Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja u principu verujem ljudima...
Ako mi neko kaze da ga nesto boli, ja pogledam i vidim sta je u pitanju.
Za Novaka zaista ne znam sta mu se u subotu dogodilo, da li je u pitanju povreda ili nesto drugo.
Znam da je pre tog meca bilo price o nekoj povredi, ali se to u mecevima sa ipak mnogo slabijim protivnicima (daleko od toga da ih potcenjujem...) - nije videlo.
Iskreno, mislim da ne bi folirao povredu.

Nije Novak imao nikakve razloge da simulira povredu. To je najblaže rečeno nekorektna opaska. Novak je danas toliko jak kada je zdrav da zaista ne može niko da mu se suprotstavi. Hteo to neko da prizna ili ne. Slično je i sa Federerom. Još uvek je dovoljno jak da pobedi svakoga kad mu se za to ukaže prilika. Nije uopšte teniser za otpis. Pokazao je to i skokom na ATP listi kada su ga svi otpisivali kad je pao na Osmo mesto.

Ja mislim da pocinje turnir u Bukurestu... ali nema vrhunskih igraca iz prvih deset.
A od vecih turnira valjda Barselona je na redu. Ali Novak nece igrati, posto je ovo njegova tema.
Onda ide Minhen, pa Estoril...
A znam da Madrid pocinje 04.maja, a odmah zatim 11.maja pocinje Rim.

Poslednja izmena:
Text ne nagoveštava to što si kazao. :sad2:

Ukoliko sve prođe prema očekivanjima, učešće na mastersu u Madridu, koji počinje 5. maja, ne bi trebalo da dođe u pitanje, baš kao ni nastup u Rimu sedam dana kasnije, odnosno na grend slemu u Parizu. Ipak, treba sačekati kraj aprila, kada prođe period odmora koji su Đokoviću preporučili lekari.

Ukoliko sve prođe prema očekivanjima, učešće na mastersu u Madridu, koji počinje 5. maja, ne bi trebalo da dođe u pitanje, baš kao ni nastup u Rimu sedam dana kasnije, odnosno na grend slemu u Parizu. Ipak, treba sačekati kraj aprila, kada prođe period odmora koji su Đokoviću preporučili lekari.

Vidi ako ima verzija na češkom da mu zakačiš, možda mu bude jasnije...

Poslednja izmena od moderatora:
pa dobro, ne vidim ništa nenormalno i potuljeno ako čoveka boli i ako je zabrinut....srećna sam što će igrati u madridu, naravno.
prisećam se njegove povrede zgloba kad smo igrali u dejvis kupu....i da je i tada izgledalo baš katastrofalno,a posle - sve ok :) znači, novak prosto povrede u prvim danima podnosi malo lošije od ostalih, ne ume da sakriva tu zabrinutost. meni to ne smeta, kao što mi ne smeta ni za jednog drugo tenisera da pokaže da je - čovek.

pa dobro, ne vidim ništa nenormalno i potuljeno ako čoveka boli i ako je zabrinut....srećna sam što će igrati u madridu, naravno.
prisećam se njegove povrede zgloba kad smo igrali u dejvis kupu....i da je i tada izgledalo baš katastrofalno,a posle - sve ok :) znači, novak prosto povrede u prvim danima podnosi malo lošije od ostalih, ne ume da sakriva tu zabrinutost. meni to ne smeta, kao što mi ne smeta ni za jednog drugo tenisera da pokaže da je - čovek.

Nemoj te fore "preterana zabrinutost" :roll: ... znaš li ti šta znači kada polomiš ruku? A šta znači "lakše povređen"?

Pošto već o tenisu nemaš pojma... trebalo bi bar to da znaš :lol:

Razočaran sam... baš sam mislio da mu je KRALJ uradio fatalit :sad2:

:rotf:

Poslednja izmena od moderatora:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back