Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
upravo to
da li ste videli Federera i Del Potra kako lete po terenu? Veliki igraci se adaptiraju i igraju a mali i njanjavi poput Nola i Rafe kmece

Komentar na nivou strasvenih navijaca:kafa:
Postoji i razlika u kretanju na terenu, sto je nekim poznavaocima belog sporta prilicno nevazno:sad2:, a o velicini se prica na drugom pfr-mu.

da mi je znati ciji klon je u igri

Tipsarevic i Djokovic nemaju ni slican stil igre.
To znaci da je bilo vise nego ocigledno da Novaku podloga smeta, on se jako puno klizao, lopte koje je inace bez problema stizao, sad to nije mogao...
Loptica ne ide tamo gde je posalje, odskace drugacije...itd.
Razlicit stil igre doprineo je da Djokovic i Nadal ne vole tu podlogu, dok Tipsarevicu, koji igra znatno smirenije, takva podloga prija.
Obojica su nasi, drago mi je da je jedan od njih u polufinalu.

Poslednja izmena:
„Znam da su se neki pitali šta moj novi logo predstavlja i kako smo to izveli. Zbog toga sam sa svojim timom rešio da vam to vizuelno prezentujem. Nije bilo lako, i trebalo je vremena, jer smo svi želeli da moj logo bude jedinstven, poseban i simboličan, a složićete se, to i nije baš tako lak posao. Evo ga, nadam se da vam se sviđa“, napisao je Đoković na svom zvaničnom sajtu uz video koji će vam otkriti značenje novog logoa.

Nema vise brzog, plavog peska, ne brigaj;)
Sada vise ni klizanje nije opasno a bice i zanimljivih meceva:D

;) Vala bas!
Ne znam da li ste primetili, ali u Monte Karlu, a i u Rimu se vise padalo nego u Madridu.
Juce je No1e imao par fantasticnih poena, mislim da nije bas u top formi ili je dozirao onoliko koliko mu treba za TomiKa.
Ne znam. Nisam uspela da provalim to.
Ali da je ``mali`` TomiK igrao dobro, igrao je. Iako to konacni rezultat ne pokazuje, ``mali`` ima ogroman potencijal.
Samo da nije toliko prepotentan. Ali ovo nije tema o njemu. Samo me je zaintrigiralo to sa njim kao ``fenomen``.
A Novakov novi autfit mi se dopao. Samo da su one strafte nacionalnih boja malo diskretnije.
Sta cu, volim jednostavnost.
Danas kao slag na tortu Janko i Vavrinka. Jedva cekam! Federer i Nadal glatko dobijaju svoje protivnike. U to ne sumnjam.

P O B J E D A U NOVOM DRESU...:heart::heart::heart:
13812128254fb51fcba2baa061720639_size3.jpg

„Danas su bili dosta nezgodni uslovi, duvao je jak vetar, ali bilo je isto i za mene i za njega. On je odlučnije ušao u meč, bio je agresivniji igrač. Ja sam pokušavao da pronašem svoju igru, svoj ritam i dosta sam bio frustriran time što nisam uspevao to da uradim u prvih sat vremena meča. Međutim, smogao sam snage i pronašao sam neophodnu koncentraciju i na kraju hvala bogu uspeo da pobedim.“

„Ne služi sigurno kao dobar primer i ne ponosim se time, ali donekle mi pomaže da se nekako ispraznim tih loših emocija i frustracija i da nastavim dalje. I dalje metlom skupljaju delove reketa (smeh). Šalim se. Pa posle tog trenutka sam uspeo da uspostavim kontrolu nad sobom i nad svojom igrom.“

„Ja nisam ni u jednom trenutku očekivao da ću imati lagan meč sa Monakom. Izašao sam na teren previše pasivan i naravno da ću se potruditi da u narednom meču ne bude tako. Naravno, sada mečevi postaju sve teži i teži. Igram sa pobednikom duela Conga Del Potro tako da ću morati da podignem nivo igre. Osećam se dobro fizički i psihički, motivisan sam kao i uvek i nadam se najboljem.“

Idemo majstore ti to mozes...

Sam je rekao da je bio dosta pasivan, slazem se sa time.
Nisam navikla da tako lako gubi ceo set.
Zna sta mu je raditi ako zeli da ponovi proslogodisnji uspeh i ja mu zelim da ima hladnu glavu, brze noge, brze misli, mnogo pozitive i naravno dobar dan.
On moze da pobedi Congu, ali uvek ga je Francuz mucio i naravno Conga se uvek dodatno motivise kada igra protiv Novaka i kada je bio treci, a pogotovo sada kada je broj 1.
Pa svi hoce da pobede prvog, nemaju sta da izgube i igraju, sto se ono kaze ``puste ruku`` i daju sve od sebe.
Mogu samo da dobiju.
A sto se lomljenja reketa tice, nemam nista protiv, neka se lome reketi; kome to pomaze da se izbaci frustracija, sto se mene tice slobodno neka svako raspali po istom.
Samo ne u glavu (kao Juzni sto je uradio pre par godina).

Sto se mesa u politiku ?

"Vrlo sam zadovoljan danasnjim mecom i srecan sam sto sam stigao u polufinale. U sledecem mecu me ceka veliki izazov - Roger. Jedva cekam, spreman sam i nadam se pobedi! I ovu pobedu, kao i sve prethodne posvećujem svojoj zemlji i svakom od vas - nikom manje ili više. Zelim da ponovim svoj stav, a to je da sam potpuno apolitican. Ne zelim da se moje ime povezuje uopste sa politikom, niti politicarima. Svaki put kada igram, to radim za celu Srbiju i to cu ciniti dokle god sam profesionalni sportista."

To što je Srđan Đoković jadnik nad jadnicima je već druga priča.

Novak kaze izmedju mene i Rodzera Federera nema tajni...:heart::heart::heart:

20984245994fb683b1efc17424551147_size3.jpg

"Ukoliko mi Federer bude protivnik tu nema tajni. Dobro smo poznati jedan drugome, igrali smo dosta, dosta puta u poslednjih četiri, pet godina. On je jedan od mojih najvećih rivala i on je igrač koji je obeležio istoriju našeg sporta i ne treba trošiti reči o njegovom igračkom kvalitetu. Ja ću da izađem na teren sa namerom da pobedim, kao i svaki meč nezavisno od toga ko je preko puta mreže."

Uz tebe smo dusom i srcem ...
Znajuci te sigurni smo da ces uciniti sve sto je u tvojoj moci da slavis POBJEDU...
I Odbranis titulu...
S R E C N O

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back