Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Razlog? Ljudi koji su bili nevakcinirani su vise umirali nego vakcinisani. Meni sasvim dovoljan razlog. I to iz prve ruke pisem. Znam troje nevakcinisanih koji su umrli ili su zaglavili u bolnici nekoliko meseci. A kod vakcinisanih su bili mnogo blazi simptomi.
.
Очигледно не пратиш незабележен пораст смртних случајева у земљама у којим је највише вакцинисаних.

According to a report Wednesday in the Wall Street Journal, US life insurance companies saw nearly a 40 percent rise in death benefit claims in the third quarter of 2021 compared to the pre-pandemic baseline, the largest such increase (so far) in the coronavirus pandemic.
.
И превод:
Према извештају објављеном у среду (23.2.22.) у Волстрит џорналу, америчка осигуравајућа друштва су запазила скоро 40 процената пораста смртних случајева у трећем кварталу 2021. у поређењу са периодом пре пандемија, највећи пораст (до сада) током пандемија вируса корона.

Према свим статистикама, нико испод 65 година нема потребе да излаже свој организам једном експерименту који је према свим показатељима једноставно пропао, са несагледивим последицама.

Присиљавати Новака Ђоковића и ту категорију људи која има своје комплетне медицинске тимове око себа је потпуно лудило и иживљавање које ће на крају да доживи своје срамотно разобличавање, какво се данас десило у Мелбурну, после прошлогодишњег скандала.

.

.
И још нешто да додам.

Не знам где сте претили меч, ја на Еуроспорт1 Србија.

Као и ранијих година, невероватно је колико су коментатори ван догађаја и једноставно сметају у праћењу.

Све време сам имао осећај да гледам меч, а поред мене седи неки рођак који чита наглас новине произвољно бирајући чланке из новина и при том користи неки тениски статистички алманах сиз којег ми чита безброј бескорисних и ирелевантних података.

Тако сам данас (по ко зна који пут) сазнао колико је гренслемова освојила Крис Еверт, а колико Серена Вилијамс, па кога је све Новак победио у финалима, па кога је Циципас све побеђивао, успут сам (такође ко зна који пут) чуо препричану анегдоту како је Новак заборавио да је играо финале са Циципасом, па да се Санија Мирза пензионисала након овогодишњег финала у дубловима и на крају да је извесна Ана Марић подбацивала новчић на неком мечу који је Новак играо. И ово је само мали приказ бескорисних и непотребних података којим смо засути током историјског финала једног од највећих тениских турнира.

Просто је несхватљиво колико су се коментатори, уместо да буду део догађаја, игре и атмосфере и указују на неке битне тренутке меча, издигли изнад самог догађаја и себе изузели из елементарних правила игре.

По ко зна који пут смо доживели да док играч тапка лопту припремајући се за сервис, коментатор блебеће како је Ана Марић бацала новчић и ту сторију не прекида ни док трају размене у важним поенима.

Да ли они схватају, да ако би седели у публици били би моментално избачени са терена.

Мсм, ако цео стадион ћути, УМУКНИ ИДИОТЕ!!!

Не разумем зашто је толико тешко да се прихвати ово једноставно правило.

Када тенисер почне са припремом за сервис сви ћуте. Ако неко то не поштује, бива опоменут, а касније и избачен са терена.

Такав је тенис, али наши коментатори то једноставно игноришу и настављају свој бесмислени вербални терор.

Мислим да би требало увести редаре и у коментаторске ложе, па ко не поштује правила да добије ногу у задњицу и ван...

.

.
И још нешто да додам.

Не знам где сте претили меч, ја на Еуроспорт1 Србија.

Као и ранијих година, невероватно је колико су коментатори ван догађаја и једноставно сметају у праћењу.

Све време сам имао осећај да гледам меч, а поред мене седи неки рођак који чита наглас новине произвољно бирајући чланке из новина и при том користи неки тениски статистички алманах сиз којег ми чита безброј бескорисних и ирелевантних података.

Тако сам данас (по ко зна који пут) сазнао колико је гренслемова освојила Крис Еверт, а колико Серена Вилијамс, па кога је све Новак победио у финалима, па кога је Циципас све побеђивао, успут сам (такође ко зна који пут) чуо препричану анегдоту како је Новак заборавио да је играо финале са Циципасом, па да се Санија Мирза пензионисала након овогодишњег финала у дубловима и на крају да је извесна Ана Марић подбацивала новчић на неком мечу који је Новак играо. И ово је само мали приказ бескорисних и непотребних података којим смо засути током историјског финала једног од највећих тениских турнира.

Просто је несхватљиво колико су се коментатори, уместо да буду део догађаја, игре и атмосфере и указују на неке битне тренутке меча, издигли изнад самог догађаја и себе изузели из елементарних правила игре.

По ко зна који пут смо доживели да док играч тапка лопту припремајући се за сервис, коментатор блебеће како је Ана Марић бацала новчић и ту сторију не прекида ни док трају размене у важним поенима.

Да ли они схватају, да ако би седели у публици били би моментално избачени са терена.

