Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pobjeda ...Idemo dalje Nole MAJSTORE :heart::heart::heart:

1158198455535009979b741083256779_orig.jpg

„Izgubio sam samo dva gema u prva dva meča.
Teško da može da bude bolje od ovoga, to je sigurno. Međutim, ne želim da se zanosim. Igram sa dosta samopouzdanja.
Stigao sam posle sjajnih igara u Americi na tvrdoj podlozi i želim da nastavim sa ovakvim igrama“.
"To je još jedan specijalista za igru na šljaci.
Već imam raznovrsnost u igri, što je ključna komponenta za uspeh na ovoj podlozi.
Moram da budem u stanju da podjednako igram u odbrani i napadu. Na tome sam dosta radio u prva dva kola".

http://www.b92.net/sport/tenis/vesti.php?yyyy=2014&mm=04&dd=17&nav_id=837977

Novak u dva meča izgubio samo 2 gema. Ostali favoriti muku muče. Federer samo protiv Rosola izgubio 5 gemova. Rafa je malo bolji u tome. Ostali favoriti čak gube. Pao je i Berdih. :lol:

Vidim da vas trojica imate izvrsno pamćenje kad se sećate svakog poena koji je Novak izgubio i još ih prikazujete kroz klipove.
Inače, pamte se i nokauti još kako. Bole protivnika a još više njegove navijače. :lol:

Pa ti sad porediš ubedljive pobede Novakove protiv nekih anonimusa sa nekim istorijskim mečevima :D Uozbilji se malo :D

NOVAK... Svaki udarac je bio bolan...

dokovic-svaki-udarac-je-bio-bolan-slika-369501.jpg

"Razočaran sam što nisam mogao da igram dobro kao da sam dovoljno zdrav.
Od kraja prvog seta, pa kroz cio drugi, svaki udarac je bio bolan, a pogotovo tokom servisa.
Nisam mogao da pružim više od ovoga"
"Šteta je da na ovakom velikom turniru u završnici takmičenja, kada se sastajete protiv Federera.
Ne možete da igrate na visokom nivou, jer vam neka sporedna stvar oduzima svu energiju i trud"
"Povredu zgloba vučem već 10 dana, ali sam pokušao da ne razmišljam i ne pričam o tome.
Uradio sam sve što sam mogao tokom tog perioda da se zaliječim.
Bio sam na ljekovima svaki dan, radio sam različite terapije, primao injekcije, ali nije uspjelo",
"Nisam želio da predam meč, jer bi ljudi onda počeli da pričaju razne stvari o meni...
To je glavni razlog.
Ovim sam pokazao moju snagu ili šta god da sam to imao.
Jednostavno sam želio da ostanem do kraja na terenu"

Pa da,jos ce malo zavlaciti masu kako ide po nekim terapijama a onda kada se slegne situacija nekoliko dana pred Madrid objavice kako povreda nije bila ozbiljnije prirode i naravno nece nista propustiti :D

Jes namazan ovaj Novak :lol:
Još jedna opcija postoji. Elem, pošto bi stvarno ispalo SMEŠNO da se pojavi u Madridu posle svega, možda se čak i ne pojavi uopšte.
Ipak, ne brani nijedan bod + setimo se prošle šta je bilo... navijači... psovanje... Ne sme možda da se pojavi u Madridu pa eto glumi :D
E sad, ako propusti i Rim onda ću priznati da sam se opasno ogrešio o No2aka :D

Još jedna opcija postoji. Elem, pošto bi stvarno ispalo SMEŠNO da se pojavi u Madridu posle svega, možda se čak i ne pojavi uopšte.
Ipak, ne brani nijedan bod + setimo se prošle šta je bilo... navijači... psovanje... Ne sme možda da se pojavi u Madridu pa eto glumi :D
Hmmm,u pravu si...prosle godine ga je Dimitrov zgromio u prvom kolu :D

I u tom mecu je glumio povredu ako se secas.Kada je Grigor krenuo da leti po terenu No2ak uzeo medicinski time out,tu je publika i krenula da zvizdi :lol:

Poslednja izmena:
Pa da,jos ce malo zavlaciti masu kako ide po nekim terapijama a onda kada se slegne situacija nekoliko dana pred Madrid objavice kako povreda nije bila ozbiljnije prirode i naravno nece nista propustiti :D

Jes namazan ovaj Novak :lol:

Hmmm,u pravu si...prosle godine ga je Dimitrov zgromio u prvom kolu :D

I u tom mecu je glumio povredu ako se secas.Kada je Grigor krenuo da leti po terenu No2ak uzeo medicinski time out,tu je publika i krenula da zvizdi :lol:

Slažem se, neće smeti da se pojavi tamo, što zbog "povrede", što zbog publike koja bi ga dočekala na nož zbog kočijaškog ponašanja :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back