Novak Đoković _II

Zasluzena pobeda.Novak je dao sve od sebe ali dosta greska cistih poena koje on dobija danas ih je gubio.
Umor,malo godine,noge nisu radile.2 seta je bio na najvisem nivou i onda se mucio.Sve cestitke za oba igraca.
Idemo dalje us open.
Teren ko najgora njiva los zapostavljen.Od kako kraljice nema odrzavanje lose.
Mogli su se polomit obojica.

Mislim samo da mu na namjeste igru da ne moze da igra Australian Open i Us open pa onda na Roland Garos Nadal dodje nakljukan da osvoji 23.Sa 2 razlike Nadal gubi i teoretske sanse da stigne Noleta

Spanci lukavi,msm Alkaraz je strasan igrac danas bio bolji al ovo sire treba gledati

Jel zamislite sada Noletu zabrane ucesce na Us openu i Aus openu

Nadal na naredom Rg,gdje je favorit juri 23 da uhvati Noleta, plus Alkaraz njihov pulen zaustavio Noleta danas da ode na 24 ili 25 posle

Budimo realni Alkaraz nece osvojit 30 GS,al ce igrat kao masina dok se Nole ne povuce.Da bi Nadal ga ulovio.Nadal blefira nece se povuc naredne godine ide da uzme jos koji Roland Garos

A na ovim brzim podlogama ce Alkaraz ici da dobija Noleta

Najbolji tenis koji sam gledao ove godine.
Poštovanje svima, ali ovo je...
Alkaraz očekivano jak kao bik, Novak me iznenadio energijom.
Ako ovako bude igrao u Njujorku, bogme...
neka se ostali momci pripaze.
Alkaraz sa ovim nivoom igre nema konkrenta među svojom generacijom.
Bar trenutno...

Najbolji tenis koji sam gledao ove godine.
Poštovanje svima, ali ovo je...
Alkaraz očekivano jak kao bik, Novak me iznenadio energijom.
Ako ovako bude igrao u Njujorku, bogme...
neka se ostali momci pripaze.
Alkaraz sa ovim nivoom igre nema konkrenta među svojom generacijom.
Bar trenutno...

Sve je to za Nadala, Doktor Fuentes pravi takve igrace iz epruvete kako hoce

Spanci znaju da Nadal jedino moze na Roland Garosu osvajati titule,na ovim ostalim Nole.Znaju da preko Alkaraza iz epruvete mogu zaustaviti Noleta na svim brzim podlogama

A Rafa kaze nije sigurno da ce se naredne godine povuci al vjerovatno znaci da nece.

Taktika da opusti Noleta i svi ga otpisu a on se vrati na Rg jaci nego Ikada.A Alkaraz nek ga zaustavi i u Americi ili ce Noletu zabraniti igranje u Americi itd i eto brzo dolazi Roland Garos 23 Rafa

Alkaraz je samo korisni konobar koji ce nakupiti tu do 10 titula Gs i gledati da Nole uzme sto manje,a Rafa CE do 40 da osvaja Roland Garos bice na dopu

Secam se kada je recimo Federer gubio meceve
nekako kao neki robot samo pada u igri
bez mimike na licu
bez reakcije tela ... odvratno...kao ne zivo bice.

Osim sto je nase gore list No1e ima taj emotivna praznjenja deo u igri koji mi se dopada...
tacno vidis da se lomi i kada daje sve od sebe ne bili pobedio sebe i onog prekoputa mreze

Bice opasno dobar mec danas ... jedva cekam da pocne
Bio je vrh meč

Jel zamislite sada Noletu zabrane ucesce na Us openu i Aus openu

Nadal na naredom Rg,gdje je favorit juri 23 da uhvati Noleta, plus Alkaraz njihov pulen zaustavio Noleta danas da ode na 24 ili 25 posle

Budimo realni Alkaraz nece osvojit 30 GS,al ce igrat kao masina dok se Nole ne povuce.Da bi Nadal ga ulovio.Nadal blefira nece se povuc naredne godine ide da uzme jos koji Roland Garos

A na ovim brzim podlogama ce Alkaraz ici da dobija Noleta
Na sledećem RG Novak šalje Nadala u zasluženu penziju.

Back