mi predstoji kraća pauza da bih se potpuno oporavio
http://www.novosti.rs/vesti/sport.296.html:488384-Djokovic-Bicu-spreman-za-Madrid
pa dobro, ne vidim ništa nenormalno i potuljeno ako čoveka boli i ako je zabrinut....srećna sam što će igrati u madridu, naravno.
prisećam se njegove povrede zgloba kad smo igrali u dejvis kupu....i da je i tada izgledalo baš katastrofalno,a posle - sve okznači, novak prosto povrede u prvim danima podnosi malo lošije od ostalih, ne ume da sakriva tu zabrinutost. meni to ne smeta, kao što mi ne smeta ni za jednog drugo tenisera da pokaže da je - čovek.
znam šta znači i jedno i drugo. o tenisu imam pojma bar koliko i tiNemoj te fore "preterana zabrinutost"... znaš li ti šta znači kada polomiš ruku? A šta znači "lakše povređen"?
Pošto već o tenisu nemaš pojma... trebalo bi bar to da znaš![]()