Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Dobra i logicna odluka odluka.

U jednom smislu, dobra je i za taj turnir, jer teniski turnir u BG-u treba da privlaci prave ljubitelje tenisa; jedino tako moze da se odrzi i u godinama kada Nole bude zavrsio karijeru. Oni koji kupuju karte samo zbog Noleta nisu dugorocna ciljna grupa.

Na ovo mogu samo da se nasmejem.
Svasta. Koji komentar.

Pun priliv klonova,sve vri od njihovog jeda...
raz_078.gif

N O L E i plava sljaka...M A D R I D ...:heart::heart::heart:

248280044fa294c277e36265986965_orig.jpg

“Volim Španiju, mislim da je Madrid jedan od najlepših gradova na svetu, tako da osim lepe uspomene iz njega, posebno jer sam prošle godine osvojio titulu.
Srećan sam što sam ponovo ovde, došao sam ranije, nisam igrao u Beogradu jer sam želeo da napunim baterije i sada sam spreman”.

*** U prošlogodišnjem finalu sam prvi put pobedio Rafu na šljaci, tako da je to bila velika pobeda za mene.
On je i dalje najbolji igrač na toj podlozi i zato je najveći izazov igrati protiv njega.***

“Mislim da će mi biti potrebno nekoliko dana treniranja na ovoj podlozi da bih imao jasan stav.
Prva impresija mi je da loptica odskače drugačije, posebno kod sjajs udarca, kada skače veoma nisko.
Teško je bilo šta proceniti, jer mi je ovo prvi put da sam trenirao na plavoj šljaci.
Siguran sam da organizatori rade sve što mogu da bi pripremili ove terene, da bi se igrači osećali komotno, ali imam još vremena do svog prvog meča”.

“Definitivno želim da odigram dobro i pokušam da osvojim titule na svakom turniru na kojem igram. Imam veoma visoke ciljeve, u poslednjih godinu i po dana igram najbolji tenis u životu i pokušavam da nastavim u istom ritmu.
Ipak, najveći ciljevi su mi Rolan Garos i Olimpijske igre u Londonu”.

Uvek sam za novitete. Lepo izgleda.
Plava sljaka, pa neka.
Evo sto je Novak izjavio novinarima u Madridu.:heart::heart::heart:

*** Promena može ponekad da valja, inače cenim inovativne i kreativne ljude.
Ali, sa druge strane, ovo će biti jedini turnir sa plavom šljakom, prvi put u istoriji tenisa.
Iskreno, koliko znam, niko od vodećih tenisera nije oduševljen.
Nikada nisam igrao na takvoj podlozi, a ni Rafa ni Rodžer.
Ne znamo da li je to prirodna plava šljaka, jer je prirodna šljaka crvena.
Nisam nimalo srećan zbog toga, ali razumem i organizatore.
Oni se bore za sebe, ali ponekad treba čuti i glas igrača što ovoga puta nije bio slučaj***

Usput nije izasao na koferenciju za stanpu pravdajuci se da se ne osjeca dobro.:(

"Danas sam odigrao svoj prvi mec na sljaci i nisam ni malo srecan. Mozda bi bilo bolje da ponesem klizaljke sa sobom sledeci put, nikad se vise nisam klizao na terenu nego danas. Dani je igrao jako dobar mec i namucio me je. Sta je tu je, okrecem se sledecem mecu i nadam se da ce biti bolje nego danas."

Pa ne znam sta da kazem na Novakovu izjavu. Da je igrao lose - igrao je lose. Izvukao se na suv kvalitet koji poseduje.
Ako je verovati novinarima, pominjao je No1e i Caka Norisa ;)
Verujem da mu je sigurno tesko da umesto crvene sljake gleda u plavu, mozda ima i problem sa ocima (percepcijom plave boje), neki teniseri se lako naviknu na promene, neki opet teze.
Najbolji moraju da budu spremni na sve. Bar ja tako mislim.
Kad vec teniseri nisu imali uticaja na organizatore i ATP da se ne dozvoli igranje na plavoj sljaci, onda ``gde svi Turci, tu i mali Mujo``.
Pa dokle dogura - dogura. Ja mu necu ``prigovoriti`` i ako ne uspe da odbrani titulu.
Ionako je rekao da je fokusiran na RG i OI, tako da i ne ocekujem odbranu titule... kazem ono sto mislim u ovom trenutku.
Zao mi je sto se Novak tako lose oseca na plavom.

"Danas sam odigrao svoj prvi mec na sljaci i nisam ni malo srecan. Mozda bi bilo bolje da ponesem klizaljke sa sobom sledeci put, nikad se vise nisam klizao na terenu nego danas."

"Рђавом к.... и длаке сметају" - народна изрека...:)
А ови што побеђују, да ли и они играју на плавој шљаци или су је само Нолету увалили на његовој половини терена?:think:

"Рђавом к.... и длаке сметају" - народна изрека...:)
А ови што побеђују, да ли и они играју на плавој шљаци или су је само Нолету увалили на његовој половини терена?:think:

upravo to
da li ste videli Federera i Del Potra kako lete po terenu? Veliki igraci se adaptiraju i igraju a mali i njanjavi poput Nola i Rafe kmece

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back