Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 240.108
Mali uopste nije bio bolji,nole se nije toliko ispromasivao za 20 meceva
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bas tako.Mali uopste nije bio bolji,nole se nije toliko ispromasivao za 20 meceva

Ništa specijalno osim što ima forhend, bekend, drop, volej trči, sve stiže, uvek na udarcu, et samo to čisti prosek i onda još pobedi Novaka, mislim šta reći neg velika sramota po NoluOd Alkaraza u sustini nista specijalno nije vidjeno, to sto udara kao sivonja forhend i trci ko lovacki ker. Takvih je No1e pobedio stotine.
Jedinu foru koju ima, to je kad dobije mrtvu loptu, ustopovanu, da igra drop shot i to i forhend i bekhend.
Daleko je od goata, ali gazice Nola sve do penzije, u to sam siguran. DovoljnoГрешиш, изгубио је.
Јел сад овај Алкатраз GOAT или шта?![]()
Daleko je od goata, ali gazice Nola sve do penzije, u to sam siguran. Dovoljno
Sto je babi miloDaleko je od goata, ali gazice Nola sve do penzije, u to sam siguran. Dovoljno
Алкатраз већ планира да се пензионише?Daleko je od goata, ali gazice Nola sve do penzije, u to sam siguran. Dovoljno

Nije fora ja mislim zaplakao je covek stvarno, ali razlozi su duboki...Prvi je sto ovakva situacija kada govoris pred publikom moze da ponese(kao sto kamere ponesu ucesnika rijalitija), drugo je sto mu je zao sebe, zao mu je sto nije pobedio, sve se to nakupi u coveku pa je u tom trenutku lako zaplakati ...A sto se tice sina i mi, a i on zna da se sin ne nervira toliko kao kada gleda Partizan...On to primecuje(pa mu i to moze biti zao)....Inace da mu je zaista zao sinovljevog nerviranja u toku meca, zao bi mu bilo da gleda sina kako se kida dok igraju Partizan i Olimpijakos, ali ne, on je cak u toj situaciji navijao za Olimpijakos, samo ticu....Samo jedno tokom finala mi je bilo bas bzv.Plac Noletov kada je drzao govor posle finala upucen njegovoj zeni i djeci,plac je bio takva gluma i toliko izfoliran da sam se smijao pola sata.Koji lik axxaxaxaxaxaxaxaxa.
Nije fora ja mislim zaplakao je covek stvarno, ali razlozi su duboki...Prvi je sto ovakva situacija kada govoris pred publikom moze da ponese(kao sto kamere ponesu ucesnika rijalitija), drugo je sto mu je zao sebe, zao mu je sto nije pobedio, sve se to nakupi u coveku pa je u tom trenutku lako zaplakati ...A sto se tice sina i mi, a i on zna da se sin ne nervira toliko kao kada gleda Partizan...On to primecuje(pa mu i to moze biti zao)....Inace da mu je zaista zao sinovljevog nerviranja u toku meca, zao bi mu bilo da gleda sina kako se kida dok igraju Partizan i Olimpijakos, ali ne, on je cak u toj situaciji navijao za Olimpijakos, samo ticu....
Ovaj decko donosi nesto potpuno novo u svet tenisa, dize mnoge stvari na visi nivo, kao Jokic u kosarci...1 set ga je zeznuo previse lako dobio,uspavao se,to ga kostalo poraza,previse je komforan bio.
Mislio je ovaj pada lako,plus u drugom imao kontrolu seta,ovaj ga uhvatio na blic foru
Posle je vec kasno bilo
Ovaj decko donosi nesto potpuno novo u svet tenisa, dize mnoge stvari na visi nivo, kao Jokic u kosarci...