Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

pre svega hvala za ovaj tekst na osam stranica koji se cita u jednom dahu . nasao bih ga i sam no bilo bi potrebno vreme , kojeg je uvek
malo....ono sto sam ja najvaznije izvukao iz teksta je da je NOLE novo lice nove Srbije . lice kakvo bi Srbija trebala da ima u buducnosti .
Srbija koje niko ne treba da se stidi vec naprotiv ponosi / o tome znamo pomalo mi sto smo dugo ''napolju'' /. bravo za tekst i bravo za NOLETA .

530568e1e667421dbb64a5669910e335.gif
29414d650646f521b25bfd45e76e29b8.gif
29414d650646f521b25bfd45e76e29b8.gif

rodjendan2nx7.jpg

Nole Novace imas srce najace....:heart::heart::heart:

Poslednja izmena:
N o v a k duvao svecice u Ambasadi Srbije u Parizu...:heart::heart::heart:

144295_tenis-foto-fonet-13_ig.jpg

Torta je docekala Novaka koji je u nedelju napunio 24 godine.
Nole nije imao problema da izadje na kraj sa svecicama, i oduvao ih je kao sto to cini sa protivnicima ove sezone.

Slavlje su uvelicali i Viktor Troicki, Janko Tipsarevic, Nenad Zimonjic, Ana Ivanovic i Bojana Jovanovski. Izostala je jedino Jelena Jankovic koja je jedina bila zauzeta prvog dana Rolan Garosa.
Jelena je u tom vremenu eliminisala Alonu Bondarenko.

144296_tenis-foto-fonet-14_ig.jpg

Poslednja izmena:
Najpoznatiji Srbin na svetu” u editorijalu junskog izdanja američkog modnog magazina „Vog”.

Priča o srpskom teniseru u junskom izdanju magazina „Vog” objavljena je pod naslovom "Hot Shot Novak Djokovic" i u njoj ćete saznati da je Nole „ozbiljna pretnja Nadalu i Federeru”, i videti kako je teniser u kupaćem kostimu pozirao modnom fotografu Normanu Džinu Roju.

Magazin za Novaka piše da je on „najpoznatiji Srbin na svetu”, da je „toliko vreo, i na terenu i uživo, da čak i rodni Beograd sme da poseti samo na brzinu, kako ga zemljaci ne bi rastrgli”, ali i da je „prešao dalek put od nezrelog klinca koji bi ponekad zasijao na terenu, a češće se šalio”.

Novinar magazina „Vog” dodaje da je „Nole u izvrsnoj formi - žestok, brz, snažan i u napadu i u odbrani”, da je njegov engleski odličan i da govori četiri jezika, ali da u pisanju (pošto je Nole sam morao da napiše reč-dve za magazin), nije vešt. „Licem u lice - to je druga priča. Siguran je u ono što govori”.

„Đoković stvarno voli svoj posao. Tenisom je želeo da se bavi od kad je imao sedam godina. Voli taj srednjovekovni viteški aspekt tenisa, nadmetanje, ludu hrabrost”.

(Mondo)

Neupitno je da NOLE prolazi kroz svoje najbolje razdoblje zivota i karijere (: ...danas sam pogledao 4 emisije o njemu...postao je totalni hit u svijetu sporta.
Pocevsi od Mats Wilandera koji danas rece da JE JEDNOM REKAO DA CE NOLE kad tad postati br. 1 ...koji je totalno zanemario pricu o njegovom miljeniku Soderlingu...pa do SF ( Svicarske nacionalne televizije )...jednostavno je kompletna svjetska javnost primorana da mu oda pocast...sto tim sto je postao miljenik kod publike sto radi rezultata koje nize. Svicarci su veceras pustili tako jedan dobar dokumentarac o NOLETU u kojem su i Nadal i Federer stavljeni u treci plan...odavsi mu priznanje da je trenutno najbolji.

Ono sto mi je izuzetno drago je da njegovi USPJESI primoravaju svjetsku javnost da pise samo o njemu...od 15 anketiranih prolaznika je svih 15 reklo da je NOLE najveci favorit za osvajanje RG-a...e ako je tako...onda ti MAJSTORE zelim sve najbolje na tom putu.

Neka te sreca prati...

Neupitno je da NOLE prolazi kroz svoje najbolje razdoblje zivota i karijere (: ...danas sam pogledao 4 emisije o njemu...postao je totalni hit u svijetu sporta.
Pocevsi od Mats Wilandera koji danas rece da JE JEDNOM REKAO DA CE NOLE kad tad postati br. 1 ...koji je totalno zanemario pricu o njegovom miljeniku Soderlingu...pa do SF ( Svicarske nacionalne televizije )...jednostavno je kompletna svjetska javnost primorana da mu oda pocast...sto tim sto je postao miljenik kod publike sto radi rezultata koje nize. Svicarci su veceras pustili tako jedan dobar dokumentarac o NOLETU u kojem su i Nadal i Federer stavljeni u treci plan...odavsi mu priznanje da je trenutno najbolji.

