Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Do pobjede nove ...***Kog pobjede vole*** N O L E :heart::heart::heart:

6348354044fce520abae8a698057753_size3.jpg

"Čestitke Congi na sjajnoj partiji, njega je publika vodila kroz ovaj meč, što se i očekivalo.
Ja sam znao da je on igrač koji se hrani energijom sa tribina i zato sam pokušao da mu ne dozvolim da se vrati u meč.
Ali eto, pravio sam neiznuđene greške u lošim trenucima i misim da je suvišno reći šta se događalo posle toga“.
"Odlično sam počeo meč, bio sam fokusiran i bio sam vrlo dobar u svakom segmentu igre sve dok nisam imao set i brejk viška, ali onda sam na 4:3 u drugom setu izgubio gem na svoj servis.
Imao sam dosta šansi, ali Conga je igrao sjajno od sredine drugog do početka petog seta.
Mislim da je u tom periodu Conga bio bolji igrač, više je bio u terenu, igrao je agresivno i nije se predavao“...

No1e
je
vanzemaljac.
tvrdim.

evo sta napisa jedan komentator ....

That is the way it is with Djokovic, who always seems to have one more shot than the other guy, one more step in his legs, one more beat in his heart, one more way to quiet the crowd. It is a champion's will; it is not an illusion or hyperbole. He is the proof. He is the one still standing

That is the way it is with Djokovic, who always seems to have one more shot than the other guy, one more step in his legs, one more beat in his heart, one more way to quiet the crowd. It is a champion's will; it is not an illusion or hyperbole. He is the proof. He is the one still standing

Ziva istina......

Ne samo Tzongic nego josi oko 20.000 navijaca!
Volim naslov na sajtu Eurosporta "Novak ucutkao Central"..
to je obicno ime koje upotrebljavaju za stadion!

Federer je Novaku zaustavio niz od 43 pobjede...
Sad poslije 43 godine trba sa se desi... Istorija...
Matejana mila moja sto bi na ovo rekli numerolozi ?
Broj cetiri je nesto ostvariti na najtezi moguci nacin .
O S T V A R I T I ...Nole MAJSTORE...:heart::heart::heart:

Cetiri GS u nizu su cudo nevidjeno! ...Dzon Mekinro kaze i dodaje...

"Ali, da budem sasvim jasan, ako Novak uspijee da dobije i cetvrti gren slem u nizu.

Čoveče…

San svih nas je da to ostvarimo.

Tehnicki to nije Gren slem, ali da mene pitate, napravio bih nekakav trofej, na kojem bi pisalo da sam uzeo cetiri u nizu i svuda bih se hvalio time dok sam živ”

151828_novakimekenro_f.jpg

No1e
je
vanzemaljac.
tvrdim.

evo sta napisa jedan komentator ....

toledo19 ...srce si teta Duskino :heart::heart::heart:

To je Djokovicev nacin,on uvijek kao da ima jedan udarac vise od protivnika.
Jedan korak vise u nogama.
Jedan otkucaj vise u srcu.
Jedan nacin vise da umiri gomilu.
To je sampionska volja to nije iluzija ili hiperbola.
On je dokaz.
On je onaj koji ostaje da stoji...

Eto...sexanje nije bilo dugacko,sve se desilo vrlo brzo,
ali nadamo se dovoljno dugo da Roze oseti svu lepotu ovog dogadjaja...
al bi lepo bilo da i Mirka igra tenis...paz ovo...Nole progovorio francuski.......hahahaaaaaaaaaaaaa...
ma bruka....car je...sad bi trebao da popusti protiv Nadala,to bi bilo ok...Rafa je dobar momak........

Eto...sexanje nije bilo dugacko,sve se desilo vrlo brzo,
ali nadamo se dovoljno dugo da Roze oseti svu lepotu ovog dogadjaja...
al bi lepo bilo da i Mirka igra tenis...paz ovo...Nole progovorio francuski.......hahahaaaaaaaaaaaaa...
ma bruka....car je...sad bi trebao da popusti protiv Nadala,to bi bilo ok...Rafa je dobar momak........

...znaci ubio ga je...brzo i ZESTOKO :mrgreen:...

dakle ...
zamisljam spanca kako sedi u hotelskoj sobi misleci '' u kojoj sam nevolji sada sto mi to trebalo ? '' a gace mu se jos vise uvlace u bulju ....
sa druge strane hvala Noletu sto NIJE mahao prstom prema svajcarcu i time pokazao svetu da pravi sportisti i dzentlmeni ne dolaze iz
umivene ciste Svajcarske nego sa Balkana. btw ovako brzopotezno ciscenje sa terena davno nisam video . Nole je vanzemaljac . tvrdim .

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back