Мсм, ако цео стадион ћути, УМУКНИ ИДИОТЕ!!!

Не разумем зашто је толико тешко да се прихвати ово једноставно правило.

Када тенисер почне са припремом за сервис сви ћуте. Ако неко то не поштује, бива опоменут, а касније и избачен са терена.

Такав је тенис, али наши коментатори то једноставно игноришу и настављају свој бесмислени вербални терор.

Мислим да би требало увести редаре и у коментаторске ложе, па ко не поштује правила да добије ногу у задњицу и ван...

.
"Mute" i resen problem.

.
Просто је нестварно у какву спрдачину се претворила "ленд ов д фри".

Док на јужној граници у САД улазе милиони јужноамериканаца без "вакцине", једном (и јединственом) Новаку Ђоковићу се не дозвољава улаз у ту менталну септичку јаму.

Иако је и научно и емпиријски доказано да "вакцина":

а) не спречава заражавање;
б) не спречава обољевање и
в) не спречава ширење заразе.

то је остало као услов да се тамо уђе.

Очигледно их не интересују научно доказане чињенице већ и даље одржавају некакву идеолошку догму, без икакве конзистентности и супротно материјалним и научним доказима који су сви против овакве идеолошке идиотарије.

Да ми је пре пар година неко рекао да ће нешто овакво да се деси у САД, ладно бих му сасуо у фацу да је луд...

.
Politika im zaustaviti Srbina da bude najbolji u istoriji...da je škot ili Swicarac ne bi pravila vazila...Treba bre da mu upišu u titule svuda gde mu nisu dali.Jadni su i bedni....on je šampion pa je šampion i bez tih bolesnih uslova....Njihove politike tonu,i kad tad ce debelo potonuti.
Sledi ljubljenje krosnji drveta u melburskom parku pa posle obilazak bosanskih piramida.
Kruna za kralja

Screenshot_20230129-195310.png

NAJZGODNIJA HRVATICA SE JAVNO OBRATILA NOLETU! Svojom porukom SRPSKOM TENISERU ŠOKIRALA mnoge​

hrvatica čestitala noletu.jpg

Atraktivna navijačica postala je poznata širom sveta nakon Svetskog prvenstva u Kataru

Srpski teniser Novak Đoković ispisao je istoriju danas u Melburnu, pošto je po 10. put u karijeri osvojio Australijan open.

Novak je u finalu pobedio Stefanosa Cicipasa, a nakon meča, na račun srpskog asa stižu čestitke sa svih strana sveta.
Noletu su poruke podrške stigle sa svih strana, a najemotivnija stiže od porodice Siniše Mihajlovića.

Novakova pobeda obradovala je i članove Mihine porodice, pa je tako Sinišin brat Dražen objavio fotografiju iz bolnice kada je Novak došao Mihi u posetu.
- Veliki Nole, čestitamo šampione! - poručio je Dražen, a sama poruka uz fotku mnogima će naterati suze na oči.

Pored ove čestitke Noletu, još jedna se izdvojila.

Tako je na red došla i najpoznatija hrvatska navijačica, Ivana Knol, koja je na svom Instgaramu objavila Đokovićevu sliku uz komentar:

- Bravo majstore - napisala je Ivana

1323389_knol-ol_ff.jpg

SD

https://www.google.com/amp/s/www.ku...vca-zaradio-novak-djokovic-posle-osvajanja-ao

Nakon svega prosle godine eto "pao mu kamen sa srca" sto se kaze pokazao emocije plus ogromna kolicina para stize od pobede (uz onu koja ide od ugovora sa markama koje nosi te reklamira tako koja se ne spominje).

Svima nam zelim sa ove teme (vama meni) plus onima koji citaju da imamo dovoljno para srece zdravlja razloga da se osećamo kao on danas u nasim zivotima sa nama bitnim dostignucima uz nekog kome smo bitni zbog nas samih.
Da nas svima "padne kamen sa srca" kada resimo ono sto nas muci ` da se s
osecamo izvanredno te svako ima svog Djokovica (podrska sigurnost obezbedjenost finansijska emotivna u svakom smislu) kao sto je on svojim bliznjima.

Poslednja izmena:
Sad nek grickaju nokte oni sponzori koji su ga otkacili
Supci su to,jos danas ce ga zvati da vrate sponzorstvo a on ce im kao pametan momak uzeti lovu kako i dolikuje.
Nego ovi Australci onako malo seljacine,mogli su bar poslati nekog stakora u ime vlade Australije da se izvini coveku za ono lani.
Da je sampion to zna celi svet ali isto tako svi znaju sada da su oni smradovi na kvadrat.Zbog 3 m2 politike ne mogu progutat ponos.
Pravi smekeri kazu "izvini brate preterasmo"lani.Ma jok oni nagutali se gramofosnikih ploca i zahvaljuju sponzorima i kiselih laznih osmeha reda radi daju Noletu trofej!
A ispred arene se kolo razbacilo...odgovor za ono divljastvo 2022.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back