Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Дакле овако... Био сам за то да након прошле године никад више не крочи у Аустралију. Сад, кад је већ овако испало, кад је „зарадио” и десету титулу и да му поставе бисту пред стадионом, е сад би тек било до јаја да ово буде опроштај од АО: Ено вам биста па ме гледајте. Збогом жохари!

Дакле овако... Био сам за то да након прошле године никад више не крочи у Аустралију. Сад, кад је већ овако испало, кад је „зарадио” и десету титулу и да му поставе бисту пред стадионом, е сад би тек било до јаја да ово буде опроштај од АО: Ено вам биста па ме гледајте. Збогом жохари!
Više će da ih boli da im uzima titule i pare nego da ne dolazi..

DAS IST WALTER!!!!

OD DANAS KRECE ISTORIJA JOŠ JE MLAD POLAKO!

ŠAMPION ZA SVA VREMENA.

Dobar otpor Cicipasa ali psiha šampiona je psiha šampiona.

Da se nisu izivljavali uslovima za ulazak u drzave zbog vakcina odavno bih im pobegao.

I još to niko mu se javno ne izvinjava za ono lani 2022?
A možda bi trebali?Npr premier ove engleske kolonije da siđe na teren?

Poslednja izmena:
Mnogo su ga zeznuli i maltretirali prošle goodine....
Sad ga stiglo malo.
И те како, ем сва она дрндања по Аустралији, па га не пуштају у УСА, па одбрани Вимблдон и тако ИЗГУБИ 2000 поена... Само је фалило још да уведу и да на страни нецијепљеног играча важе линије за парове.

Радио сам пренос финала.
Пукао ми глас замало.
Сада гледам Барбару Шет и замало да ми херц почне прескакати.
Не могу сад да је гледам прича Новак.
Свака му част.
Рискирај отказ, наговори режију да из „Пишоње и Жуге” исјече дио па пуштајте сваки час: „Добићете разгледницу из афричке земље Сафари... Збогом жохари!” :ok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back