Nova Владa Србије

Шта мислите какав ће бити нови састав Владе?

• ДС - СПС - ЛДП

glasova: 21 14,0%
  • ДС - СПС - ЛДП - УРС

glasova: 35 23,3%
  • ДС - СНС

glasova: 31 20,7%
  • СНС - СПС - ДСС

glasova: 44 29,3%
  • Неће се формирати Влада, иде се на нове изборе

glasova: 19 12,7%

• Ukupno glasova
    150
  • Anketa je zatvorena .
Nema on nikakve šanse, 2008. je stvarno delovao kao da će da pobedi, ali opet je Pučo.

A sada čak ni ne deluje da će da pobedi. To znači da gledamo u odlučnu pobedu kandidata Sigurne Budućnosti.

Raspitaj se u kladionicama !! Ja se baš vraćam iz Kafane Tores sa nastupa Vendi.

E sad, vi se verovatno pitate da li će ZES pobediti i 2020. godine, time osvojivši vlast do 2024? Najverovatnije.

Kao prvo 'ZES'-a vise nema; vidjeli su i Demokrate da 'evropejstvo' vise nije toliko 'in'.

Kao drugo, opet pitam; aman kako ocekujes da ce DS ostati vecinski cinilac vlasti i do 2024. godine?!? To je potpuno suludo, iracionalno; sem ako nemas sposobnosti prekognicije...

534798_176147019178063_100003482980182_245807_156095853_n.jpg

Bez sumnje će jahati ovaj utucani narod svih četiri godina.
A onda, po mom proročanstvu, dolazi nam Mali Sloba (aka. Gljivica Pačić), da nas samostalno zajaše na još par mandata (eventualno uz podršku neke sitne boranije, Betovena, i Tutankamona)

Nema on nikakve šanse, 2008. je stvarno delovao kao da će da pobedi, ali opet je Pučo.

A sada čak ni ne deluje da će da pobedi. To znači da gledamo u odlučnu pobedu kandidata Sigurne Budućnosti.

Raspitaj se u kladionicama !! Ja se baš vraćam iz Kafane Tores sa nastupa Vendi.

E sad, vi se verovatno pitate da li će ZES pobediti i 2020. godine, time osvojivši vlast do 2024? Najverovatnije.

gde je Tores oću i ja da idem?

aaa kumodraž:D

slusam danas na fokusu jednog aktivistu, moze da se kaze opozicionog, posto nema lepe reci za vladu, ni proslu, ni buducu, i on prognozira da ce nova vlada pasti do nove godine, najkasnije za godinu dana!

i ja nemam bas poverenja ni u strucnost, ni u dobre namere te nove vlasti, a ni okolnosti im neidu vise u prilog, pa bih mogao da se slozim. nema vise sta da se proda, telekom i edb, a onda?

sta vi mislite?

"Zivece" oni jos 100 godina, dokle god Srbin ima gaca, ima sta i da se proda

Potrajaće, nažalost, možda i do sledećih izbora.
Ako Toma luzer opet pukne (postalo mu već navika da sve gubi), SNS se raspada, jer Vučić ima drugih ambicija...
Opasan je Dačić jer ima čitav niz otvorenih opcija i mogućnosti, jedino što je intelektualno vrlo skroman, pa je pitanje hoće li uspeti da ostvari svoje ambicije.
Kad se samo setim kako su žuti izradili Tomu kad je bio predsednik skupštine, kao retarda, mogu slično i sa Dačićem...

slusam danas na fokusu jednog aktivistu, moze da se kaze opozicionog, posto nema lepe reci za vladu, ni proslu, ni buducu, i on prognozira da ce nova vlada pasti do nove godine, najkasnije za godinu dana!

i ja nemam bas poverenja ni u strucnost, ni u dobre namere te nove vlasti, a ni okolnosti im neidu vise u prilog, pa bih mogao da se slozim. nema vise sta da se proda, telekom i edb, a onda?

sta vi mislite?

Пун мандат. Подршка ЕУ и САД + неспособна опозиција, гарант су њихове власти.

sta vi mislite?

Ova interesna grupacija može da se održava na škrgama do sudnjeg dana.

Синоћ на ТВ Мост -у се чуло за план да Шутановац треба да буде премијер. Ако то буде, влада неће потрајати. Потрајаће ако свако добије могућност да задовољи своје ( своје! ) интересе, па ма му се и ( само један ) образ сасвим умазао.

Влада неће дуго трајати, али то не значи аутоматски и изборе, коалиција се може прекомпоновати, али и тада једноставно више нема штофа да се одрже, само ове године стижу обавезе од три милијарде $ по раније узетим кредитима.
Осим тога је очигледно да је жути цар тешко болестан.

sta vi mislite?
Kako stvari stoje jos 20 godina.

ma iako sastave tu vladu čak i boris da postane predsednik ako se ovakav tempo nastavi do kraja ove godine glat možete očekivati opštenarodni bunt izgladnelih državljana srbije i nasilno rušenje vlasti

Јел то она Врућа Јесен® коју најављујете већ 10 година узастопно.

Нема ништа од тога, народ се управо изјаснио да одлично живи.

Грађани и грађанке имају пара и расипају се новцем по трговинама

Back