Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 237.861
Znao sam da je rutinska pobeda iako rezultatom izgleda tesno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mnogo su ga zeznuli i maltretirali prošle goodine....Kolika je zelja bila da osvoji ovaj turnir vidi se po njegovoj reakciji sada.
Više će da ih boli da im uzima titule i pare nego da ne dolazi..Дакле овако... Био сам за то да након прошле године никад више не крочи у Аустралију. Сад, кад је већ овако испало, кад је „зарадио” и десету титулу и да му поставе бисту пред стадионом, е сад би тек било до јаја да ово буде опроштај од АО: Ено вам биста па ме гледајте. Збогом жохари!
И те како, ем сва она дрндања по Аустралији, па га не пуштају у УСА, па одбрани Вимблдон и тако ИЗГУБИ 2000 поена... Само је фалило још да уведу и да на страни нецијепљеног играча важе линије за парове.Mnogo su ga zeznuli i maltretirali prošle goodine....
Sad ga stiglo malo.
Има и „Џорданова” 23-ка.E vidite 22 na dresu hahaha… sve spremno
Stislo ga i pošteno ispali govor!Dobar govor Cicipasa, stalozen… sportski. Pozitivno iznenadjuje. Mozda i navijam za njega na nekom sledecem mecu![]()
Па ОВАКВОМ Новаку успио је два сета утјерати у тај брејк... Мало ли је?Dobar govor Cicipasa, stalozen… sportski. Pozitivno iznenadjuje. Mozda i navijam za njega na nekom sledecem mecu![]()
Рискирај отказ, наговори режију да из „Пишоње и Жуге” исјече дио па пуштајте сваки час: „Добићете разгледницу из афричке земље Сафари... Збогом жохари!”Радио сам пренос финала.
Пукао ми глас замало.
Сада гледам Барбару Шет и замало да ми херц почне прескакати.
Не могу сад да је гледам прича Новак.
Свака му част.