Nova Владa Србије

Шта мислите какав ће бити нови састав Владе?

• ДС - СПС - ЛДП

glasova: 21 14,0%
  • ДС - СПС - ЛДП - УРС

glasova: 35 23,3%
  • ДС - СНС

glasova: 31 20,7%
  • СНС - СПС - ДСС

glasova: 44 29,3%
  • Неће се формирати Влада, иде се на нове изборе

glasova: 19 12,7%

• Ukupno glasova
    150
  • Anketa je zatvorena .
Ona dva lažova ? :lol:

Da...

blajbinger.jpg

Još nešto, za sve forumaše ti ćeš biti najveći lažov jer si dve godine ovde lagao kako će biti iisključivo koalicija DS-SNS. :per:

Za mene to nije ništa novo, ali mnogo njih te ne zna. :)

Ништа још није сигурно.Пошто је Брисел одлучио да Николић победи, може се десити управо та опција "Велике" коалиције.И сви срећни и задовољни.

Kandidat Demokratske stranke za predsednika Srbije Boris Tadić čestitao je večeras pobedu na predsedničkim izborima kandidatu Srpske napredne stranke Tomislavu Nikoliću i poručio da on neće biti sledeći srpski premijer.

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/324571/Tadic-Sigurno-necu-biti-premijer

Jos samo nam je to trebalo, putuj igumane!!!!! hahahahah :hahaha:

Pa za koji kourac je on stručan pa da bude premijer? Psiholog, ako je uopšte pohađao nastavu pored tate profesora.

DS + SNS je ravno političkom samoubistvu.

Koliko puta treba da ponove žutaći a i naprednjaci da jedni s drugima neće praviti vladu ni po koju cenu ?

Potrebna je dobra taktika pa privući Ivicu Dačića na drugu stranu. To bi bio potez. :super:

Зна свињче да му се влада са Томом и Коштуницом више исплати али питање је сме ли. ;)

Зна свињче да му се влада са Томом и Коштуницом више исплати али питање је сме ли. ;)

Ja ne verujem da će promeniti odluku. Ne zato što ima reč :hahaha: nego, mislim da ima planove koje će njegovu stranku uz pomoć DSa uvrstiti u međunarodnu socijalističku internacionalu čime će SPS biti rehabilitovan i distanciran od SPSa devedesetih.
Ako bude procenio da će se to desiti i bez DS-a onda bi mogao da Tadića ostavi na cedilu što i zaslužio.

Gledao sam malo studio B, svi prisutni su najblaze receno bili u frci (a, mozete zamisliti koji su bili:D)-ne znaju kako ce se SPS, postaviti prema Tomi:D

FRKA, opsta - svi ti LEZILEBOVICI, sad su na LEDU !

KAKO odluci SPS, tako ce BITI ! i NAMA i NJIMA !!!

to sam i ja primetila. frka, jer aj sad da kazemo da jeste malcice neizvesnije, nego da je pobedio tadic.

Nikoliqi je izjavio da je nemačka najveći saveznik srbije, tako da ne vidim kako je on i sns, suprotstavljen tim zlikovcima. On je direktan njihov eksponent isto kao i tadiqi.

Tačno.

I ne samo to: rekao je da je Njemačka najveći saveznik Srbije i da će najprije tražiti sastanak sa Angelom Merkel. Ja ne znam šta čovjek više treba da izjavi ili kaže da bi ovaj narod ukapirao ko za koga i šta radi. Nikolić je savršeno odradio ulogu lažne opozicije koju su mu dodijelili neprijatelji Srbije i njegovi mentori sa zapada. Da li će formirati ovu ili onu vladu sasvim je nebitno: Srbija nastavlja svojim bezalternativnim putem ne birajući sredstva i ne mareći za žrtve. TAČKA.

Pazi jedino sto mi se jvalja kao baba vangi , da je dacic je tako samouveren u ulazak u vladu, i to svi znaju, i na to racunaju, pa ce tako da mu uteraju, ima da se pusi. DS znajuci da gub- hvata se slamku, glupog pepa prase, dovoljno da izgubi i na sledecim izborima, pa dacicevi glasaci nisu za tadica, ne ide to tako.
Nije mi jasno jedno, toma je ruski spijun, ovaj vucic vuce za britaniju (pritom mu ostavlja stranku), kako je evropa dozvolila pobedu nikaolica, sta im je obecao ebote nikolic. Mislim ono sto je nosio dzakove sa listicima nije kradja galsova, da se nelazemo, al da je ds krao na drugi nacin, krao pa satirao

Poslednja izmena:

Back