Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Američka turneja je pod znakom pitanja.
Jedino na podmukao način ga mogu zaustaviti i ne sumnjam da će zatvoriti sve grend slemove i opet uvesti zabranu jer se nije cepio...ali ništa im to ne znači taj kukavičluk gleda celi svet.Jadno i bedno rade.Čovek bre pošteno rekao neću se cepiti!
A svi drugi imaju potvrde da su se cepili!!!
Velika razlika izmedju njega i njih u svim životnim segmentima.

I meni je ok slicnog je mentaliteta ne ko oni drkosi nadal i federer
Klasični ljigavci ta dvojica.Zasluženo će mu gledati u leđa celi život....
Neki pokazali da su cepili a nisu :lol:
Večina ima potvrde da igraju turnire...i gle čuda niko se Novaku u ime drzave nije izvinio danas?
Fuj!
Bar ste mogli reci izvini pogresili smo.

Američka turneja je pod znakom pitanja.
.
Просто је нестварно у какву спрдачину се претворила "ленд ов д фри".

Док на јужној граници у САД улазе милиони јужноамериканаца без "вакцине", једном (и јединственом) Новаку Ђоковићу се не дозвољава улаз у ту менталну септичку јаму.

Иако је и научно и емпиријски доказано да "вакцина":

а) не спречава заражавање;
б) не спречава обољевање и
в) не спречава ширење заразе.

то је остало као услов да се тамо уђе.

Очигледно их не интересују научно доказане чињенице већ и даље одржавају некакву идеолошку догму, без икакве конзистентности и супротно материјалним и научним доказима који су сви против овакве идеолошке идиотарије.

Да ми је пре пар година неко рекао да ће нешто овакво да се деси у САД, ладно бих му сасуо у фацу да је луд...

.

Svetski mediji SRAMNO ispratili uspeh NAJBOLJEG SVIH VREMENA!​

Svetski mediji nemo ispratili istorijski podvig Novaka Đokovića​

Proslavljali su svetski mediji titule Rafaela Nadala i Rodžera Federara kao u transu. Danas, kada "mala" Srbija slavi titulu Novaka Đokovića, svet miruje. Makar veći deo! Izuzev torinskog "Tutosporta" većina najpoznatijih planetarnih medija poprilično je rezervisana uprkos činjenici da je Đoković od danas i zvanično GOAT.

Iako mu zvanje najvećeg svih vremena nikada neće biti zvanično dodeljeno, ono što je danas uradio svojevrsna je potvrda za to. Ipak, ni to nije bilo dovoljno da se pojedini mediji dive Đokoviću..
- Đoković ušao u Nadalov Olimp - bio je naslov španske Marke.

- Đoković ima sve - stoji u naslovu AS-a.
Katalonci su još "gori" od španskih medija. Gotovo da nema reči o tituli Novaka Đokovića, a čitav fokus je usmeren ka osveti za to što prošle godine nije mogao da igra u Melburnu i Njujorku.

- Đokovićev revanš, deseta titula za nastavak lova na Nadala i svrgavanje Alkaraza - navodi Mundo Deportivo.

Francuski Lekip je u dve reči objasnio stanje stvar i - NA VRHU!
Italijani su bili nešto naklonjeniji Novaku Đokoviću. Posebno pomenuti Tutosport.

- Kralj Đoković! Osvojio Australiju, stigao Nadala i preuzeo prvo mesto - stoji u naslovu Tutosporta.

Milanska Gazeta dela Sport ima zanimljivu maštu budući da je Australijan open bio deo Đokovićevog plana!?

- Đoković – misija uspešna: Preko Cicipasa do 10. titule Australijan Opena - navodi se u naslovu Gazete delo Sport.

Ipak, čini se da je najdalje otišao Bild. Nemački portal je objavio vest o Novaku Đokoviću uz naslov "Đoković ima Nadalov rekord", a koliko su oduševljeni istorijskim uspehom srpskog tenisera govori činjenica da je pozicioniran daleko od vrha pa čak i ispod kečera... Verovali ili ne, a za one koji ne veruju evo i dokaza!

659798_bild_iff.jpg

Ogromno poštovanje Novaku Đokoviću ukazali su hrvatski mediji budući da je tamošnji "Index" zatrpan vestima o srpskom teniseru. Na portalu je postavljena i anketa u kojoj ljudi mogu glasati da li je Đoković najbolji svih vremena!

Informer

.
Просто је нестварно у какву спрдачину се претворила "ленд ов д фри".

Док на јужној граници у САД улазе милиони јужноамериканаца без "вакцине", једном (и јединственом) Новаку Ђоковићу се не дозвољава улаз у ту менталну септичку јаму.

Иако је и научно и емпиријски доказано да "вакцина":

а) не спречава заражавање;
б) не спречава обољевање и
в) не спречава ширење заразе.

то је остало као услов да се тамо уђе.

Очигледно их не интересују научно доказане чињенице већ и даље одржавају некакву идеолошку догму, без икакве конзистентности и супротно материјалним и научним доказима који су сви против овакве идеолошке идиотарије.

Да ми је пре пар година неко рекао да ће нешто овакво да се деси у САД, ладно бих му сасуо у фацу да је луд...

.
Naucno je dokazao licno Nestorovic uz pomoc google-a :D

Ja da sam Nolo, ne bi mene videle te demonske zemlje, samo u Kini i Rusiji bih nastupao. I u Srbiji, naravno :D

Đoković je najbolji svih vremena, to kaže statistika.
.
Новак је најбољи свих времена када га гледаш на терену. Пустите статистику.

Нестварно је како је добио ово финале које је Циципас одиграо изнад својих могућности.

У неким разменама сам гледао како Новак подучава Циципаса вештинама врхунског тениса и то само зато што би Новак добио поен.

Да је те поене добио Циципас, што је ладно могло да се деси, рекао бих да Циципас подучава Новака врхунском тенису.

Једно од најбољих финала које сам гледао иако резултат тако не показује и изгледа да је Новак глатко добио.

Није тако. Други и трећи сет је добио у два тајбрејка које је Циципас катастрофално одиграо.

Све остало што је Циципас данас одиграо било је на врхунском нивоу.

.

Naucno je dokazao licno Nestorovic uz pomoc google-a :D

Ja da sam Nolo, ne bi mene videle te demonske zemlje, samo u Kini i Rusiji bih nastupao. I u Srbiji, naravno :D
.
Наведи ми један сувисли разлог да се неко данас вакцинише против ковид19.

Нисам жив да чујем...

ПС. Везано за причу коју смо имали на другој теми, порез је негде око 4К дин. годишње.

.

.
Наведи ми један сувисли разлог да се неко данас вакцинише против ковид19.

Нисам жив да чујем...

ПС. Везано за причу коју смо имали на другој теми, порез је негде око 4К дин. годишње.

.
Razlog? Ljudi koji su bili nevakcinirani su vise umirali nego vakcinisani. Meni sasvim dovoljan razlog. I to iz prve ruke pisem. Znam troje nevakcinisanih koji su umrli ili su zaglavili u bolnici nekoliko meseci. A kod vakcinisanih su bili mnogo blazi simptomi.

Razlog? Ljudi koji su bili nevakcinirani su vise umirali nego vakcinisani. Meni sasvim dovoljan razlog. I to iz prve ruke pisem. Znam troje nevakcinisanih koji su umrli ili su zaglavili u bolnici nekoliko meseci. A kod vakcinisanih su bili mnogo blazi simptomi.
Svejedno ce riknuti od bolestina koje su im putem vakcina uvalili,zapravo i nije poenta da riknu,poenta je da obole i spavaju u apoteci

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back