Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Veliki pozdrav i tebi ...
0_924e1_ad24ee64_S.gif

Djordje Djokovic: ''I didn't know that Jelena is pregnant. Novak called me a few days ago and told me the news. Of course, I'm happy! I'm proud because a new member of the family is coming.
Novak and Jelena are not burdened by names. Still getting used to the fact that they will become parents, and nothing else is important, except that everything goes right. I can tell you that we all would like to have a baby girl in the family. Our family is missing a female child.''

:D

Djordje Djokovic: ''I didn't know that Jelena is pregnant. Novak called me a few days ago and told me the news. Of course, I'm happy! I'm proud because a new member of the family is coming.
Novak and Jelena are not burdened by names. Still getting used to the fact that they will become parents, and nothing else is important, except that everything goes right. I can tell you that we all would like to have a baby girl in the family. Our family is missing a female child.''

:D

... i nista nije vazno, izuzev toga``... :D

Braca su u Novakovoj senci.
O njima dvojici zaista nista ne znam, niti sta mediji objavljuju u vezi sa njima.
Znam da srednji brat redovno gubi kada ga pozovu na neki ATP turnir, ako i igra - igra u nizim kategorijama, a o Djordju znam jos manje.

Novak se povukao sa Mastersa u Madridu jer nije izlijecio povredu misica podlaktice...

184052593753634ef2a3533329023000_orig.jpg

"Zao mi je zbog samog turnira i svih Spanskih navijaca sto sam morao da se povucem.
Uradio sam sve sto sam mogao kako bih igrao u Madridu, koji je jedan od najvecih turnira u sezoni, ali nazalost upalio mi se misic podlaktice".

Ako Novak tako kaze dobro, (zelim mu da se sto pre oporavi), samo da ne ponavlja Jankov scenario?
Brisite me slobodno, ali znam da Janku nije nista, (povreda pete, ako je i bila, odavno je sanirana), i da ne igra jer zeli da bude uz suprugu i kcerku.
Naravno, razumem ih obojicu. Tako i treba. :heart2:

Ako Novak tako kaze dobro, (zelim mu da se sto pre oporavi), samo da ne ponavlja Jankov scenario?
Brisite me slobodno, ali znam da Janku nije nista, (povreda pete, ako je i bila, odavno je sanirana), i da ne igra jer zeli da bude uz suprugu i kcerku.
Naravno, razumem ih obojicu. Tako i treba. :heart2:

Što lepo Nole ne kaže da hoće na trudničko bolovanje (kao i Janko) i gotovo? :D

To je moja ``teorija zavere``. Delimo je izgleda... :D
Ma ja samo nesto ``fantaziram``, kao Mel Gibson u onom filmu... sa Dzulijom Roberts. :)

Pa hajde realno, Novak kao i većina tenisera trenira od pete ili šeste godine bez prekida..Valjda ima pravo da se malo odmori od tenisa? :D Siguran sam da ga Srđa pritiska sve vreme i da je zbog njega i forsirao taj tempo igranja velikog broja turnira, iako nije morao. Vreme je da Nole počne da se pita u kući a ne njegov ambiciozni otac. Ako hoće da se odmori i da više vremena provede sa Jelenom, to je njegovo pravo.

Naravno, Machony.
Slazem se sa tobom.
Svako ima pravo da sa svojim zivotom radi sta hoce i da snosi posledice ili benefite.
Ako je bilo i ``pritiskanja`` sa oceve strane sto se tice broja odigranih meceva... mislim da to odavno nije slucaj.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back