Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Veliki Rodzer Federer ide kuci :heart::heart::heart:

19702512934fb7fb73e3e92545327278_size3.jpg

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u finale Mastersa u Rimu pobedom nad Rodžerom Federerom u dva seta, 6:2, 7:6 (7-4).

NOVACE srecna ti lavovska pobjeda...
Srecno ti F I N A L E u vjecnom gradu R I M U ...
Zelim ti dusom i srcem odbranu titule...

Ajde Nole pretpostavljam da ni između tebe i Rafe nema tajni !:super: Gledaću vas sa balkaniyuma,ajd pa srećno! Imaju vas na 2 kanala : Sport i B92. Mora da je velika gledanost,proključaće im se serveri.:sad2: Zezam se,stvarno nisam s njima imao problema kod prenosa ni sa real player a ni sada sa flash player.

Sad ce nositi ``Uniklo`` autfit.
Adidas patike ostaju.
Trazila sam po netu kako izgleda ta sportska oprema, ali nisam nasla.
Ko zna kako ta oprema izgleda, neka okaci neku sliku. Bar da vidim(o) logo.
To su Japanci, taj ``Uniklo``.
Bas mi nesto i nije drago, ali on se pita.

Poslednja izmena:

arvena.Promocija nove opreme bice u Parizu gradu sunca ...:heart::heart::heart:

Novak je opremu Sergio Tacchini nosio od 1. januara 2010. godine i u njoj postao svetski teniser broj 1.
Novak ce postati novo zastitno lice jednog od najprestiznijih svetskih brendova .*UNIKLO*
Japanskog proizvodjaca sportske odece i opreme "Uniklo",veoma su ponosni sto ce Nole zaigrati u njihovoj opremi.
Sporazum o sponzorstvu bice potpisan u Parizu.
Novak ce nositi majice sa novim logom vec na Rolan Garosu, drugom grend slemu sezone.
Tako se pridruzio ovoj uspjesnoj kompaniji koja planira da postane vodeci brend u svijetu u ovoj oblasti, kao sto je i Nole prvi u svijetu tenisa...

Dakle arvena do tada se strpi, mislim da ljepseg manakena od naseg NOLETA za nas nema...

Poslednja izmena:
Evo arvena mila moja ...:heart::heart::heart:
" To je sjajan brend sa velikom tradicijom u Japanu, zemljom čiju kulturu veoma poštujem.
Svoju životnu filozofiju nazivam 'budi jedinstven', zasnovanu na strasti i želji da se stalno napredujem.
Želim da stalno pomažem ljudima, posebno deci koja imaju manje sreće u životu od mene"

nole-u-novoj-opremi-1337801845-166102.jpg

"Radujem se saradnji i razvoju novih proizvoda i učiniću sve da porodicu Uniklo učinim još boljom".

v245608p0.jpg

Srecno N O L E ...
Lijepo ti stoji ...
U nove pobjede MAJSTORE...
A na tijelu Vuka Madusica svaka oprema uspjesna je ...

Poslednja izmena:
E hvala ti Duskice sto si postavila No1etove slike u novoj opremi.
Lepo mu stoji, (njemu bi svaka marka opreme lepo stojala), ova japanska oprema je jednostavna, nije napadna, verujem da je prijatna za nosenje sto je veoma vazno za sportiste.
Neka ga lepo sluzi i neka u njoj postigne jos vise uspeha, eto to mu zelim iz sveg srca.

Dzon Evert: Nole ce uzeti Rolan Garos...:heart::heart::heart:

http://3.***************/-ut8gmwgoux4/TcqhRhBKMUI/AAAAAAAAAI0/H_jygDXFZbY/s320/Roland+Garros.jpg

"On je trenutno najbolji na planeti.
Ono što je uradio prošle godine do sada nije viđeno.
Prije pet ili šest godina, kada sam gledao kako igra Rodžer Federer, mislio sam da je on najbolji igrač kojeg sam vidio, ali nakon što sam vidio Novaka prošle godine i ove godine na Australijen openu i uvidio koje je promjene napravio u svojoj igri, smatram da on ima priliku da bude najbolji igrač svih vremena.
Ima sve kvalitete za to", istakao je Evert.

Nas Nole kog pobjede vole .Korak po korak MAJSTORE...:heart::heart::heart:

djokovic-385908020120601072031.jpg

Zanimljivo da je Devilder pobijedio Noleta na čelendzeru u Monci 2005.
To naravno ne znači ništa, Francuz je bio i dugo povrijedjen, sada je oko 300. mjesta na svijetu.
Prije cetiri godine bio je na 60 mjestu...
Poslije ovog turnira sigurno ce se pribliziti 100 mjestu ATP leste.

Nole MAJSTORE zelim ti osvajanje Rolan Garosa ...:heart::heart::heart:

Poslije teskog meca sa Sepijem Novak izjavio za B92.:heart::heart::heart:

9568205074fcbb0bc11e7e702464431_size3.JPG

"Nisam iskorišćavao prilike...
Imao sam toliko prilika, u svakom setu sam imao brejk lopte, ali sam tada bio previše defanzivan i pravio sam neke nekrakteristične greške, ali sve je to deo sporta.
Postoje dani kada vam ništa ne polazi od ruke, kada ne možete da pronađete ritam na terenu, balans, anticipaciju, kada ne osećate da možete da udarite lopticu.
On je bio taj koji kontrolisao manje više sve te razmene sa osnovne linije tako da sam se našao u situaciji koja je bila vrlo problematična jer obično ja diktiram tempo igre.
Čestitam Sepiju na današnjem nastupu jer je igrao zaista izvrsno, a ja ću morati da igram mnogo bolje u narednoj rundi."

15539961854fcbb0bc21ec5523242481_size3.JPG

"Ne verujem da su uticala jer sam toliko puta bio u ovakvoj situaciji u proteklih šest, sedam godina...
Očigledno je da sam u svojoj karijeri imao mnogo loših dana, ali to je sasvim normalno kada ste sportista.
Bitno je da kada izađete kao pobednik iz ovakvih duela, ovako teških psihički i fizički, važno je uzeti pouke i sledeći dan raditi na stvarima koje su nedostajale u igri i nadate se boljem sutra."

Lepo je rekao Novak, a prenela nam Duska.
Nadam se da ce se srediti za sledeceg protivnika i da ce imati bolji dan.
Loptice mu nisu bile dovoljno duboke, to mora da popravi.
Defanzivan je bio mnogo, nisam navikla da ga gledam u toj roli, mnogo je gresio, zato mi je danasnji mec bio toliko cudan.
Zacudio me je jedan komentator koji je ne znajuci sta ce vise da kaze, rekao da Novak to vezba kako je to gubiti sa 0-2 i pokusati se vratiti u mec i pobediti.
Na svu srecu, tako je i bilo.
Samo ne verujem da je Novak bas zeleo da bas takav scenario uvezbava.
Glavno da je Sepi za njim, izvukao je pouke iz ovog meca i naravno - krece dalje.
Pa dokle dogura. Ja se nadam - do kraja. :heart:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back