I da...........Ja NISAM siguran da je to dobro za Srbiju( da dobije Dacic).
Ja samo govorim i prognoziram KAKO CE BITI, jer se to vidi iz aviona.
Ja samo govorim i prognoziram KAKO CE BITI, jer se to vidi iz aviona.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema on nikakve šanse, 2008. je stvarno delovao kao da će da pobedi, ali opet je Pučo.
A sada čak ni ne deluje da će da pobedi. To znači da gledamo u odlučnu pobedu kandidata Sigurne Budućnosti.
Raspitaj se u kladionicama !! Ja se baš vraćam iz Kafane Tores sa nastupa Vendi.
E sad, vi se verovatno pitate da li će ZES pobediti i 2020. godine, time osvojivši vlast do 2024? Najverovatnije.
Nema on nikakve šanse, 2008. je stvarno delovao kao da će da pobedi, ali opet je Pučo.
A sada čak ni ne deluje da će da pobedi. To znači da gledamo u odlučnu pobedu kandidata Sigurne Budućnosti.
Raspitaj se u kladionicama !! Ja se baš vraćam iz Kafane Tores sa nastupa Vendi.
E sad, vi se verovatno pitate da li će ZES pobediti i 2020. godine, time osvojivši vlast do 2024? Najverovatnije.
slusam danas na fokusu jednog aktivistu, moze da se kaze opozicionog, posto nema lepe reci za vladu, ni proslu, ni buducu, i on prognozira da ce nova vlada pasti do nove godine, najkasnije za godinu dana!
i ja nemam bas poverenja ni u strucnost, ni u dobre namere te nove vlasti, a ni okolnosti im neidu vise u prilog, pa bih mogao da se slozim. nema vise sta da se proda, telekom i edb, a onda?
sta vi mislite?
slusam danas na fokusu jednog aktivistu, moze da se kaze opozicionog, posto nema lepe reci za vladu, ni proslu, ni buducu, i on prognozira da ce nova vlada pasti do nove godine, najkasnije za godinu dana!
i ja nemam bas poverenja ni u strucnost, ni u dobre namere te nove vlasti, a ni okolnosti im neidu vise u prilog, pa bih mogao da se slozim. nema vise sta da se proda, telekom i edb, a onda?
sta vi mislite?
Sa ovakvom opozicijom dugo jako,mislim i 3 meseca je previše ,a biće i mnogo više nažalost.
Dacic napusta estradu,nasao koferce.....дачић је рекао да неће са чедом и драшком, шта се у међувремену променило?

sta vi mislite?
ja sam mislio, cak sam bio siguran, da ce davno da propadnu, zbog ociglednih ekonomskih katastrofalnih odluka i promasaja, i drzanja drzave srbije u slabom i podredjenom polozaju prema svima, a narocito prema siptarima
Kako stvari stoje jos 20 godina.slusam danas na fokusu jednog aktivistu, moze da se kaze opozicionog, posto nema lepe reci za vladu, ni proslu, ni buducu, i on prognozira da ce nova vlada pasti do nove godine, najkasnije za godinu dana!
sta vi mislite?
ma iako sastave tu vladu čak i boris da postane predsednik ako se ovakav tempo nastavi do kraja ove godine glat možete očekivati opštenarodni bunt izgladnelih državljana srbije i nasilno rušenje vlasti
Da, to u Belorusiji se ubijaju zarad 1 karabataka.kazu da su jednom prilikom policija i obezbedjenje poceli da pucaju, a posle je nastao opsti haos - 200 mrtvih