- Poruka
- 2.346
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja cestitam Noletu dvadeset cetvrti rodjendan!
Svaku srecu u zivotu i jos puno mastersa i GS-va zelim...
Neka ga prati dobro zdravlje i sreca junacka!
Neupitno je da NOLE prolazi kroz svoje najbolje razdoblje zivota i karijere (: ...danas sam pogledao 4 emisije o njemu...postao je totalni hit u svijetu sporta.
Pocevsi od Mats Wilandera koji danas rece da JE JEDNOM REKAO DA CE NOLE kad tad postati br. 1 ...koji je totalno zanemario pricu o njegovom miljeniku Soderlingu...pa do SF ( Svicarske nacionalne televizije )...jednostavno je kompletna svjetska javnost primorana da mu oda pocast...sto tim sto je postao miljenik kod publike sto radi rezultata koje nize. Svicarci su veceras pustili tako jedan dobar dokumentarac o NOLETU u kojem su i Nadal i Federer stavljeni u treci plan...odavsi mu priznanje da je trenutno najbolji.
Ono sto mi je izuzetno drago je da njegovi USPJESI primoravaju svjetsku javnost da pise samo o njemu...od 15 anketiranih prolaznika je svih 15 reklo da je NOLE najveci favorit za osvajanje RG-a...e ako je tako...onda ti MAJSTORE zelim sve najbolje na tom putu.
Neka te sreca prati...
Oni blage veze nemaju. Slicne koeficijente su imali i u Madridu i u Rimu. Ala ce da pucaju kladionice ako ovako nastave da potcenjuju Novaka. Danas je Nadal jeeeeedva pobedio Iznera sa 3:2. Nole je svoj prvi mec dobio glat sa 3:0Kralionicari nuce sldece kvote za osvajaca RG-a...
1.75 - 2.10 - Rafael Nadal
2.15 - 2.30 - Novak Djokovic
Novak dobija od svojih sponzora u slucaju osvajanja Rolan Garosa ukupno 120 miliona eura!
Mislim da to nikad niko nije dobio.![]()
Izracunaj Novakov koeficijenat zarade ove godine i videces da ce ga stici za dve do tri godine najkasnije.Brate, za ovakvu reklamu kakvu NOLE sada navlaci je i to pristojno...vidis li ti da nema novina koje ne napisnu njegovo ime u oba izdanja ( ujutro i navece )
Federerovo bogatstvo se procjenjuje na 500 000 000 EVRICA...
Izracunaj Novakov koeficijenat zarade ove godine i videces da ce ga stici za dve do tri godine najkasnije.![]()
To je od turnira. A sponzorski honorari? Ma tu ne moze niko da izracuna tacno. Kladim se u svu imovinu koju imam da ce ove godine potuci sve rekorde sto se tice zarade koju je i jedan teniser ikada imao u jednoj godini. Uslov je da se ne povredi.+ - 5 000 000 je zaradio do sada...u ovoj godini...
Mora se NOLE jos mnogo pomuciti da bi stigao do to nivoa...stvar je sto su ti milionski honorari u trajanju od 5 - 15 godina...tako da ce biti tesko...
Federer je ulovio sami krem sponzora...Mercedes, tada Longines, sada Rolex, CS tj Credis Swiss, Lind ( cokoladna industrija ), Wilkinson, licna linija Nike-a itd...on je napravio poslovno carstvo...tesko ce ga ko stici...