Ono sto mi je izuzetno drago je da njegovi USPJESI primoravaju svjetsku javnost da pise samo o njemu...od 15 anketiranih prolaznika je svih 15 reklo da je NOLE najveci favorit za osvajanje RG-a...e ako je tako...onda ti MAJSTORE zelim sve najbolje na tom putu.

Neka te sreca prati...
:ok::ok::ok:

Sreca prati hrabre.:heart:

Jedna jako simpaticna izjava Mardi Fish-a...

“Koliko, zapravo, možete da imate slabosti ako ste član trija najboljih na svetu? Vrućina mu je smetala, servis ga možda i nije najbolje služio, a ponekad mu je forhend bio slabiji udarac. Izdržljivost nije bila na vrhunskom nivou, ali sada je sve to na neverovatno visokom nivou. Onda se govorilo da nema šanse da svoj niz nastavi na šljaci. Pa da neće dobiti Nadala. ‘Dva puta? Ma nema šanse’. Zatim 'Neće osvojiti Rim, tamo je podloga prespora, neće dobiti Nadala'. A dobio ga je dva puta i to bez izgubljenog seta. Uradio je to i u Majamiju, po vrućini na kojoj se Nadal najbolje snalazi. Jednostavno, Novak nema slabosti. Igrao sam sa njim u Majamiju, na podlozi koja mi odgovora, ali se on iz situacija u kojima se teniseri obično brane - jako brzo transformisao u onoga koji napada. To radi bolje od bilo koga sa kojim sam igrao u poslednje vreme. Taj momak jednostavno tenisku lopticu vidi kao da je u pitanju lopta za plažu”, zaključio je Mardi Fiš kog je Đoković u Majamiju preslišao sa 6:3, 6:1.

Novak dobija od svojih sponzora u slucaju osvajanja Rolan Garosa ukupno 120 miliona eura! :sad2:
Mislim da to nikad niko nije dobio. :ok:

Brate, za ovakvu reklamu kakvu NOLE sada navlaci je i to pristojno...vidis li ti da nema novina koje ne napisnu njegovo ime u oba izdanja ( ujutro i navece )

Federerovo bogatstvo se procjenjuje na 500 000 000 EVRICA :sad2: ...

Izracunaj Novakov koeficijenat zarade ove godine i videces da ce ga stici za dve do tri godine najkasnije. :ok:

+ - 5 000 000 je zaradio do sada...u ovoj godini...
Mora se NOLE jos mnogo pomuciti da bi stigao do to nivoa...stvar je sto su ti milionski honorari u trajanju od 5 - 15 godina...tako da ce biti tesko...
Federer je ulovio sami krem sponzora...Mercedes, tada Longines, sada Rolex, CS tj Credis Swiss, Lind ( cokoladna industrija ), Wilkinson, licna linija Nike-a itd...on je napravio poslovno carstvo...tesko ce ga ko stici...

+ - 5 000 000 je zaradio do sada...u ovoj godini...
Mora se NOLE jos mnogo pomuciti da bi stigao do to nivoa...stvar je sto su ti milionski honorari u trajanju od 5 - 15 godina...tako da ce biti tesko...
Federer je ulovio sami krem sponzora...Mercedes, tada Longines, sada Rolex, CS tj Credis Swiss, Lind ( cokoladna industrija ), Wilkinson, licna linija Nike-a itd...on je napravio poslovno carstvo...tesko ce ga ko stici...
To je od turnira. A sponzorski honorari? Ma tu ne moze niko da izracuna tacno. Kladim se u svu imovinu koju imam da ce ove godine potuci sve rekorde sto se tice zarade koju je i jedan teniser ikada imao u jednoj godini. Uslov je da se ne povredi. :ok:

Lady Gaga: Nole je moj heroj

Nakon što je ponovo savladao Rafael Nadala na nedavno završenom mastersu u Rimu, Lady Gaga nije odoljela da Novaku Đokoviću oda počast putem “Twittera”, putem kojeg je prati više od 10 miliona fanova.

" Nole je moj heroj, takođe! Naprijed Novače, naprijed! - napisala jeLady Gaga samo nekoliko minuta po završetku spektakularnog meča,piše blic. Poznato je da Lady Gaga i nije baš sportski tip, ali voli pobjednike u svim domenima, te stoga ne čudi što je među svoje heroje svrstala i srbijanskog tenisera.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back