- Poruka
- 13.394
A jbt GIF JE IMAGE, treba da igra slika
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Najbolji tenis koji sam gledao ove godine.
Poštovanje svima, ali ovo je...
Alkaraz očekivano jak kao bik, Novak me iznenadio energijom.
Ako ovako bude igrao u Njujorku, bogme...
neka se ostali momci pripaze.
Alkaraz sa ovim nivoom igre nema konkrenta među svojom generacijom.
Bar trenutno...
Bogmi kako se Djokovic krece u svojoj 36 godini,nisu ni tu cista posla.Sve je to za Nadala, Doktor Fuentes pravi takve igrace iz epruvete kako hoce
To govorim stalno, biće mu puno lakše nego Novaku koji je imao Rafu, Feda i jedno vreme WAW, Delpa i MarejaAlkaraz sa ovim nivoom igre nema konkrenta među svojom generacijom.
Bar trenutno...
Kanda se pojavio i obrijao ga na suvo!Не клоњавај духом
Појавиће се ваљда неко једног дана да стане не црту том Ђоковићу
Pogledajte prilog 1377205

Bio je vrh mečSecam se kada je recimo Federer gubio meceve
nekako kao neki robot samo pada u igri
bez mimike na licu
bez reakcije tela ... odvratno...kao ne zivo bice.
Osim sto je nase gore list No1e ima taj emotivna praznjenja deo u igri koji mi se dopada...
tacno vidis da se lomi i kada daje sve od sebe ne bili pobedio sebe i onog prekoputa mreze
Bice opasno dobar mec danas ... jedva cekam da pocne
Na sledećem RG Novak šalje Nadala u zasluženu penziju.Jel zamislite sada Noletu zabrane ucesce na Us openu i Aus openu
Nadal na naredom Rg,gdje je favorit juri 23 da uhvati Noleta, plus Alkaraz njihov pulen zaustavio Noleta danas da ode na 24 ili 25 posle
Budimo realni Alkaraz nece osvojit 30 GS,al ce igrat kao masina dok se Nole ne povuce.Da bi Nadal ga ulovio.Nadal blefira nece se povuc naredne godine ide da uzme jos koji Roland Garos
A na ovim brzim podlogama ce Alkaraz ici da dobija Noleta
Kmecanje se cuje van granica zemlje....sto bolan brisete poruke za alkaraza..kakvo crno vrijedjanje ako sam reko da je mali ljigavac i sluzi se prljavim trikovima..
Zamalo...3:2moja prognoza za danas 3-1 ... neki oecaj u stomaku da ce se klati opasno
IDMEOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO BRE No1e
To govorim stalno, biće mu puno lakše nego Novaku koji je imao Rafu, Feda i jedno vreme WAW, Delpa i Mareja