- Poruka
- 820
Imaju oni vec svog kandidata. Konkurs je proforme samo. Os da se kladis samnom da ce da bude neka crnogorka?Ma nece me sigurno priminiti, vazno je pokusati...
... mozda ce igrati turnir u Nici?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imaju oni vec svog kandidata. Konkurs je proforme samo. Os da se kladis samnom da ce da bude neka crnogorka?Ma nece me sigurno priminiti, vazno je pokusati...
... mozda ce igrati turnir u Nici?
Imaju oni vec svog kandidata. Konkurs je proforme samo. Os da se kladis samnom da ce da bude neka crnogorka?![]()
Ne smem da se kladim sa tobom, jer znam da si u pravu![]()
.
Da te predlozimo za savetnika? Sa arvenom ces biti u njegovoj firmi na cenjenim pozicijama.A mi cemo imati protekcije.
![]()
Nego da pitam jel se bris bodovi igracu od prosle godine ako ponovi isti uspeh? mislim ako na primer je neko osvojio neki turnir prosle godine i ove godine ga OPET osvoji da li ce ostati na istom broju poena ili ce mu se ovogodisnji dodati bez skidanja proslogodisnjih??? isto i za slucaj na primer ispadanja u 1/8 finala dve godine uzastopno?
Moze...samo...da li bi bilo dobro sastaviti mene i arvenu...
NE...ako osvoji isti turnir koji je osvojio i prosle godine...BODOVI OSTAJU...NE MRDA NI GORE NI DOLE...
Sto se mene tice, Borise, mozemo da se ``sastavimo`` sta god to znacilo, a sigurno ne znaci ono sto sam prvo pomislila![]()
![]()
Sala mala, izvini, ali bilo je jace od mene![]()
Parodija
Parodija
Nisam pozvana cak ni na razgovor
Hvala vam svima koji ste mi pozeleli srecu.
Nema veze, idemo dalje.
Hahahahahahahaha...najkrvaviji su kada mu beba-Federer kaže "I da konačno prestaneš da pipaš pelene na meču"![]()
![]()
![]()
Povod za ovako maštanje ima osnova u realnosti. Istina, davnašnjoj. Drejper je je 2006. pokušavao da Đokovića privoli da nastupa za Veliku Britaniju, ali je naš najbolji teniser ostao dosledan svojoj želji da nastupa isključivo za Srbiju. Britancima to i danas teško pada.
Gde nalazite bas se pitam ove smesne klipove???
I gde nam je Duskica??? Fali mi! Duskiceeeeee, srce, gde si?